Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TrollRoad Online - 90CAP/Roc/Job temple/Naprawione Skille/etc.

ipaikillah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mówisz o sleep + offering ... xDxDxD bo warkiem coś gra ci nie idzie :)

być kimś na takich serverach to żaden wyczyn, polaczki biedne ;)

? od kiedy gram na tym servie nie byłem ani razu na pvp, coś Ci się pomyliło..

yt1.png
  • Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moda na sukces polaczki cz. IV =) jak tak czytam co piszecie to az smiac mi sie chce... jak mozna sie spinac i wyzywac o cos czego tak naprawde nie ma:D

Ale ciesze sie niezmiernie. Ciekawe ilu z was bedzie za 10lat kopac rowy :D ale w sumie, moze wykopiecie sobie Fosy dla swojego hotan ;)

Opublikowano

moda na sukces polaczki cz. IV =) jak tak czytam co piszecie to az smiac mi sie chce... jak mozna sie spinac i wyzywac o cos czego tak naprawde nie ma:D

Ale ciesze sie niezmiernie. Ciekawe ilu z was bedzie za 10lat kopac rowy :D ale w sumie, moze wykopiecie sobie Fosy dla swojego hotan ;)

Może zajmij sie sobą bo cie też może to spotkać i będziesz ty nam robil fose do fortecy ;]

btw kogos boli ze nie ma fortecy ?

Opublikowano

grozic to mozesz komus w domu a nie mi gnojku. Co mnie moze spotkac za smianie sie z was? bedziecie mnie pkowac na serwie? prosze bardzo ale musze najpierw na nim grac a zagrac nie zagram bo zbyt wielu gimbusow i ciotowatych kozakow na nim sie gromadzi :) nazwa serwera idealnie dobrana do community dzieci neo i trole :). O mnie sie nie martw ja sobie w zyciu poradze, w porownaniu do ludzi co PKuja na unikatach i wyzywaja sie o fortece :D.EOT

NARA!

Opublikowano

Oo czy ja ci groziłem i prosze cie nie gnojku ;] bo ciul wie ile masz lat mozesz miec nawet i 12 po twoich wypowiedziach a skoro nie grasz to czemu płaczesz ?

oraz mam rozumiec ze ludzie którzy pk'uja na uniq itp będą kopać rowy ? prosze cie kto tu jest gimbusem....

Opublikowano
. O mnie sie nie martw ja sobie w zyciu poradze, w porownaniu do ludzi co PKuja na unikatach i wyzywaja sie o fortece :D.EOT

no, zapewne nie poradzą sobie w życiu, bo pkują na serverze ... xD sznurek i do lasu, to jest jedyne wyjście w twoim przypadku.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

smiech na sali, po przez PKowanie pokazujesz jak bardzo jestes zajebisty dowartosciowujesz sie zapewne bo w zyciu nie spotkalo cie nic fajnego i probujesz to odreagowac w swiecie wirtualnym bo bedac zerem tam sie mozesz dowartosciowac :) Ciezko znalesc podtekst bedac kretynem, przykre :)

Walki slowne o fortece zapomnialem tak tak to jest to dzieki czemu dojdziesz do czegos w zyciu. A teraz wracaj trolu na trolownie.

IseeU nie wiem czy to ty byles tym zalosnym gm na fusionie co koledze dawal itemy a pozniej tamten kozaczyl czy to wlasnie ten kozak, ale spox rozumiem ze bez pomocy kolegi nie jestes w stanie do niczego dojsc tak wiec Ty mi drogi nie wybieraj bo ona juz wybrana zostala i jestem z niej zadowolony tylko ogarnia mnie strach bo czytajac wasze kretynskie posty boje sie kto bedzie na moja emeryturke pracowal :)

Ta o to wypocina koncze z wami dyskusje bo najpierw mnie sprowadzicie do swojego poziomu a pozniej pokonacie doswiadczeniem ;)

Dziekuje za uwage, mam nadzieje ze na zadnym serwie sie nie spotkamy plebsiki, ciao ;*

Opublikowano

Czemu caly czas porównujesz realny świat do gry widać ze cie to bardzo boli haha xD

tylko sie ośmieszasz

Opublikowano

Wiecie co boli ;/ Że wszyscy , którzy narzekali i hejtowali Repose i tak tam zagrają , a ten serwer jeszcze 2 dni temu chwalili że najlepszy na świecie. A jak widać nie zabezpieczona stronka + błędy w grze powodują nienawiść od razu , szkoda . Zapraszam na serwer Creddy Loki , start za 2h.

Opublikowano

smiech na sali, po przez PKowanie pokazujesz jak bardzo jestes zajebisty dowartosciowujesz sie zapewne bo w zyciu nie spotkalo cie nic fajnego i probujesz to odreagowac w swiecie wirtualnym bo bedac zerem tam sie mozesz dowartosciowac :) Ciezko znalesc podtekst bedac kretynem, przykre :)

Walki slowne o fortece zapomnialem tak tak to jest to dzieki czemu dojdziesz do czegos w zyciu. A teraz wracaj trolu na trolownie.

IseeU nie wiem czy to ty byles tym zalosnym gm na fusionie co koledze dawal itemy a pozniej tamten kozaczyl czy to wlasnie ten kozak, ale spox rozumiem ze bez pomocy kolegi nie jestes w stanie do niczego dojsc tak wiec Ty mi drogi nie wybieraj bo ona juz wybrana zostala i jestem z niej zadowolony tylko ogarnia mnie strach bo czytajac wasze kretynskie posty boje sie kto bedzie na moja emeryturke pracowal :)

Ta o to wypocina koncze z wami dyskusje bo najpierw mnie sprowadzicie do swojego poziomu a pozniej pokonacie doswiadczeniem ;)

Dziekuje za uwage, mam nadzieje ze na zadnym serwie sie nie spotkamy plebsiki, ciao ;*

No elo, nawet nie chce mi sie czytać twoich śmieci, bo widzę na samym początku interpunkcją i ortrografią to nie grzeszysz, wróc do postawówki misiu kolorowy.

Jednak, przebrnąłem, oczy mi krwawią. szkoda, że w Polsce mamy takich kretynów jak ty, ten kraj nie może wyglądać inaczej.

Co do serva to upnę Szejka, tak będzie, zresztą to było wiadome już jak pare dni temu miał ruszyć, to największy hejter spamował, troche beka z wczuty w gre.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Twoja wypowiedz jest w 100% idealna, ilosc znakow interpunkcyjnych jest wrecz smieszna. Super ze starasz sie udawac osobe ktora ma cos w glowie ale musze sie zmartwic :( musisz jeszcze nad soba troche popracowac :*

A co do mnie to wiesz, nikt nie jest idealny, musze nad soba jeszcze troszke popracowac :)

@Noob_KilleR

Sir, yes Sir.

Opublikowano

Master resistance dostał hacka.

Gildia przepadła.

GM jest przyjacielem Blacklistów,więc istnieje teoria,że został przekupiony za Passy,albo po prostu pare nobków zrozumiało,że bez shackowania gildi ,nie odbiorą nam Fortecy :)

Opublikowano

Nie gram tam już ale też potrafię z ...wyssać teorie np. taką że koleś specjalnie powiedział że dostał hacka bo chce cały gold z fw wziaść dla siebie. Bo zrobić nowego chara z innym nickiem to też nie trudny wyczyn:) Wątpię żeby gm bawił się w takie coś.

Opublikowano

@up smieszny jestes ze zrobil by nowego chara tylko dla golda z fortecy bo bylo tam az ~35m +/- wiec dorobek dzienny z spota , nie wiem co sie dokladnie stalo widzialem tylko ze guild nie mam , potem slyszalem cos o hacku i postanowilem ze szkoda czasu na server gdzie gm dal drop table int/str na ongach a nie dodal go na innych mobach ... ogolnie gralo sie fajnie ale to juz stalo sie nudne

@nie wiem czy to bug strony czy "nagroda " od GM bo na stronie pisalo 3h temu ze jest 30m a teraz nagle pisze 1,4b ... przynajmniej u mnie

Edge-1.png
Opublikowano

Logi sprawdzone, Master gilidi został shakowany przez Administratora Servera,nie Gm'a. Jest on przyjacielem mastera złowrogiej gildi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...