Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[100 slotów] [Non-Premium] SV.Crafted.PL [RPG + SV] [Frakcje] [Profesjonalny]

Pjo_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Tak, masz racje.Wczoraj przesiedziałem na innych serverach i czytałem z 2/5 godz na temat serverów Surv :) I muszę powiedzieć że to co wcześniej pisałem to już nie problem...Teraz jedynym problemem są Diamenty :/ Wypadają przypadkowo tylko z Cobla.Normalnie jak znajdziesz :diamond_ore.png

To z tego jest chyba tylko 0,2% czy coś takiego że wypadnie ci normalny diament :/

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy się może mylić, lecz dobrze że zmieniłeś swoje zdanie, a nie zapierałeś się. :) A co do diaxów, to taki jest czar złego maga, i nic na to nie można poradzić :<

Opublikowano

Po pierwsze nie na ip, tylko na 5 min -,- A 2 sprawa, zostałeś zbanowany za Obraze moda, gildie "qurwaMAC' i przeklinanie. A jak tak to tydzień :)

Opublikowano

Administratorzy przy mnie zbanowali kogoś za nazwę gildii "DurexPlay" gdyż ta nazwa jest zbyt niemoralna dla poziomu graczy, którzy tam grają. I ma racje, bo większość graczy ma nie więcej niż 12 lat. Admini działają bardzo chaotycznie, a system przydzielania gildii jest na tyle głupi, że walka wygląda tak, że wygra ten kto pierwszy odpali zaznaczanie ziemii gildii - w takim przypadku nie można mu zadać obrażeń, przy czym on jak najbardziej nas zabić może. Miałem taką sytuację już kilka razy.

NIE POLECAM

Opublikowano

Nie polecam, jakieś resety, wszyscy na fly latają, nawet NoCheata nie ma masakra jeszcze grałem 2 godziny i jakiś zjebany reset był po którym wszystkie itemy mi znikły! Szkoda czasu na takim serwie poza tym lagi są i xray działa wszyscy (a przynajmniej większość) lata w setach diamentowych, poza tym działa bug z klonowaniem na nodusie! N I E P O L E C A M !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...