Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TrollRoad Online - 90CAP/Roc/Job temple/Naprawione Skille/etc.

ipaikillah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie levele defaultowe, mapy defaultowe nie wnoszą nic nowego. Nawet zaangażowanie adminów. Jak sie gra tysięczny raz ma sie wrażenie, że gra ma 30lat.

Ja mam mapke, fajną bo długość ma ok. 600 x 480 ( miara to mniej wiecej od CH mostów do białych tygrysów ). Nie jest zbugowana, sprzedalem już jedną mapke za 80zł + 20zł za oskryptowanie

Nukereq.png
  • Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na TS'ie siedzą jakieś pojeby i same dzieci!

hmm. Podaj swój nick na jakim siedziałeś z nami na ts wpierw?:) . Po drugie, od kiedy dzieci podbijaja tak szybko serwer, oraz zyskują reputacje !? Pozdrowienia, kidzie :)

Opublikowano

Sądząc po poziomie twojej wypowiedzi i ilości lat jaką posiadasz nie sądzę że nadajesz się do korzystanie z komputera ;) Wchodził na kanał i puszczał murzyńskie piosenki. Dostał kicka, nie pomogło, ale ban pomógł ;) Nie zwracajcie uwagi na takie dzieci jak on.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Ty miales ten nick mario cos tam ? wbijales nam na kanal i puszczales muzyke i sie dziwisz ze dostales bana ? a jak nie mario nick to prosze podaj chyba ze cie nawet tam nie bylo i próbujesz nam zapsuć reputacje ;]

Opublikowano

Hehe... no i co polaczki? teraz oskarżacie membera BlackList o to, że niby chargebacka zrobił gdy nawet silków nie kupił? Żałosne... Jak to polaczki wszystkiego zazdroszczą :(

Opublikowano

Miałem nie pisać, ale to mnie rozjebało:

Server jest świeży, niedawno odbyły się jego beta testy. Wszystko działa i jest opłacone.Start servera zapowiadany jest na 17.08.2012 (czyli dzisiaj). Jest on zrobiony typowo pod PvE. Co to znaczy?- Oznacza to, że w większości spędzony czas poświęcimy na karawany.

Kolega ma kosmiczne pojęcie o grze :P

Kilka słów do Resistance (od Fae):

Od początku starałem się nie wchodzić z nikim w dyskusje, uspokajałem hejterów z Waszej i mojej gildii, bez skutku. To co wczoraj gimbusy odjebały przeszło ludzkie pojęcie. Pozbywać się memberów z innych gildii za wszelką cenę oczerniając przed innymi to już było przegięcie pały, pozwolę sobie wkleić fragment rozmowy:

[20:33:20] Alfons1337 (FROM):Zbanowany już?

[20:33:36] Alfons1337 (TO):nie zrobilem zadnego CB

[20:33:42] Alfons1337 (FROM):skadze

[20:33:55] Alfons1337 (TO):lmao

[20:34:03] Alfons1337 (TO):jakis dowod masz na to ze pierdolisz glupoty?

[20:34:08] Alfons1337 (TO):btw skad ta nienawisc? O_O

[20:34:21] Alfons1337 (FROM):jaka nienawisc

[20:34:45] Alfons1337 (TO):normalni ludzie nia probuja na sile sie udupic

[20:34:47] Alfons1337 (TO):bez powodu

[20:34:50] Alfons1337 (TO):bez dowodow

[20:35:23] Alfons1337 (TO):co ci zrobilem i skad masz info ze zrobilem CB

[20:37:38] Alfons1337 (TO):pierdolony polaczek

[20:38:43] Alfons1337 (FROM):odezwal się "Polak"

[20:39:04] Alfons1337 (TO):w czym masz problem, no mow

[20:39:10] Alfons1337 (TO):slowa nie powiedzialem zlego na twoja gildie

[20:39:18] Alfons1337 (TO):nie wiem skad ten hejt

I oczywiście nastała cisza. Gość (GG 32911744 - uważać) próbował mnie podpuścić na GG - oferował SoM staffa 9d za zrobienie CB, żeby tylko udało się znaleźć dowód na zbanowanie mnie - a po chuja tak mu na tym zależało, nie mam zielonego pojęcia. Żeby była jasność, to silk itemy kupiłem za gold/wymieniłem za SoMy 9d które wydropiłem, z resztą jakbym faktycznie zrobił CB to przecież zostałbym zbanowany od razu (GM sprawdziłby logi), ale o tym nie wiecie bo jesteście zwyczajnie noobami (osoby które mnie oczerniały). Już nie wspomnę o tym że taxowałem kilku Waszych guild memberów na unikatach a inni w ten sposób się odwdzięczają... To bez różnicy czy ktoś jest z BL czy Resistance, wszyscy gramy na tym samym serwerze i więcej korzyści zyskamy z działania wspólnie a nie na przeciw, to takie trudne? To tylko gra -_-

Taka sytuacja stawia Waszą gildie w bardzo złym świetle - od kiedy gram, a gram 6 lat, to nawet turki nie zachowały się nigdy w ten sposób, tragedia.

Sytuacje na unikatach w stylu PK/unstuck to część gry, prawda - ale to co odpierdalacie (niektórzy, nie mówię o całej gildii) też jest godne pożałowania. 10min przed FW spawnął DS, razem z guild memberami (a wśród nich 70-80lvl liczący na plvl) zbiliśmy 90% HP kiedy 2 od Was unstucknęło unikata i część z nas padła. Elitę udało się zabić po 2min i dokończyć killa z opóźnieniem 5min, także całkowity fail z ich strony, ale tu nie o to chodzi... Nie będę tu nikogo ripostował/poniżał bo zwyczajnie z tego wyrosłem. Po prostu traktujmy się względem siebie fair a wszystkim będzie się przyjemniej grało. Akcje dnia wczorajszego już wyprowadziły mnie z równowagi, ponoć był i spam na globalach żeby mnie zbanować (byłem afk), no nie mam słów.

Jeśli ktoś ma zamiar odpisywać z bluzgami i z chęcią wszczęcia flame wara to niestety, beze mnie.

yt1.png
Rekrut
Opublikowano

Kilka słów do Resistance (od Fae):

Od początku starałem się nie wchodzić z nikim w dyskusje, uspokajałem hejterów z Waszej i mojej gildii, bez skutku. To co wczoraj gimbusy odjebały przeszło ludzkie pojęcie. Pozbywać się memberów z innych gildii za wszelką cenę oczerniając przed innymi to już było przegięcie pały, pozwolę sobie wkleić fragment rozmowy:

[20:33:20] Alfons1337 (FROM):Zbanowany już?

[20:33:36] Alfons1337 (TO):nie zrobilem zadnego CB

[20:33:42] Alfons1337 (FROM):skadze

[20:33:55] Alfons1337 (TO):lmao

[20:34:03] Alfons1337 (TO):jakis dowod masz na to ze pierdolisz glupoty?

[20:34:08] Alfons1337 (TO):btw skad ta nienawisc? O_O

[20:34:21] Alfons1337 (FROM):jaka nienawisc

[20:34:45] Alfons1337 (TO):normalni ludzie nia probuja na sile sie udupic

[20:34:47] Alfons1337 (TO):bez powodu

[20:34:50] Alfons1337 (TO):bez dowodow

[20:35:23] Alfons1337 (TO):co ci zrobilem i skad masz info ze zrobilem CB

[20:37:38] Alfons1337 (TO):pierdolony polaczek

[20:38:43] Alfons1337 (FROM):odezwal się "Polak"

[20:39:04] Alfons1337 (TO):w czym masz problem, no mow

[20:39:10] Alfons1337 (TO):slowa nie powiedzialem zlego na twoja gildie

[20:39:18] Alfons1337 (TO):nie wiem skad ten hejt

I oczywiście nastała cisza. Gość (GG 32911744 - uważać) próbował mnie podpuścić na GG - oferował SoM staffa 9d za zrobienie CB, żeby tylko udało się znaleźć dowód na zbanowanie mnie - a po chuja tak mu na tym zależało, nie mam zielonego pojęcia. Żeby była jasność, to silk itemy kupiłem za gold/wymieniłem za SoMy 9d które wydropiłem, z resztą jakbym faktycznie zrobił CB to przecież zostałbym zbanowany od razu (GM sprawdziłby logi), ale o tym nie wiecie bo jesteście zwyczajnie noobami (osoby które mnie oczerniały). Już nie wspomnę o tym że taxowałem kilku Waszych guild memberów na unikatach a inni w ten sposób się odwdzięczają... To bez różnicy czy ktoś jest z BL czy Resistance, wszyscy gramy na tym samym serwerze i więcej korzyści zyskamy z działania wspólnie a nie na przeciw, to takie trudne? To tylko gra -_-

Taka sytuacja stawia Waszą gildie w bardzo złym świetle - od kiedy gram, a gram 6 lat, to nawet turki nie zachowały się nigdy w ten sposób, tragedia.

Sytuacje na unikatach w stylu PK/unstuck to część gry, prawda - ale to co odpierdalacie (niektórzy, nie mówię o całej gildii) też jest godne pożałowania. 10min przed FW spawnął DS, razem z guild memberami (a wśród nich 70-80lvl liczący na plvl) zbiliśmy 90% HP kiedy 2 od Was unstucknęło unikata i część z nas padła. Elitę udało się zabić po 2min i dokończyć killa z opóźnieniem 5min, także całkowity fail z ich strony, ale tu nie o to chodzi... Nie będę tu nikogo ripostował/poniżał bo zwyczajnie z tego wyrosłem. Po prostu traktujmy się względem siebie fair a wszystkim będzie się przyjemniej grało. Akcje dnia wczorajszego już wyprowadziły mnie z równowagi, ponoć był i spam na globalach żeby mnie zbanować (byłem afk), no nie mam słów.

Jeśli ktoś ma zamiar odpisywać z bluzgami i z chęcią wszczęcia flame wara to niestety, beze mnie.

Ehhhh masz rację ten Alfons to zdecydowanie przesadza... Zaczął na chacie pisać mój login i się tym jarać. Dlaczego? Niby gościu z jego guild miał zarezerwowany slot(Resistance) a master PT był afk. Jakby powiedzieli na początku, że slot był zarezerwowany itd. to nie było by żadnego problemu. Alfons i Sun nagle zaczęli groźić mi banem, hackiem itp. płakali jak za przeproszeniem pierdolnięte dzieci, a potem pisali "stop QQ just leave". No dobra Alfonsie wytłumacz mi po co ten twój płacz był i te śmieszne i żałosne groźby? Potem już nie miałeś argumentów i się zamknąłeś. Nie wiem czy master guild obczaił screeny z naszej rozmowy, ale za takie zachowanie to powinieneś bana dostać.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Nie wiem czy master guild obczaił screeny z naszej rozmowy, ale za takie zachowanie to powinieneś bana dostać.

Master gildii nie jest lepszy...

Opublikowano

Ty miales ten nick mario cos tam ? wbijales nam na kanal i puszczales muzyke i sie dziwisz ze dostales bana ? a jak nie mario nick to prosze podaj chyba ze cie nawet tam nie bylo i próbujesz nam zapsuć reputacje ;]

Sądząc po poziomie twojej wypowiedzi i ilości lat jaką posiadasz nie sądzę że nadajesz się do korzystanie z komputera ;) Wchodził na kanał i puszczał murzyńskie piosenki. Dostał kicka, nie pomogło, ale ban pomógł ;) Nie zwracajcie uwagi na takie dzieci jak on.

Murzynie, będziesz bity. Nie to nie ja. Wszedłem na chwile i usłyszałem z dwa megabajty suchych żartów i wyszedłem.

Nukereq.png
Rekrut
Opublikowano

Master gildii nie jest lepszy...

Tego to ja nie wiem i dlatego zastanawiam się nad gildią...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Ehhhh masz rację ten Alfons to zdecydowanie przesadza... Zaczął na chacie pisać mój login i się tym jarać. Dlaczego? Niby gościu z jego guild miał zarezerwowany slot(Resistance) a master PT był afk. Jakby powiedzieli na początku, że slot był zarezerwowany itd. to nie było by żadnego problemu. Alfons i Sun nagle zaczęli groźić mi banem, hackiem itp. płakali jak za przeproszeniem pierdolnięte dzieci, a potem pisali "stop QQ just leave". No dobra Alfonsie wytłumacz mi po co ten twój płacz był i te śmieszne i żałosne groźby? Potem już nie miałeś argumentów i się zamknąłeś. Nie wiem czy master guild obczaił screeny z naszej rozmowy, ale za takie zachowanie to powinieneś bana dostać.

No to jak takie klimaty tam panują to ja się dziwie co połowa ludzi robi w środku... Przez te kilka osób reputacja Waszej gildii pogarsza się z dnia na dzień w oczach osób spoza gildii/unii, to tylko kwestia czasu kiedy ludzie to zrozumieją i przejdą do gildii gdzie stawia się na klimat i wspólną pomoc a nie cwaniakowanie i udupianie ludzi dla własnej satysfakcji - to są gówna, nie gracze. Z resztą co mnie to, na solo PvP okaże się kto jest większym ogarem, a śmieć zawsze pozostanie śmieciem.

Jedno pytanie AiR - skoro w gildii panują takie stosunki, to za chuja nie mogę sobie odpowiedzieć na to co Ty tam robisz?...

yt1.png
Rekrut
Opublikowano

No to jak takie klimaty tam panują to ja się dziwie co połowa ludzi robi w środku... Przez te kilka osób reputacja Waszej gildii pogarsza się z dnia na dzień w oczach osób spoza gildii/unii, to tylko kwestia czasu kiedy ludzie to zrozumieją i przejdą do gildii gdzie stawia się na klimat i wspólną pomoc a nie cwaniakowanie i udupianie ludzi dla własnej satysfakcji - to są gówna, nie gracze. Z resztą co mnie to, na solo PvP okaże się kto jest większym ogarem, a śmieć zawsze pozostanie śmieciem.

Jedno pytanie AiR - skoro w gildii panują takie stosunki, to za chuja nie mogę sobie odpowiedzieć na to co Ty tam robisz?...

Ehmmm nie jestem w tej guild. Chciałem dojść, ale przez tą sytuację narazie odpuszczę sobie. :)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Tego to ja nie wiem i dlatego zastanawiam się nad gildią...

Można by długo wymieniać typowych polaczków z ich gildii... no i francuz się znajdzie...

Opublikowano

Nie rozumiem czemu wiekszosc ludzi ocenia nasza guild nie bedac w niej piszecie ze jestesmy tacy i tacy nic o nas nie wiedzac jedynie co widzac jak paru jeszcze "niewykrytych" nieogarow psuja nam rpeutacje z czasem wywali sie nobkow i wezmie nowych lecz wiekszosc pcha sie do guild tylko dla tego ze mamy FW , przykład z dzis jeden z kolesi pisze do mnie ze chce dojsc do guild i mam 2 min aby go dodac bo jest w ht i zaraz stawia bota i idzie afk a potrzebuje guild z fw bo nie bedzie do innych noobskich guild dochodzil - mmu tu przykład polaczka ktory mysli ze jak dojdzie do guild z fw to juz wszystko bedzie miec zapewnione i pare osob siedzi tak u nas w guild tylko da FW ale zobaczymy kiedy go stracimy przez ich nie ogar wtedy bedzie płacz , osobiscie mam wyjebane na ludzi takich co pisza o guild nic o niej nie wiedzac

Edge-1.png
Rekrut
Opublikowano

Nie rozumiem czemu wiekszosc ludzi ocenia nasza guild nie bedac w niej piszecie ze jestesmy tacy i tacy nic o nas nie wiedzac jedynie co widzac jak paru jeszcze "niewykrytych" nieogarow psuja nam rpeutacje z czasem wywali sie nobkow i wezmie nowych lecz wiekszosc pcha sie do guild tylko dla tego ze mamy FW , przykład z dzis jeden z kolesi pisze do mnie ze chce dojsc do guild i mam 2 min aby go dodac bo jest w ht i zaraz stawia bota i idzie afk a potrzebuje guild z fw bo nie bedzie do innych noobskich guild dochodzil - mmu tu przykład polaczka ktory mysli ze jak dojdzie do guild z fw to juz wszystko bedzie miec zapewnione i pare osob siedzi tak u nas w guild tylko da FW ale zobaczymy kiedy go stracimy przez ich nie ogar wtedy bedzie płacz , osobiscie mam wyjebane na ludzi takich co pisza o guild nic o niej nie wiedzac

Do całej guild nie mam żadnych problemów lecz do dwóch członków, ew. paru więcej...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Hm, Alfons1337, Jogobella, iPodTouch, Sun, Alive, Dante1337_ , niejaki Jaguar...

Rekrut
Opublikowano

Hm, Alfons1337, Jogobella, iPodTouch, Sun, Alive, Dante1337_ , niejaki Jaguar...

Ja do mastera nic nie mam, ale oczywiście do Alfonsa, iPoda, Suna, Alive. Całej guild nie znam i dlatego nie wiem jak się cała guild prezentuje dlatego nie komentuje Was wszystkich.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Rekrut
Opublikowano

Aktualnie Alfons został GM'em. Przegłosowane.

Dobra, bb Resistance. Anasta masz może miejsce w BL dla 90 wizka? ^.^

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Z resztą co mnie to, na solo PvP okaże się kto jest większym ogarem, a śmieć zawsze pozostanie śmieciem.

mówisz o sleep + offering ... xDxDxD bo warkiem coś gra ci nie idzie :)

być kimś na takich serverach to żaden wyczyn, polaczki biedne ;)

supremeLogo1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...