Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azathia.com [Dedyk]

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vortex, wiesz ile serwerów tak mówi ? Albo wolicie start w nocy albo rano, z tego rano robi się wieczór, potem z wieczoru noc..

Mi tam pasuje rano, ale żeby to było 100% rano..

• Odpowiedzi 972
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj naprawiamy i wrzucamy pliki. I to zależy od Was, czy chcecie o 1-3 serwer czy o 11-13 jutro.

Miał być serwer dzisiaj po 21; ) a teraz nagle jutro rano ? ; )
Opublikowano

Dzisiaj naprawiamy i wrzucamy pliki. I to zależy od Was, czy chcecie o 1-3 serwer czy o 11-13 jutro.

Dzisiaj jest do 00;00 a 1-3 to jutro =]

Dajcie start teraz a resetki robcie sobie późną nocą lub rano...

nanicz.png

Opublikowano

1-3 !

51598082385122362513.jpg

Opublikowano

Włącz go kur*a w nocy i będzie spokój jutro wszyscy się obudzą i będzie online.. jeśli wytrzyma

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

jutro... dzisiaj i tak juz polowa graczy poszla spac wiec jutro odpadna , bo juz beda 30 lvle w topce ... dlatego iz ze lepiej jutro : )

j8d8.png

Opublikowano

"PLAMA TO NIE U NAS"

A jest coś takiego że "nie daliśmy rady offline 4ever " ?

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

Nie wierze.. Jak można robić start w nocy. O losie, nie każdy ma 50 kilo nadwagi i siedzi w nocy grając w metina, tylko woli się wyspać.

Opublikowano

Vortex....... widzisz co sie dzieje przez twoja glupte ?? Piszesz 21 Start ....Startu nie ma.......Piszesz start dzisiaj potem ze 1-3 albo o 11-13....Zdecyduj Jezeli nie chciales zainwestowac kasy w silnik dla Stronki Teraz masz.....

Jak Napisales ze bedzie o 21 ,przegladalo ten temat prawie 300 osób a teraz 80 ??? Ogarnij sie z Ekipa i Odpalaj Jak Nayjszybciej.

Mam nadzieje ze juz nie cofa z konia i normalnie wchodza hity a nie z 10 jakies 5-7 ........

Napisz konkretne info i 100% zgodne z Prawda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...