Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanciasta Masakra [WL] [DEDYK] [No-P] W stylu Kwadratowej Masakry!

Faflik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:GoToHeaven123

Imię:Jakub

Staż w Minecraft: od 1.3

Numer GG: 2094689

Masz mumble?: nie :/ (brak mikro)

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: Chcę spróbować czegoś nowego, ponieważ nie grałem na serwerze tego typu.

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?:Nie.

Coś o sobie: Nazywam się Kuba. Mam 13 lat i mieszkam w Barczewku koło Olsztyna. Moimi głównymi zainteresowaniami jest literatura Fantastyczna i sport. Interesuję się również motoryzacją i informatyką. Mimo mego młodego wieku jestem osobą dojrzała i nie lubię wyzywać się ze współgraczami. Byłem 2 razy moderatorem i 1 adminem, co świadczy o tym, że można mi zaufać i potrafię się zachować.

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Xanter

Imię: Jarek

Staż w Minecraft: od 1.4 bety

Nummer GG: Nie mam gg

Masz muble??: Tak

Dlaczego chcesz zagrać na tym serwerze: Ponieważ lubię ogólnie tą doline i chciałbym sobie tak pograć.

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze??: Tak grałem

Coś o sobie: Jestem miły, i trochę skromny.

Opublikowano

Nick:135Weronika

Imię:Weronika

Staż w Minecraft: ok. roku

Numer GG:11187479 (jestem co sobotę)

Masz mumble?:Nie (brak mikro)

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: lubię poznawać nowych ludzi, jestem fanką Skkf'a

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?:nie, ale złożyłam już kilka podań

Coś o sobie: Ogarnięta jak na swój wiek dziewczyna, uwielbiająca minecraft'a i ogólnie gry tego typu. Czasem przeklinam, ale tylko wtedy, gdy mnie poniesie (na serwerach mi się nie zdarzyło), znam zasady ortografii, nie grifuję, umiem budować, chętnie zawieram przyjaźnie, lubię pracować w Gimp'ie.

Opublikowano

@up@up2@up3 Taka wiadomość dla panów :) ( i pań :D )

Ok, narazie wyłączyliśmy wpisywanie na W-L. Prosimy nie pisać już podań. Jeżeli będzie mało ludzi na serwerze to jeszcze otworzymy ale o tym poinformujemy.
Dziękuję wszystkim za zgłoszenia.

Opublikowano

Czego nie podajecie ip jezeli jest WL ? ritardz.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

Nick: CherryCrazy

Imię: Kasia

Staż w Minecraft: Rok (nie wiadomo kiedy zleciało :>)

Numer GG: 37749420

Masz mumble?: Nie.

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: Chcę grać na serwerze,ponieważ bardzo lubię serię skkf'a i szkoda,że jest ona tylko dla sławnych youtuberów w dodatku z premium.Lubię ogółem takie serwery.

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: Tak,ale serwer na jakim grałam został zamknięty.

Coś o sobie: Raczej mogę powiedzieć o sobie bardzo mało.Jestem raczej kreatywna oraz miła.

Opublikowano

mogę dostać ip serwera?

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Nick:K4miloPL

Imie:Kamil

Staz w Minecrafcie: rok

numer gg:10091460

Masz mumble:nie

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrac?: szukam caly czas serwera podobnego do Kwadratowej Masakry

Czy grales kiedykolwiek na takim serwerze?: nie

Cos o sobie: Poprostu PROGamer ;)

K4milo%20PL.png

Opublikowano

@Thread

Mogę wiedzieć czy się dostałem?? Bo na GG dostałem wiadomość od użytkownika "Faflik" jednakże gdy klikam żeby GG pokazało co owy użytkownik do mnie napisał pokazuje się nic ;D Jeśli się dostałem i mam błąd GG poproszę o wysłanie IP na priv ;)

1044853342.jpg
Opublikowano

Rekrutacja na serwer wznowiona! Poszukujemy 10 nowych graczy, kto pierwszy ten lepszy. ;)

Proszę mi nie pisać na gg, ja sam do was napiszę. Temat został edytowany i dodałem IP Mumble.

UWAGA! Na serwerze nie ma Life MC ponieważ miał za dużo bugów. M.in. ktoś wpisał revive i drugiego nie uzdrowiło, nadal miał bana.

Opublikowano

Super serwer, polecam !!! :>

(Oczywiście żartowałem)

A czemu??? Już piszę:

Nazdobywałem sobie itemów, wysoki poziom - wchodzę do Netheru, a tu jakiś je**y bug i ginę...

Kilka godzin później próbuję się dogadać z Administracją (Która podobno ma 23+ lat) i dostaję bana...

http://scr.hu/8my/mw9z2

No cóż... Było fajnie -.-''

Opublikowano

Ty przez to, że nie masz gg to musisz ściągnąć mumble i podam Ci na PW ip. Tam będziesz mówił podanie ;)

Ok miszczu mam Mumble co dalej ?
Opublikowano

Nick: Bartiii

Imię: Bartosz

Staż w Minecraft: koło roku.

Numer GG: 10437138

Masz mumble?: Nie.

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: (Dlaczego chcesz zagrać na tym serwerze?*) Otóż oglądając czyjeś odcinki z kwadratowej masakry zawsze chciałem zagrać na takim serwerze. a Wy to oferujecie. ; )

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: Nie.

Coś o sobie: Interesuję się informatyką, motoryzacją, kulturystyką oraz sportem. Piszę poprawnie po Polsku, słucham rapu, reggae, dubstepu.. No nie wiem co mógłbym więcej powiedzieć.. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ok miszczu mam Mumble co dalej ?

To wchodź, ip już jest w głównym poście tego tematu :) Dodałem te ip przed chwilą, pod dodatkowymi informacjami.

Opublikowano

To wchodź, ip już jest w głównym poście tego tematu :) Dodałem te ip przed chwilą, pod dodatkowymi informacjami.

Dostałem bana za nie odzywanie się. Kto powiedział, że mam mikro i kto napisał, że trzeba mieć mikro ? Nikt. Więc un-ban i proszę o ip. Gdyby co prosiłem już.
Opublikowano

Dostałem bana za nie odzywanie się. Kto powiedział, że mam mikro i kto napisał, że trzeba mieć mikro ? Nikt. Więc un-ban i proszę o ip. Gdyby co prosiłem już.

IP podam Tobie na PW na Mpcforum. Mamy spór z takimi gościami, więc baliśmy się czy to nie jeden z nich. :) Już jesteś odbanowany na mumble.

Opublikowano

IP podam Tobie na PW na Mpcforum. Mamy spór z takimi gościami, więc baliśmy się czy to nie jeden z nich. :) Już jesteś odbanowany na mumble.

Jutro może pogadamy na mumble kupie se mikro nowe bo 2 tygodnie temu zepsuło się.
Opublikowano

13 Lat

Nick:

NasiV

Imię:

Patryk

Staż w Minecraft:

Od Bety 1.4_01

Numer GG:

9174829

Masz mumble?:

Nie, ale mogę ściągnąć

:)

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?:

Podoba mi się pomysł stworzenia serwera podobnego do Kwadratowej Masakry, ciekawie by to wyglądało, oraz chciałbym zagrać dla tego, że nie ma już wiele fajnych serwerów, a ten zapowiada się tak jak chcę

B)

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?:

No raczej nie

B)

Coś o sobie:

Nazywam się Patryk, mam 13 lat

Interesuję się muzyką, parkourem, deskorolką, jazdą na rowerze, komputerami, programowaniem ( zaczynam dopiero :P ) dziewczynami ^_^

Staram się być zawsze miły ( no cóż - zawsze znajdą się jacyś "ludzie", którzy potrafią zdenerwować

:) )

Przestrzegam ortografii

;)

Dogaduję się z innymi ludźmi

Zawsze staram się pomóc

Lubię wstawiać emotikony

;)

Opublikowano

Nick Mateusz

Staż w Minecrafcie:1.1

gg 28614635

Masz mumble raczej tak

laczego chcesz na tym serwerze zagrać?

poniewaz chcialbym zaczac nagrywac odcinki

czy grales kiedykolwiek na takim serwie

tak gralem

Opublikowano

Nick:misiu1125

Imię:Michał

Staż w Minecrafcie:Od bety 1.4_01

Numer GG:18987598

Masz mumble?:Nie

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?:Wydaje mi się że będzie się fajnie grało

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?:nie i chciałbym zobaczyć jak się gra ;]

Coś o sobie: Lubie sport gry komputerowe i minecrafta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...