Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[100 slotów] [Non-Premium] SV.Crafted.PL [RPG + SV] [Frakcje] [Profesjonalny]

Pjo_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś wam powiem - te diaxy na początku to coś w rodzaju eventu na powitanie. Rzeczywiście po głębszym zastanowieniu się to spory niewypał, ale wszystko wróciło do normy.

Za co bany ? Za latanie w diax eq ? No to nie ich wina, że tak zdobyli diaxy, ale nieważne. Eq zabrane, nikt mam nadzieję nie lata w diax eq. Mimo to zapraszam, bo warto :)

Opublikowano

Proton już ma bana.

'

HAHAHAHA jasne Proton biega jeszce do teraz po mapie bo dzieki niemu dostalem bana za obrone przed jego killaura ... Pjo jest op naprawde...... Niepolecam serwera nie ogarnieta administracja brak pluginu antycheat i kazdy moze latac oraz brak bana dla ludzi z killaura Takich jak proton ...

Serdecznie nie polecam serwera szkoda tylko tracić cenny czas na tym serwerze . Są średnie lagi i co 15 minutowe resety. Administracja jest Zupełnie nie ogarnięta ludzie dostaja bany za to że chcą odzyskać swoje stracone itemy ponieważ ktos zabił ich killaura a administracja nie kiwnie palcem aby ci pomuc a wiec jestes zmuszony do odpowiedzenia tą samą bronią a wtedy ty dostaniesz bana bo adminow sie tak spodoba za to osobq ktora zabrala ci itemy i zabila cie killaura bedzie sobie grala dalej. Administracja jest takze nie slowna mowiac 15 min po starcie serwera graczowi na formu ze osoba ktora go zabila z cheatami dostanie bana lecz ja grajac az do 18.15 okolo zauwazylem tego samego gracza ktory mial dostac bana za cheaty a wtedy on zatakowal mnie zbil mnie z killaura a ja odpowiadajac mu tym samym dostalem bana a wiec...... Dziekuja za taka gre .....

SORY ZA BLEDY ORT.

Opublikowano

Sami widzicie w tamacie pisze "ogarnieta administracja" gowno a nie ogarnieta , mowicie ze dostal bana a on nadal lata . Tak samo serwer "anty cheat" tez nie ma

, nawet srv nie umiecie zrobic . Ten serwer bedzie stal Miesiac jak bedziecie sami grac

Pozdro , NQ

Opublikowano

A ja serwer polecam. Spawn ładny, administracja może nie 100% super, lecz ogarnia i stara się aby było jak najlepiej, pluginy dobrane dobrze, tylko lekkie lagi, i to jest jedyny minus, lecz licze ze administracja sie z tym upora. Tak więc polecam!

Opublikowano

Dostał bana za hacki i sie pluje -.-

Za Chacki ???? Nastepna Obrona "ogarnietej administarcji" Widzielm jak Proton go bil na killa aurze . Po 2 Proton to pewnie wasz jedyny kolega ktory bedzie na tym srv gral i dlatego nie dacie mu bana .

Opublikowano

Pjo_PL zrób coś z /sethome.. żeby było dla wszystkich graczy a nie tylko dla Svipów.Albo chociaż że jak zbudujesz dom żeby nie mógł oprócz ciebie się do niego dostać

Opublikowano

Nie polecam, jakieś resety, wszyscy na fly latają, nawet NoCheata nie ma masakra jeszcze grałem 2 godziny i jakiś zjebany reset był po którym wszystkie itemy mi znikły! Szkoda czasu na takim serwie poza tym lagi są i xray działa wszyscy (a przynajmniej większość) lata w setach diamentowych, poza tym działa bug z klonowaniem na nodusie! N I E P O L E C A M !

Opublikowano

Zgadzam się serwera NIE POLECAM Dlatego że....

• Nawet Jeżeli postawisz dom NIE możesz wpisać komendy /Sethome (która [czaruję dom]tak że nikt do niego nie może wejść)
  • Jeżeli postawisz łóżko to się robi ,,Waypoint'' który ci się pozwala potem do nie telepotrować przy użyciu komendy /home.(Ale nie czaruje domu tak że nikt nie może wejść.
  • Musisz wszystko co cenne nosić na sobie bo twoje PRYWATNE skrzynie w TWOIM DOMIE może otworzyć każdy.

To chyba tyle :) ale osobiscie serwera nie polecam.

P.S Pjo_PL czekam na twoją zmienisz coś z server czy mam go rzucać ?

Opublikowano

A ja polecam serwer, a dlaczego ? Administrator ma doczynienia z "zarządzaniem" serwerem od 7 miesiecy, a ten serwer ogarniał przez ponad tydzień, te kilka niedoróbek na początek to wiecie ...

Opublikowano

Zgadzam się serwera NIE POLECAM Dlatego że....

• Nawet Jeżeli postawisz dom NIE możesz wpisać komendy /Sethome (która [czaruję dom]tak że nikt do niego nie może wejść)
  • Jeżeli postawisz łóżko to się robi ,,Waypoint'' który ci się pozwala potem do nie telepotrować przy użyciu komendy /home.(Ale nie czaruje domu tak że nikt nie może wejść.
  • Musisz wszystko co cenne nosić na sobie bo twoje PRYWATNE skrzynie w TWOIM DOMIE może otworzyć każdy.

To chyba tyle :) ale osobiscie serwera nie polecam.

P.S Pjo_PL czekam na twoją zmienisz coś z server czy mam go rzucać ?

1.EEEEEEEEEEE? hmmm sethome.. to serwer survival wiec sethome tylko dla vipow..

2.Jeżeli postawisz łóżko to się robi ,,Waypoint'' który ci się pozwala potem do nie telepotrować przy użyciu komendy /home.(Ale nie czaruje domu tak że nikt nie może wejść.

A CLAIM? Widac ze nigdy nie grałeś na takim serwerze ;)

3. Przeczytaj sobie dziecko o frakcjach.. Opowiem ci tu troche ze swojej glowy -.-.

- Aby teren nalezal do gildii trzeba go przejac komenda /claim.

- Komende /claim mozesz uzyc kiedy twój power jest na +.

- Na terenie gildii nikt nienalezacy do niej nie moze otwierac piecykow drzwi trapdoorow skrzynek oraz nie moze nic niszczyc.

- Teren Gildii da sie przejac :)

*Kiedy Gildia z którą masz wojne ma razem mniej powera niż terenów przejętych możesz zacząc przejmować. Jesli nie - dobrze by było gdybys ich pozabijał ;)

Kiedy ich przejmiesz masz dostep do ich skrzynek zamku itd.

To tyle ile pamiętam komend nie bede ci pisac =)

Następnym razem kiedy napiszesz taki komentarz naucz sie grac ^^.

Serwer polecam , na poczatku są małe niedociagniecia ale napewno sie z nimi uporamy ;>

Pjo się bardzo stara ;) Pomagam mu w testowaniu anty cheatow .

Niedługo serwer będzie jednym z najlepszych ;)

Opublikowano

Hmm... Co do /sethome też uważam że w wojnach gildi powinno być tylko z frakcji, lecz to ma być serwer otwarty na propozycje graczy, więc odbędzię się ankieta. Pasuje? A lwc NIGDY nie będzię, ponieważ psuje to rozgrywkę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...