Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TrollRoad Online - 90CAP/Roc/Job temple/Naprawione Skille/etc.

ipaikillah

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JEŻELI KTOŚ MA CLIENT REPOSE, POBIERZCIE MEDIA I ZAPISZCIE NA STARYm! BEDZIE DZIALAC!

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

server dziala, ale jest jakis problem ze strona servera i rejestracja, nie da rady wejsc, trzeba czekac, moze duzo osob próbuje wejsc na strone.

Opublikowano

Zacznę też tu grać , nie mam żadnego info co do repose , nie wiem co robią , nie wiem za ile będzie coś się działo . Za niedługo wbiję do was na TS3 , Zaczynam bowem : Sh4ke , pozdrawiam Ekipię Resistance.Ogólnie znudziło mi się już czekanie na ten serwer .

Opublikowano

@UP

Porażką będzie jak ogłosimy, że nie ruszamy w ogóle.

@Temat

Serwer niczym się nie wyróżnia, 0 nowości, prócz Job Temple, strona wykonana byle jak. Lanucher domyślny, a w nim język koreański. Życzę miłej gry.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Dziekujemy Demla za zyczenia gra sie milo :) Jak narazie lanucher domyslny storna byle jaka ale serwer dziala i zapewnia duza rozrywke. Mozecie sie duzo od nich nauczyc napewno tego ze trzeba byc slownym :)

Rekrut
Opublikowano

@UP

@Temat

Serwer niczym się nie wyróżnia, 0 nowości, prócz Job Temple, strona wykonana byle jak. Lanucher domyślny, a w nim język koreański. Życzę miłej gry.

Oj Delma nie wypada robić takich porażek. Repose nie wyruszyło to jest wasza sprawa i nie mam do tego pretensji. Strona zapewne jest lepiej wykonana niż wasza, ale mniejsza o to. Launcher domyślny? A co dla normalnego gracza jest potrzebne? Launcher domyślny jest okej. Język koreański? Gościu ty z kosmosu się urwałeś? Pliki stoją na vSRO także launcher jest w języku wietnamskim. Jeśli wasza ekipa ma takie znajomości językowe jak ty to wasze Repose dużo nie odniesie. ;)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

@UP

@Temat

Moze i sie nie wyroznia ale przynajmniej działa a od waszej strony zero info.

Opublikowano

@2UP

Nie wiedziałem jaki to język, strzelałem. Na TS-ie mówili, że to ukraiński, gdy pytałem drugiego którego miał zaczynać, mówił że Hiszpański 8S, lecz mi zdawało mi się, że to jednak koreański. Chyba nie muszę umieć 23524621 języków, żeby coś odnieść. Od tego są Supporterzy z innych krajów.

@izzy

Widzę ciągle posty o Repose, wiem że was zawiedliśmy. Jak 0 info? Cały czas czekamy, więc nic nie robimy i nie mamy o czym was informować. Jutro może damy jakieś nowe info. Nie będę pisał w tym temacie o Repose.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

@2UP

Nie wiedziałem jaki to język, strzelałem. Na TS-ie mówili, że to ukraiński, gdy pytałem drugiego którego miał zaczynać, mówił że Hiszpański 8S, lecz mi zdawało mi się, że to jednak koreański. Chyba nie muszę umieć 23524621 języków, żeby coś odnieść. Od tego są Supporterzy z innych krajów.

@izzy

Widzę ciągle posty o Repose, wiem że was zawiedliśmy. Jak 0 info? Cały czas czekamy, więc nic nie robimy i nie mamy o czym was informować. Jutro może damy jakieś nowe info. Nie będę pisał w tym temacie o Repose.

nie wydaje mi sie ze ciągle ale nie ukrywam ze bym zagral

Opublikowano

Też czekałem z niecierpliwością na ten Repose a tu nici z gry jednak =( .

Z powodu że nie mam czasu na czekanie wbijam na serwer TrollRoad .

Wbije do was na Ts ale to może już jutro ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurde a mi linki nie działają... aż tak server jest przeciążony? Bo cholerka pograłby... ;]

EDIT: Już działają ;] Najwidoczniej serv był przeciążony, zasysam linka i trzeba śmigać ;]

Opublikowano

XDDDDDDDDDDD proszę cię, nie pisz już nic więcej

supremeLogo1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...