Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Reinor

Santriel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klient będzie o 18:00, nie będzie już żadnych problemów z pobieraniem.

Prosimy nie pobierać z innych źródeł.

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na prosbe, skanu nie dodam bo mi się po prostu nie chce.

Chcecie to ściągajcie, nie to nie : ) liczę na +

http://www.multiupload.nl/VMLLI1T53H

Administrator mówił że nie mamy ściągać innych clientów, dlatego że wprowadzili modyfikacje i mamy czekać na clienta od nich.

NIE ŚCIĄGAĆ TEGO CLIENTA !

Opublikowano

Tutaj piszecie że inny client będzie o 18.00 , a na forum o 19.00 więc co jest grane ?

Czekam [biali] [PickMe]

jest po prostu reupload na nowe serwery, nie mam zbyt dobrego łącza dlatego to może potrwać do 18-19

10s55xy.jpg

Opublikowano

Czyli jak mam starego clienta z 12 godz to musze pobierac tego new czy nie trzeba ;d. ?

nie. nie trzeba

10s55xy.jpg

Opublikowano

Kiedy pojawi się system ulepszeń broni?

za 4 dni temu

btw. już 60% uploadnięte

10s55xy.jpg

Opublikowano

jest po prostu reupload na nowe serwery, nie mam zbyt dobrego łącza dlatego to może potrwać do 18-19

Zbyt słabe łączę i stawiasz serwer.Pozdro.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

"Nie mam zbyt dobrego łącza" - co przez to wnioskujesz? Że ON nie ma dobrego łącza, a nie maszyna, na którym stoi serwer.

Opublikowano

mogi byscie dac bony po 8,10.15 lub 10 ,12 ,15 ;/ bo troche lipa wbijac bedzie troche jak na PL

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Satinel czy jak ci tam mowie o serwerze superniebo.pl moze nie masz z nim nic wspolnego? skrypty wam ukradli... oj biedactwa.. to ze teraz siedzisz do 4 czy ktorej tam na poczatku zawsze tak jest , a potem co ? tak jak tam tylko bedziesz wchodzil zeby przedmioty do isa dokladac..

Opublikowano

kurwa łącze internetu debilu

Naucz sie czytac, a nie pierdolisz.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Bony ulegną zmianie tam ktoś wspominał,mógłbym wiedziec co się zmieni ?

Przed zmianą bonusy, a dokładniej ABS'y wchodziły następująco 4 - 8 - 12 - 15 [%], zostało to zmienione na 5 - 10 - 15 [%].

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Oczywiście ci którzy oszukują bedą mieli najłatwiej i nie mają nic przeciwko aby bony były takie jakie są ale nie oszukujmy się dla takiego gracza z BS nie ma znaczenia jakie bony bedą a dla gracza który gra uczciwie ma duże znaczenie bowiem czasami trzeba kilkanaście h posiedziec by cos dobrego wybonować na podstawie tej konfiguracji bonów jaka ma zamiar wejsc na serwer , i bez wybonowania eq jestes nikim w pvp a tutaj i tak po tygodniu każdy będzie sie lał tylko ;p POzdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oczywiście ci którzy oszukują bedą mieli najłatwiej i nie mają nic przeciwko aby bony były takie jakie są ale nie oszukujmy się dla takiego gracza z BS nie ma znaczenia jakie bony bedą a dla gracza który gra uczciwie ma duże znaczenie bowiem czasami trzeba kilkanaście h posiedziec by cos dobrego wybonować na podstawie tej konfiguracji bonów jaka ma zamiar wejsc na serwer , i bez wybonowania eq jestes nikim w pvp a tutaj i tak po tygodniu każdy będzie sie lał tylko ;p POzdrawiam

Z bonami 10-15 bd łatwiej mniej BSa ale i tak nie dociera że sloty są poblokowane x5. A tak sam ręcznie przez 1h możesz zrobić itemek.

Bonusy bd takie 10-15 większa ilość ludzi z serwa pewnie takie chciała.

Administracja zajebiaszcza. Otwarci na propozycje, ogarnięci no złego slowa nie mogę powiedzieć.

Zobaczymy jak to bd po starcie serwa 5-10 dni ;p

sygnatura1w.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...