Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera RPG (Non-premium)(Klasy)(Rasy)(NPC)(LVL)

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yah jutro może da rade wbić, jak 40 będzie p; Kto dziś w nocy nolive ze mną? (ale an serwie byłe, mrocznych stronie)

Chętnie sobie trochę ponolivie z kimś :D . Jaka klasa?

• Odpowiedzi 707
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mroczny Elf 7lvl zawaliscie sie nimi gra a tak wgl. najlepszy serwer na jakim gralem.Jedyne minusy to wersja 1.2.5(wiec niech niektorzy nie placza ze niemoga wbic jak maja 1.3.1)i 20 slotow (ale juz jutro bedzie 40 wiec...) 0 Lagow ale zamiast tego mapa sie dlugo laduje taka jest cena 0 lagow Poza tym 9.99999999999/10 :P

1360181684-U593821.png

Opublikowano

Mam prosbe. Moglby ktos opisac dokladnie cala rozgrywke na tym servie? :D Bo pierwszy raz sie z czyms takim spotykam. Chodzi mi o to, czy wyglada to jak na normalnym servie, czy trzeba wydobywac diaxy itd. Czy moze polega to na tym, zeby te dwa swiaty po prostu ze soba walczyly?

Edit.

Moze ktos powiedziec czy fajnie sie gra orkiem? :)

Opublikowano

ja dzisiaj wszedłem na serwer 3 razy po 5 min bo caly czas włancza mi się out of memory. A tak to non stop serwer full nawet sięga do 22/20

Opublikowano

Mam prosbe. Moglby ktos opisac dokladnie cala rozgrywke na tym servie? :D Bo pierwszy raz sie z czyms takim spotykam. Chodzi mi o to, czy wyglada to jak na normalnym servie, czy trzeba wydobywac diaxy itd. Czy moze polega to na tym, zeby te dwa swiaty po prostu ze soba walczyly?

Edit.

Moze ktos powiedziec czy fajnie sie gra orkiem? :)

Orkiem nie wiem, ale jak oganiasz to zapraszam ogólnie do mrocznych. :)

Grę zaczynasz od wyboru Mrocznych albo Świetlistych. Potem wybierasz profesje i idziesz teleportem do swojego zamku. Tam jest tp na surowcową. Na surowcowej PvP off i mobki off. Tam kopiesz zbierasz itemy. Na wyspie tam gdzie jest zamek spawnuja sie mobki. W zamku jest handlarz i kowal. Tak było przynajmniej o 15:00 :P.

Cześć.

Opublikowano

@up

Ok, dzieki wielkie.

No wlasnie chcialem isc do mrocznych. Zastanawialem sie tylko nad klasa. Moze ktos sie wypowie o orku, ale czytalem, ze ponoc mroczny elf calkiem zacny ^^

Opublikowano

internal exception java.net.socketexception connection reset

Taki błąd mi wyskakuje jak chce wejśc

No mi tez ... ee on nie jest na 1.2.5 ?

No ludzie 12 w nocy i wszystko zajete ???? xD

Opublikowano

TO JEST SERVER POD 1.2.5!!!!!!!!!!!!!!

Chyba czas zrobic nowy temat odnosnie tego servera, ktory by zawieral wszystkie niezbedne informacje dot. tego wlasnie serva

Opublikowano

internal exception java.net.socketexception connection reset taki blad wam wyskakuje bo macie wesje pod 1.3.1 a serwer jest pod 1.2.5.bedzie pod 1.3.1 gdy wyjda pluginy na ta wersje.Jeszcze dzis bedzie 40 slotow wiec prosze nie spamowac

1360181684-U593821.png

Opublikowano

Serwer slaby, zapowiadal sie bardzo dobrze a tu dupa, na 1 klase 5 skilli - mało, w swietlistych jest 1 spot na ktorym siedzi 4 osoby a spawnuja sie po 2 pajaki, aby expa zdobyc trzeba walczyc, na arene pvp nikt nie chodzi, serwer ciagle full nie da sie wejsc, Królestwo myślałem ze bedzie ladne a tam jeden dosc fajny zameczek 1 budynek wielki dale droga i same gory i gdzie tu sie wybudowac, Atmosfera bardzo niemila kazdy cie zwyzywa o byle co. NIEPOLECAM

Opublikowano

Ja tez NIEPOLECAM! Tego serwera......... Atmosfera bardzo niemila kazdy, wyzywa cie za byle gówno!......... non stop full, Admini to widzia a nie dodaja slotow Serwer To Dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

terro1445.png

Pomogłem? Daj like + ;)

Opublikowano

kiedy będą te 40 slotów?? i dodalibyście insty, i takie pro mego spawnowiska, gdzie było by mega trudno

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

albo to, albo serw się popsuł (bo wcześniej za mało ramu było)

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...