Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[100 slotów] [Non-Premium] SV.Crafted.PL [RPG + SV] [Frakcje] [Profesjonalny]

Pjo_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten server to jedna wielka kill aura. zdecydowanie nie polecam, admini nie ogarniają co się do nich pisze, nie odpisują itp. Cała gilda Celts ma bana a nie mogą dostać disbanda bo admin ma zawsze racje i wie lepiej wczoraj oni nas na kill aurach jechali a dzisiaj maja bany ale nie nie odzyskamy itemkow bo nie mogą dostać disbanda a tnt i creepery nie działają.Kolega został zabity na spawnie potkami dmg admin nie oddał mu itemków a miał diax eq. Server lipny radze nie wchodzić każdy na Nodusie nawala a admini nie reagują, wczoraj gdy nie było anty cheata każdy dosłownie każdy latał na fly i bił na kill aurze. Dzisiaj znów zabił nas gościu który bił z 15 kratek a admini jak zwykle mieli wszystko w dupie nie odpisywali na msg a na chacie cały czas pisali.NIE WBIJAĆ NA TEN SERVER !!!!

Opublikowano

Po pierwsze nie wiem czemu nie moge wbic. Loguje sie do gry, normalnie chce wziac wejsc na serwer i podczas logowania wyskakuja ? ? ? ? i gasnie automatycznie mc ;x? Pierwszy raz widzę dosłownie taki error. Dobra drugie to co widzę zaczyna powoli lecieć masa hejtu na ten serwer, wziąłem w ankiecie że zagram ale chyba raczej to nie realne bo nie idzie wbic ;x

Opublikowano

Hmm... Nie wiem jaki error. Na inne serwery idzie wbić? Może spróbuj "force update"? A ty Thughunter nie musisz capslockiem. Przywódca gildi dostał bana na 2 tygodnie, co nie jest jednoznaczne z tym że zrobie disbanda i wam dam wszystkie itemki. Ogar...

Opublikowano

Nie no chore normalnie co za serwer !

Gram non stop dwa dni, nagle dzis mnie wywala ( anty-cheat ) --> Totalnie zadnego czita nie mialem ... Wbijam do gry --> You have banned by mora121

Za co sie pytam ???

Jak admina nie bylo to z 10-20 osob tak wywalalo, ja sobie chodze po dzuglii spadam po lianie i kick antycheata --> PROSZE O UNBAN !

Pelno osob czituje, ja w ogole nie uzywam czitow i dostaje bana ? Tak ?! to ma byc fair ?!

Tak po za tym tak zlagowany serv jak nic, ale coz gdzie grac jak nie tu :P

NIck : Dowgirt

Opublikowano

Erm? Nie pomyłka? Po pierwsze nick mora121 nawet nie wbił na serwer, po 2, na serwie nie grałaś 3 dni, po 3 nie jesteś zbanowana -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...