Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[100 slotów] [Non-Premium] SV.Crafted.PL [RPG + SV] [Frakcje] [Profesjonalny]

Pjo_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pjo_Pl na serwerze nie będzie działał tylko water,fly i x-ray... inne cheaty typu killaura,step,sprint zadziałają bo to nocheat nie wykrywa jedynie Admin/mod może coś zdziałać.

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Chce jakoś te dotacje ustawić tak, aby z jednej strony nie psuć zbytnio rozgrywki nie kupującym, a z drugiej opłacić maszynę. (200 zł/mieś) Postaram się jak najlepiej, i to nie powinno zepsuć wam rozgrywki :)

Co do bukkita, to grać się na nim, po odpowiedniej konfiguracji, wielu bugtestach pluginów, i z wzmożoną obserwacją czy coś się nie dzieje (włączone ssh przez cały czas, nawet jak nie ma mnie na serwie). A na dodatek do jutra powinna wyjść beta (mam na to nadzieje :P)

Proszę Cię... nawet sobie sprawy nie zdajesz co można robić teraz z tym bukkitem.

Opublikowano

Na pewno w 100% nie zdaje sobie sprawy. Tego jestem pewien, lecz przez koło 9 miesięcy stawiania serwera na bukkicie, z czego troszkę ponad 6 na publicznym serwerze, poznałem go na tyle, aby poradzić sobie z wersją developerską i aby ustawić pluginy odpowiednio pod niego.

Opublikowano

Przywileje Vip-a:

- sethome

- tpa

- feed

- Daje 50 LvL (z losowania daje 25 lvl)

- Slot

- Kit VipStart (do przemyslenia, niedostępny w losowaniu)

- Kit Vip (doprzemyslenia, co 24h/3dni)

Opublikowano

A może Jobsy ?

Bo prace typu Drwal, Górnik czy Zbrojmistrz jakoś bardziej pasują w klimaty średniowieczne ^^ Ale to tak ode mnie...

Opublikowano

Jobsy raczej nie. Jeyne przewidziane sposoby "niekonwencjonalnego" zarobku to kasa z mobów.

Z zabitego gracza jest 50% szans iż odrodzi się zombie!

Opublikowano

Już wszystko gotowe w 96% (przenisiny na dedyka zostały).

Piszcie swoje propozycje, aby zrobić serwer jeszcze lepszym!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...