Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Reinor

Santriel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmierdzi mi tu serwerem "SuperNiebo".

Administracja obiecuje Xboxy, przez co ludzie ładują IS'a jak chorzy, a potem ani Xboxa, ani serwera.

Nie wiem czy mam rację.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja obiecuje Xboxy, przez co ludzie ładują IS'a jak chorzy, a potem ani Xboxa, ani serwera.

Nie wiem czy mam rację.

A kto z administracji komukolwiek i za cokolwiek obiecuje konsole czy tego typu rzeczy?

sygnaturac.png
Opublikowano

Nie wiem czy mam rację.

Nie pierdol framazonow , wypierdalaj lamusie .

Opublikowano

bl3nd może dowody na to że administracja coś takiego obiecała ? jak nie masz to siedź cicho :*

Anestic może odrobinę kultury ? chyba że nie umiesz napisać nic poza kur*** spier** lamu*** itp ?

37579242820358245378.png

Opublikowano

Chyba nie będzie

Santriel a jak z bonami teraz ?

10-12-15? czy same 15%?

masz jak byk napsiane jak bd.

Przed zmianą bonusy, a dokładniej ABS'y wchodziły następująco 4 - 8 - 12 - 15 [%], zostało to zmienione na 5 - 10 - 15 [%].

sygnatura1w.png

Opublikowano

Cały czas piszecie aby wprowadzić 10-15% a nikt z Was nie zwrócił uwagi, że zostały dodatkowo usunięte bonusy na błyskawice, wiatr itp. co jakby nie patrzeć dodatkowo zwiększa szanse na dobre zestawienie bonusów...

Opublikowano

Według mnie wartości bonów powinny wyglądać w ten sposób:

Max. PŻ - 2000 | 2000 | 2000 | 3000 | 3000

ABS - 10 | 10 | 10 | 15 | 15

... czyli 3 x minimalna wartość oraz 2 x maksymalna.

sygnaturac.png
Opublikowano

wydaje się jeden z najlepszych serwów w tych czasach bo inne padają po parę dniach a jeszcze inne są do dupy

@up ma racje już se się szykuje bs'a

Reflink ;)

Opublikowano

CHUJE

HITLER MIAŁ RACJE!

ZAGAZOWAĆ POLSKIE SCIERWA!

No ja Pierdole .... . Ile ty kurwa masz lat 13 ?

Poucz sie histori Debilu ..

Co to za rodzice jak cie wychowali na takiego Czlowieka ... Ciebie z Przyjemnościa bym Troche poglodzil , ponosil bys zawszone ciuchy , pokopal okopy w zime , a potem pokatowal troche i do gazu albo nie zostawil bym cie abys powoli umieral ... BO KURWA JESTES JEBANYM DYSMÓZGIEM I LEPIEJ SIE POWIES TAK BEDZIE LEPIEJ DLA CALEGO POLSKIEGO NARODU KTORY NIEDOSC ZE PRZETRWAL ROZBIORY , 2 WOJNE A TERAZ TEN SKURWIALY RZAD ...

PROSZE O WYJEBANIE TEGO DEBILA Z FORUM NA IP !

Opublikowano

@4up nie mow mu zeby sie powiesil bo jeszcze to zrobi

a co do tematu zmmiencie bony zeby wchodzily : abs 10/15 ludzi 6/10% krytyk 6/10% lub 10/ 15% itp itd

Zbieram +

packiecopy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...