Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TrollRoad Online - 90CAP/Roc/Job temple/Naprawione Skille/etc.

ipaikillah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wszystkie pierwsze uniki

Dobre sobie polaczki...

My scammerzy? Tja, kto zrobil fake BlackList i niszczy nam reputacje? Polaczki.

Kto kopiuje nicki od kogo? No chyba nasz reality byl pierwszy.... Cryolite, też dawno pisal, ze bedzie mial taki nick wiec sie odpierdol dziecko. Co wam po tych 6x 90lvlach, skoro polowa ma zamiar od was wyjsc?

BlackKids? xD

Napierdalajcie wiecej na pk dzieciaczki, moze w koncu polskie ip zbanuja.

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś o co chodzi? Pobrałem media.pk2, wrzuciłem pod czysty vsro client, wgrałem no xtrap a po wejściu na postać nie pokazuje mi hp i nie mogę się ruszyc...

Opublikowano

SERDECZNIE ZAPRASZAM NA SERVER , RUSZYŁ WCZORAJ A JUŻ GRA NA NIM 230 OSÓB.. !! REWOLUCJA NA KTÓRĄ PRZECHODZĄ GRACZE Z INNYCH SERVERÓW !!! WARTO SPRÓBOWAĆ , LVL IDZIE NAWET ŁATWO :) JEST JUZ KILKA 90 ;)

CZĘSTE TAXI , nie ma turków =)

nick ewenement

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Wie ktoś o co chodzi? Pobrałem media.pk2, wrzuciłem pod czysty vsro client, wgrałem no xtrap a po wejściu na postać nie pokazuje mi hp i nie mogę się ruszyc...

miałem tak na cliencie Zeusa, spróbuj pobrać pełnego clienta od nich lub wrzucić (jeżeli masz) do Xymha

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

fajnie sie gra wiec zachecam do gry a tym ktorzy komentuja ze zle itp to chyba wam sie w dupach poprzewracala zaduzy wybor macie i nie macie na co uwagi zwracac tylko na pierdoly ... ze tak powiem zrobcie lepiej to pogadamy

skoro jest tyle serverów, to proste że wybieram ten, który mi najlepiej odpowiada. tutaj nie będzie istniało sensowne pvp, skoro warka na samych vigorach grainach ciężko jest zajechać to co dopiero na grainach hp i vigorach. powstanie masa rogali na pvp, bo ma największe dmg, a z graiami go nie ubijesz. ;)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

taaa zdenerwowało mnie to ze jakis niemiec ukradł mi nick wszystko przez to ze mialem problemy z media ...

Opublikowano

hmmmm teraz dylemat mam grać tutaj czy czekać na jutrzejszy nowy PL serwer na , którym jest więcej dopracowanych szczegółów ( chodzi mi o FoulRoad ) ?

Jeżeli pomogłem kliknij :)41779_110682358981262_6367_n.jpg

Opublikowano

siema pepsy:) Za 20 minut sciagne media.pk2 więc sie pytam czy jakies pt? moge zrobic co chcecie ale preferuje wiza:P

kurwad.png
Opublikowano

1495yme.jpg

Zapraszamy na serwer, postanowiliśmy przejść tutaj gdyż mamy dość obiecanek Repose.

Co do gildi, zebraliśmy dużą ekipę - przeważnie na ts'ie siedzi 20-25osób(rekord:35).

Gildia będzie international(zależy od ilości graczy), ze względu wielu wpadek polskich gildi!

Co do tworzenia, gildia powstanie w krótkim czasie po otworzeniu.

Chcemy zebrać ogarniętą ekipę, aby nie rozpadła się po tygodniu.

20 pewnych ludzi siedzi już o tygodnia na ts'ie.

Name: Resistance

Slots: 40/50

Unia: 4/8 - narazie są pewne 3 mocne gildie! Oczywiścię tworzymy my unię!

Czego oczekujemy od was:

+ aktywność!

+ ogarnięcię w grze Silkroad.(staż ++)

+ aktywność na ts'ie. (uwzględniamy brak mikro).

+ pomocny dla innych(wymiana free items guild,lub pomoc w innych sprawach.)

+ język angielski w miarę ogarnięty(inter guild). // pomyślimy czy polski/ang czy tylko ang. Zobaczymy jak to będzie.

Tworzymy silną gildię, oraz będziemy się starali o silne gildię do naszej uni.

Planujemy startować na fortecę, w miarę od stabilności gildi + uni.

! Pamiętajcie, bycie pierwszym - nie musi być zawszę najlepszym rozwiązaniem.

Sprawa z ts myślę iż była już wyżej opisywana, ale robię po to aby ten post znalazł się w top, oraz nie trzeba było już więcej spamować.

Zapraszamy na ts'a, nie musisz mieć mikro jak narazie, wystarczy że będziesz aktywny. Jak widzicie nasza aktywność została nagrodzona(25+/dzień na kanale),

w prezencie dostaliśmy kanał VIP. Aktualnie czekamy na start już, w dużej grupce.

IP: ts.nighthunters.eu

K: 10(Vip)

+ nie musisz się bać. Każdy zostaje, miło przyjęty.

+party zostają już ustalane (3x8/8).

+ no cóż zapraszam serdecznie - czekamy na start.

W sprawie gildi pisać: Careless , Sambia, Xantar, _Reality_, Jogobella etc.. Ewenement (Party Match.)

-------------------------------------------------------------------------------------

ZAPRASZAMY na tsa (Team Speak 3)

IP ts.nighthunters.eu

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Praktycznie zawsze jest nas 20+ osób

Jest klimat i zorganizowanie na kanałach

nie ma spinek ani dzieciaków

TWORZYMY NAJSILNIEJSZA GUILD NA SERVERZE

Siedzimy na :

Silkroad*TrollRoad online*

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Strona nie działa, możliwe że zmieniają na lepszą ;) Bo wpisywanie cyferek jest trochę nużące. Jeżeli coś się zmieni natychmiast poinformuję

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Też macie tego buga z F1 skillbar? Wku**** mnie on już i nie wiem jak to naprawić a nie chce mi się za każdym razem zmieniać na F2 ew. wkładać skille na F1.

Opublikowano

Też macie tego buga z F1 skillbar? Wku**** mnie on już i nie wiem jak to naprawić a nie chce mi się za każdym razem zmieniać na F2 ew. wkładać skille na F1.

u mnie działa elegancko zadnego buga nie mam
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

nic ciekawego ten serwer, mobkow w DW jak na lekarstwo ogolnie maja jakis zdupczony respawn. Wybocony 32 i mi sie znudzilo :D troche syf, czekamy na repose;P

Opublikowano

nic ciekawego ten serwer, mobkow w DW jak na lekarstwo ogolnie maja jakis zdupczony respawn. Wybocony 32 i mi sie znudzilo :D troche syf, czekamy na repose;P

jezu mowisz syf a myslisz ze na repose bedzie jakis cud powodzenia w czekaniu.
1373700515-U207193.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...