Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Reinor

Santriel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda, że server startuje tak późno, ale jeżeli wystartuje bez bugów itp to chyba będzie cieszył sie największym zainteresowaniem. Mam nadzieje, że po 1 dniu nie będe miał całego eq 6/7 bo to by było bez sensu. Na pewno dużym plusem jest to, że bony nie wchodzą maksymalnie będzie przynajmniej co robić .

Opublikowano

@UP

po co Ci to skoro i tak nie wiesz jak będą yangi leciały.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Nie chce hejtować bo wejdę ale zmienienie koloru mobów to 10 minut a mapa max 1 dzień więc nie jest to zbyt wielka aktualizacja ^^

Nie chce Cie hejtować, ale kto Ci powiedział że zmienił kolory i zrobił tylko mapę? Dał tylko informacje o aktualizacji że będzie i tyle. no i jakiś screen zrobiony na szybko

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

itemy z painta to taka przenośnia... chodzi o to, że są to przeróbki chu wie czego w amatorskich programikach graficznych i wychodzi co wychodzi takie jak np. to...

nie ma to jak szpecić servery takim gównem byle móc napisać w nagłówku - " dużo nowości"...

Heh nie potrzebnie wgl dodawać coś do serwerów . . . . może najlepiej róbmy globale ?

Priv serwery są po to by je rozwijać a nie się cofać, te zbroje akurat wyglądają fajnie zobaczymy system broni.

Opublikowano

NO server niczego sobie tylko właśnie szkoda że bonusy max nie wchodzą bo nie oszukujmy się 80 % ludzi ma Bonus Switchera i dla nich to lotto czy bedą bonusy max wchodzic czy nie a dla mnie dla gracza uczciwego ma to znaczenie bo naprawdę długo trzeba sie na stac w m1 zeby wbic wymarzony bonus . Tak więc taka mała prośba do HA zeby przemyslał sprawę odnosnie tych bonusów . POzdrawiam , jezeli ktos mnie popiera to mile widziane są "Lubie To "/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam to gdzieś, że ludzie jadą na Bs'ie. Da sie tak dobrać bony, że nawet Bs nie jest w stanie od razu wbić np 4x 15 + hp i wtedy gra ma sens a nie, że wszyscy mają full abs już na początku i 20k hp + , wtedy ubicie kogoś jest niemal niemożliwe jeżeli nie mamy full ludzi a pvp trwa długo albo polega na tym kto pierwszy ten lepszy .

Opublikowano

sorki za duble post ale

Do 20;00 miało byc cos dodanego a nic się z prezką nie dzieje:)

Może administrator robi jeszcze? lub ma jakiś błąd / problem.

Cierpliwości -,-

Opublikowano

AKTUALIZACJA

Dodano umiejętność metinologia :

Metinologia jest to pradawna wiedza o kamieniach metin.

Tylko prawdziwy poszukiwacz przygód jest w stanie ją pojąć aby wspomóc swoje umiejętności w walce ze złem.

Każdy punkt metinologii zwiększa bonus na potwory o 1.

Umiejętność szkolimy u Metinologa za pomocą misji polegających na rozbijaniu kamieni metin.

Maksymalny poziom umiejętności : 20 (m1).

met.png

Zmieniono Smocze Wzgórze na Wieże Żółtego Smoka oraz Wieże Minotaura na Świątynie Minotaura :

Minotaur.png

Bronie :

z 90 na 110-120

Dwureka2.pngDzwon2.pngMieczSura2.pngLuk2.pngSztylet2.pngWachlarz2.pngMiecz2.png

Z 120 na 130-140

Luk1.pngDwureka1.pngMiecz1.pngMieczSura1.pngSztylet1.pngWachlarz1.pngDzwon1.png

Z 75 na 100 lvl.

Miecz3.pngDwureka3.pngLuk3.pngDzwon3.png

Fryzury :

Dodano do jednej z misji szkatułkę z której leci losowo jedna z podstawowych fryzur.

Dodano nowe fruzury :

Hair1.pngHair2.pngHair3.pngHair4.pngHair5.pngHair6.pngHair7.pngHair8.png

Dodano kostiumy :

Kostium1.pngKostium2.pngKostium3.pngKostium4.pngKostium6.pngKostium7.pngKostium8.png

Kostiumy można zdobyć z szkatułek specjalnych bossów.

Kostium dodaje 50% do szybkości poruszania się oraz 20% na magie.

Kostiumy można bonować i wkładać KD.

PROSIMY NIE ZWKLEKAĆ Z ZAKŁADANIEM KONT ! POMIMO ZABEZPIECZEŃ TO W DZIEŃ STARTU NIE JESTEŚMY W STANIE ZAGWARANTOWAĆ POPRAWNEGO DZIAŁANIA STRONY.

Zapraszamy na nasze forum

1345375789397797.png

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Raczej nie można.Serwer super się zapowiada.Dobrze jak by był wypałem i żeby nie padł po 1tygodniu.Serwer jest konkurencją dla takich serwerów jak Diamond MT2,ale diamond już pomału,bo pomału ,ale pada,więc lepiej dla Reinora.Będę grał i czekam na start.Poza klientem dodajcie launchera,albo(i) patchera.Polecam!

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Server zapowiada się fajnie szczególnie fajny pomysł z królestwami.Wy w jakim będziecie grać?

74313288103712520133.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...