Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Reinor

Santriel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BS i tak będzie.Nie ma innej możliwości.Moim zdaniem albo niech zostaną te co są,albo niech usuną tylko te 8 procent.Bs poprawine działający jest tylko w kamermodzie,więc dużo osób(mówie o tych bez mózgu) nie będzie biegała z bs em.Kto jest za żeby zostały?

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP2@ BS w kamermodzie to jest ten sam co istnieje na MPC jak "bs w pythonie" ; ) od Padmaka też ładnie chodzi ; ) serwer ładnie wygląda, do bonów mi to jest obojętne zawszę mogę trochę więcej spędzić czasu na bonowanie niż na expienie bo ja nie pędzę do topki ; )

Opublikowano

Topka będzie dla tych co będą ciągle expić,a jak osiągną max lvl to,wtedy dopiero eq będą robić.Ja też nie startuję na topkę,ale szukam postaci zarówno do expa,jaki i do pvp,a na tym serwerze będą postacie do pvp i postacie do expa.Nie ma tu takiej postaci uniwersalnej.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Ja mam pytania do administracji.

Czy dungeony będą rozbudowane(np. Sanktuarium Chaosu, Grota Pająków), czy będzie to po prostu jedna komnata z bossem?

Czy kostiumy będa zakładane tak jak na PL'u(czyli na zbroje), czy tez normalnie jak zwykła zbroja?

Opublikowano

Bony niech zostana.jeśli dodadzą max to wogóle po co te bony jeśli każdy będzie miał max?lepiej chyba troche się pomęczyć i jeśli już sie wbije to chociaż jakaś frajda

74313288103712520133.png

Bywalec
Opublikowano

Bonusy niech ustawią maksymalne albo dwie ostatnie maksymalne wartości... tak będzie najlepiej. W dzisiejszych czasach nikomu się nie chce męczyć z bonusami, uwierzcie ;c.

Czy na serwerze będą TYLKO dostępne te bronie, które zawiera prezentacja? Czy z biegiem czasu będziecie dodawać nowe?

Opublikowano

BS i tak będzie.Nie ma innej możliwości.Moim zdaniem albo niech zostaną te co są,albo niech usuną tylko te 8 procent.Bs poprawine działający jest tylko w kamermodzie,więc dużo osób(mówie o tych bez mózgu) nie będzie biegała z bs em.Kto jest za żeby zostały?

Zdajesz sobie sprawę że te bezmózgi utrzymują serwer? Jeżeli taki chłopiec nie będzie w stanie zrobić tego samego co inna osoba po prostu pójdzie sobie na inny serwer. Może i te dzieci są tępe i wkurwiające ale to one utrzymują serwer.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Ja na szczęście pobrałem klienta od razu jak wrzucili ^^.

Z góry życzę miłej gry wszystkim :3.

@DOWN

Piątek o 20.

Opublikowano

Start w piątek (jutro) ?

Bo słyszałem plotki że dzisiaj start ponoś jest :/

Dajcie clienta na host :

wrzuc.to

albo

multiipload

albo superupload

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Bonusy niech ustawią maksymalne albo dwie ostatnie maksymalne wartości... tak będzie najlepiej. W dzisiejszych czasach nikomu się nie chce męczyć z bonusami, uwierzcie ;c.

Czy na serwerze będą TYLKO dostępne te bronie, które zawiera prezentacja? Czy z biegiem czasu będziecie dodawać nowe?

Podam parę przykładów serwerów gdzie nie jest max bony,a mają dużo ludu:

-pandora MT2

-eliteMT2

-diamondMT2

-i dochodzi ReinorMT2

Tak jak up napisał,jak się wbije fajne bonusy to wtedy jest jakaś frajda.Możesz,także jechać na bs ie,jak kiedyś ja na diamondzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Za chwilkę temu zaradzę, nie przewidziałem że będzie pobierało na raz 1000 osób.

aż mi serwer zamulił ;p

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Topka będzie dla tych co będą ciągle expić,a jak osiągną max lvl to,wtedy dopiero eq będą robić.Ja też nie startuję na topkę,ale szukam postaci zarówno do expa,jaki i do pvp,a na tym serwerze będą postacie do pvp i postacie do expa.Nie ma tu takiej postaci uniwersalnej.

Słuchaj gościu ja nie gram na bs ani na kamerze,tak więc przymknij tą .. ;')

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Za chwilkę temu zaradzę, nie przewidziałem że będzie pobierało na raz 1000 osób.

aż mi serwer zamulił ;p

Klienta wrzućcie najlepiej na ten hosting:

http://www.multiupload.nl/

Linki nie wygasają, użytkownicy mają kilka hostingów do wyboru oraz nie ma tak sporych limitów.

sygnaturac.png
Opublikowano

Inteligent jakis ten serwer robi , tak dlugo juz reklamowany byl ten serwer a nawet nie umieja ogarnac clienta ... na jakies hostingi .. ani patchera ani chuj widze kurwa iq - 100 jebany debil z krowa sie na glowy pozamienial

Opublikowano

Inteligent jakis ten serwer robi , tak dlugo juz reklamowany byl ten serwer a nawet nie umieja ogarnac clienta ... na jakies hostingi .. ani patchera ani chuj widze kurwa iq - 100 jebany debil z krowa sie na glowy pozamienial

Bardzo proszę SMN z forum.. jesteś żałosny człowieku.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Administrator już wrzuca na lepszy hosting.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Dedyk został obciążony bo na raz pobierało clienta ponad 1000osób, administracja teraz wrzuca clienta na dedyka z łączem 10gbs/s więc teraz spokojnie pobierzecie.

Cierpliwości, do jutra na pewno każdy z was clienta pobierze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...