Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Reinor

Santriel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A o której godzinie start? Moim zdaniem najlepiej by było tak o 20.

"Start odbędzie się 24.08.2012r. godz. 20:00."

LOL

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Czemu o 20? Czemu zawsze tak późne pory? Czemu zawsze dajecie szanse no-life. Nie możecie zrobić startu np. o 14? Tylko o 20? Gdzie normalny człowiek pogra z 3h i koniec, a no-life nie wyłączy komputera do 20 następnego dnia... Co do wierzchowców.. Jeśli będzie tylko ten tygrys to zróbcie tak ( chyba że już jest to zrobione ) żeby dało się go (tego tygrysa) przywoływać jak konia.. A nie zakładać by wsiąść, a schodzić zdejmując.

Zbieram like ;x

Opublikowano

a co z petem ??? //// po mnie all jechali? po 1. nie jestem zlodziejem, a jak niby jestem prosze o konkretne dowody po 2. jako 1 na serwie osiagnolem cale eq + 9 (zamek,eq z niebianskich, 4x tarcze 9, stal sura, truta)

Zamknij się po tylko przeszkadzasz.Start o 20?Będę grał gdzieś od poniedziałku,bo nie mam czasu w weekend.Jeszcze raz polecam serwer.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

o clienta sie nie bójcie, na pewno udostępnią go tak, abyście zdążyli pobrać przed startem

Ile będzie ważył?Będzie także launcher/patcher?

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Serwer ładnie się zapowiada, ale zobaczymy czy przetrwa próbę czasu.

Najbardziej mi się podobają bronie, zbroje i nowe fryzury których nigdzie indziej nie widziałem, może dlatego ze malo gram na prywatnych serwerach.

Bardzo dobre zastosowanie z mapkami dla smoków, troche mi to przypomina Gothica 2 w którym każdy smok posiadał swoją własną mape "otoczenie".

Opublikowano

Ogień, pozdro dla ScreamMyName !

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Poprawiono zwiększenie ataku i leczenie u szamana helar o ponad 100%

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Wiecie co powinniscie zrobic ?

Chodzi mi tutaj o królestwa. Krolestwo białe które kojarzy nam się z dobrem i czarne ze złem, myślę ze o tym myśleliście wykonując ten projekt z królestwami.

Sądze ze dobrym wyjściem było by wykonanie rożnych kompletów zbroji i broni dla tych królestw (żeby nie mieli takich samych kompletów), aby się troszke różniły i żeby czerń była bardziej agresywna a biel bardziej łagodniejsza, troszke by się to odbiło na handlu między tymi krajami, ale myślę ze to dobry pomysł. Może jeszcze coś wykombinujecie, albo poprostu dodajcie jakąś specyficzną bron dla kazdego krolestwa np. broń na największy lvl dla białych była by inna od broni na największy lvl u czarnych.

Opublikowano

mimo, iż dostałem bana na sb to nie mogę powiedzieć złego słowa na głównego H@, który stara się wszystko wyjaśnic.

tak więc zapraszam, a client będzie dostępny jutro.

sygnae.png

Opublikowano

1200 na start? Jak na razie to jest 1200 zalozonych kont a wiekszosc robi po 3 konta ;p tak więc spodziewajcie sie maxymalnie 400 - 500 osob na start . Serwer ogólnie prezentuje sie dobrze nie wiadomo czy wypali i czy będzie miał odpowiednie zabezpieczenia aby odeprzeć ataki nieprzyjaciół tak więc spokojnie i nie napalajcie się tak na niego jak na seksowną 18 latkę rozebraną i czekającą na wasz dotyk ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1200 na start? Jak na razie to jest 1200 zalozonych kont a wiekszosc robi po 3 konta ;p tak więc spodziewajcie sie maxymalnie 400 - 500 osob na start . Serwer ogólnie prezentuje sie dobrze nie wiadomo czy wypali i czy będzie miał odpowiednie zabezpieczenia aby odeprzeć ataki nieprzyjaciół tak więc spokojnie i nie napalajcie się tak na niego jak na seksowną 18 latkę rozebraną i czekającą na wasz dotyk ^^

Powiedz mi kto normalny robi 3 konta? Poza tym do startu są jeszcze 2 dni, przy czym większość osób w ostatnim terminie zajmuje się tworzeniem kont.

sygnaturac.png
Opublikowano

3 konta ? TO jest mało mogę sie założyć że niektórzy mają po więcej. Np konto głowne , sklep , drop . szamanka , zapasowe konto i można by wymieniać i wymieniać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

3 konta ? TO jest mało mogę sie założyć że niektórzy mają po więcej. Np konto głowne , sklep , drop . szamanka , zapasowe konto i można by wymieniać i wymieniać.

No pewnie, każdy z nas robi buffa oraz dropa jeszcze przed startem, co do zapasowego konta to się nie wypowiadam...

Mi absolutnie starcza jedno, jedyne konto, którego jeszcze nawet nie założyłem podobnie jak większość osób, więc wydaje mi się jednak, że na tych 1200 kontach się nie skończy.

sygnaturac.png
Opublikowano

Wiecie co powinniscie zrobic ?

Chodzi mi tutaj o królestwa. Krolestwo białe które kojarzy nam się z dobrem i czarne ze złem, myślę ze o tym myśleliście wykonując ten projekt z królestwami.

Sądze ze dobrym wyjściem było by wykonanie rożnych kompletów zbroji i broni dla tych królestw (żeby nie mieli takich samych kompletów), aby się troszke różniły i żeby czerń była bardziej agresywna a biel bardziej łagodniejsza, troszke by się to odbiło na handlu między tymi krajami, ale myślę ze to dobry pomysł. Może jeszcze coś wykombinujecie, albo poprostu dodajcie jakąś specyficzną bron dla kazdego krolestwa np. broń na największy lvl dla białych była by inna od broni na największy lvl u czarnych.

Może kiedyś gdy będzie na to czas to tak zrobią. przecież w grze a jak nie w grze to w is na pewno będzie zmiana królestwa więc, będą zmieniać i zakładać bronie, owszem da się to zablokować ale z tym jest tyle pierdolenia pewnie co nie wiem.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...