Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Reinor

Santriel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

możecie zmienić aby wchodziły po 2 rodzaje bonusów np. 10 abs + 15 abs 5 kryt + 10 kryt 2k hp i 3k hp staty np. zawsze 12. Bony tak jakby na harda a nie 4fun'a ;]

@ Down : Dzięki

Ale nie zróbcie all maxów bo wtedy 1h na item i masz przedmiot doskonały 5 na 5 ; ] zróbcie po 2 możliwości do wbicia itemu to wtedy np. butki hp +4x 15 abs'u będą coś warte ; ]

Opublikowano

bonusy ulegną małej poprawie ze względu na graczy

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Hm... Jeśli ktoś już założy konto polecone ( chyba tak to się nazywa ) to będzie się już liczyć? Czy dopiero po starcie...

Zbieram like ;x

Opublikowano

w panelu masz takie coś:

Statystyki twoich poleceń

Ilość graczy, którzy nie osiągneli 100 level'a: 0

Ilość graczy, którzy osiągneli 100 level: 0

Ilość graczy, którzy nie aktywowali konta: 0

Wszystkich poleceń: 0

Na poleconych zarobiłeś już 0 SM

jeżeli wbił już ktoś od Ciebie 100 lvl to powinieneś dostać sm ;p

10s55xy.jpg

Opublikowano

Weźcie ludzie chcecie bony 10/15 i jaki ma sens bonowanie dla kasy? Na diamondzie 4x15 i 2k zrobiłem w 3h na BS'ie.

Na pandorze są takie same bony i tam mieć item perfect to nie problem, a tutaj można się trochę pomęczyć, a nie w kilka dni całe eq perfectów. -.^

Opublikowano

Bony ulegną zmianie tam ktoś wspominał,mógłbym wiedziec co się zmieni ?

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Servera nie polecam ze wzgledu an dministracje ktora nie zajmuje sie serverem niebo, podobnie bedzie tutaj... Co do tych poleconych tam nie dzialaly podobnie bedzie tutaj...

Opublikowano

Servera nie polecam ze wzgledu an dministracje ktora nie zajmuje sie serverem niebo, podobnie bedzie tutaj... Co do tych poleconych tam nie dzialaly podobnie bedzie tutaj...

Chłopie jesteś jedynym negatywnym postem na 8 stron, że niby jakim serwerem administracja się nie zajmuje ? TO JEST NASZ JEDYNY PROJEKT TWORZONY OD 3 MIESIĘCY, CI CO SIĘ ZAREJESTROWALI JAKO PIERWSI NA FORUM TO WIEDZĄ JAK DŁUGO TO ROBIMY, system poleconych działa u nas w 100%. Jeżeli komuś ten skrypt nie działa to znaczy że jest kradziony i ma źle skonfigurowany .htaccess.

Z góry zakładasz że się serwerem nie będziemy zajmować ? a po czym to wnioskujesz ? po tym że codziennie mam post napisany o 4-6 w nocy i chodzę spać o 7 bo robię by graczom się grało jak najlepiej ? a może po tym że wydałem z własnej kieszeni 3000 na serwery i forum gdzie nie mam najmniejszej gwarancji że mi się to zwróci ? Zakładasz że każdy serwer dobrze się zapowiadający ma administracje która ma za przeproszeniem wyjebane na wszystko ? jeżeli tak to ci współczuje

Jeżeli masz zamiar kogoś oczerniać to najlepiej wyłącz komputer. Szkoda słów... siedzi taki bałwan po nocach i tylko ludziom humor psuje.

edit. po sprawdzeniu postów widać że konkurencja, idź sobie dalej reklamuj to swoje niebo, serwer o którym chyba nikt jeszcze nie słyszał bo nic tam ciekawego nie ma.

10s55xy.jpg

Opublikowano

żeby nie te 6/7 to bym zagrał ;D

Większość tak mówi, a potem okazuję się ile graczy gra na serwerach z 6/7 a ile bz 6/7 ^^

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

6-7 bonus służy jako wydawacz kasy i także czyni grę dużo ciekawszą bo trzeba trochę pokombinować z bonami

10s55xy.jpg

Opublikowano

Chyba sobie zagram, bo PL znów mnie wkur...

RoyalMT2

Not Found i tak już pewnie pozostanie.

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Opublikowano

Mimo, że serwer jest 4fun to jestem za tym by bonusy jednak wchodziły na conajmniej 3 poziomach...

10/15? Jaki to ma sens?

Po tygodniu każdy będzie miał identyczne przedmioty wybonowane na BS, tego chcecie?

Niech podczas pojedynków nie decyduje EQ jakie mamy tylko bonusy, które z kolei niech wchodzą ciężko...

Opublikowano

Mimo, że serwer jest 4fun to jestem za tym by bonusy jednak wchodziły na conajmniej 3 poziomach...

10/15? Jaki to ma sens?

Po tygodniu każdy będzie miał identyczne przedmioty wybonowane na BS, tego chcecie?

Niech podczas pojedynków nie decyduje EQ jakie mamy tylko bonusy, które z kolei niech wchodzą ciężko...

nawet te bonusy 8/10/15 nie ochronią przed bs , na diamondzie jak jest tez są po 3 bonusy a i tak wszyscy maja po 3 a nawet 4 pietnastki z hp

75775358773159538492.png

Opublikowano

Ale tutaj macie zablokowane 5 slotów. ^^ Czyli nie ma mowy o bsie ;d

a co pierwsze 5 slotów jest jakoś zablokowane ?

75775358773159538492.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...