Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TrollRoad Online - 90CAP/Roc/Job temple/Naprawione Skille/etc.

ipaikillah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedynie aby zachęcić więcej graczy wystarczy zrobić szablon strony ( bo jak na razie jest ubogi ) :) a tak to serwer Świetny :) Polecam . W grze nick Hazor

Serwer niczym się nie wyróżnia, 0 nowości, prócz Job Temple, strona wykonana byle jak. Lanucher domyślny, a w nim język koreański. Życzę miłej gry.

XDDDDDDDDDDD proszę cię, nie pisz już nic więcej

hahahaha nie mogę z tego Delmy człowieku nie pogrążaj się bo zejdziesz na dno z takimi tekstami to możesz do dzieci +6 pisać :) Pozdrawiam

Jeżeli pomogłem kliknij :)41779_110682358981262_6367_n.jpg

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh a ja zadam takie pytanie jak można porównywać działający serwer z czymś co nawet nie drgnęło...???? Kto ci rozkazuje tu grac??? A takie bajki ze Repose będzie lepszy podaruj sobie...

Opublikowano

Minusy, które zauważyłem już po zalogowaniu się pierwszy raz:

-captcha;

-2 małpki w inv, lepiej daj 1 małpke i 1 zegarek na 3dni;

-santa set i maski earth ghosta dostępne dla chin nie powinny być w inv eu

plusem wielkim jest brak grainów :)

a jednak grainy dropią, czyli pvp na tym servie=gówno

supremeLogo1.gif

Opublikowano

suny 10dg w popie, kolejny błąd

Ja tutaj żadnego błędu nie widzę. Mogą być nawet nova 101, skoro i tak na tym serwie Magic Pop - off. Więc można tylko po oglądać sobie :)

Opublikowano

Ja tutaj żadnego błędu nie widzę. Mogą być nawet nova 101, skoro i tak na tym serwie Magic Pop - off. Więc można tylko po oglądać sobie :)

Racja. Nie zwróciłem uwagi, niedopracowanie techniczne jak widac. Co nie zmienia faktu, że sam gameplay przez grainy popsuty maksymalnie, grainy 25% hp i 25% vigory to dla eu nie potrzeba kleryka, na FW również kiepska zabawa.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Exp coprawda tylko x20 ale juz przez noc 90 sa :P fajnie sie gra wiec zachecam do gry a tym ktorzy komentuja ze zle itp to chyba wam sie w dupach poprzewracala zaduzy wybor macie i nie macie na co uwagi zwracac tylko na pierdoly ... ze tak powiem zrobcie lepiej to pogadamy

Edge-1.png
Opublikowano

Zbieram euro pt od 1 lvla. start godzina 13. pisac pm albo gg: 4191109

War-Pikachu

War-

Cler- Bartes434

Wizz-Maniek(moze byc cler)

Wizz-Yakuza

Wizz-

Bard-

Bard-

Opublikowano

Co tam polaczkensy... już od wczoraj napierdalacie na pk? Tylko tak potraficie grać? Żałosne...

boze widzisz a nie grzmisz . W koncu po to jest pk zeby zabijac takich jak ty.
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

War-Pikachu

War-

Cler-

Wizz-

Wizz-

Wizz-

Bard-

Bard-

Ja moge być clerem ale uprzedzam od razu że będe rogue / cler więc bard będzie mi musiał trochę ładować mane ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co tam polaczkensy... już od wczoraj napierdalacie na pk? Tylko tak potraficie grać? Żałosne...

Z takimi jak ty inaczej sie nie da ...

1.188 to wersja clienta

Edge-1.png
Opublikowano

nie zwracajcie uwagi na niego ;) dzieciak założył gildię i wziął każdego turka jak popadnie sądząc że będzie najlepszy ;) Wczoraj pisaliście, że macie 50/50 a jakoś dziś szukacie osób ;) same Scammery i najgorsze szajby w gildii BlackList ;( nie polecam

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Dajcie sobie siana z nim. Po pierwsze wiekszosc w BlackList - kopiuje nicki, przez co robi się płacz na globalach. Bywa że słabszy dostaje :). Po drugie pozdrowienia dla calej gildi BlackKids :) . 24/7 Cry.

GZ Resistance ! 6x 90lv . Wszystkie pierwsze uniki + pierwsza 90-tka :)

Opublikowano

War-Pikachu

War-

Cler- Bartes434

Wizz-

Wizz-

Bard-

Bard-

Ja też chętnie w pt poexpie ^_^ Zrobię sobie Wizz/Bard, ale wpisz mnie na razie jako wizz. Zaraz na gg ci napisze. nick: SoFarGone

tylko nie wiem czy pobiorę clienta na czas -.-

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

War-Pikachu

War-

Cler- Bartes434

Wizz-Yakuza

Wizz-Zozol

Bard-

Bard-

Odswieżam juz mamy 5 osob. ;]

Opublikowano

Muszę ścigać całego clienta czy tylko media? Mam clienta od zeusa playsro, ale nie wiem czy bd dobry.

z zeusem próbowałem - nie działa

natomiast działa z Xymhą

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Muszę ścigać całego clienta czy tylko media? Mam clienta od zeusa playsro, ale nie wiem czy bd dobry.

Powinno śmigać , ale mogą być crashe , lepiej pobierz całość , masz pewniej.

Dostałeś odp od up.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...