Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera RPG (Non-premium)(Klasy)(Rasy)(NPC)(LVL)

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 707
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP up jakoś wczoraj jak były dłuższe przerwy to slotów nie dodali p; ale może masz racje. Nie mogę się doczekać aż uzbieram na działkę p; już mam moją wieże zrobioną na creatiwie i chyba dobrze wyszła :)

@edit będzie można dokupić teren do działki? (oczywiście jeśli jest wolny teren)

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Cinek dla mnie to jest obraza, jak bys nazwal jedna osobe no- live to by mi to wisialo, ale cała frakcje, przesada, jak nie wiesz kto, w co i ile gra to lepiej sie nie odzywaj bo tylko atmosfere serwera psujesz. To jest tylko gra a nie niewiadomo co, ktos cie zabil i odrazu wyzywasz cala druzyne, ogarnij sie dzieciaku i przestan beczec

Opublikowano

up naucz się czytać ze zrozumieniem

up up tu się z tobą nie zgodzę p; oblega nas tylko 1 osoba (bo admini nie pomyśleli i zamiast beta testerów równo rozdzielonych/ lub mogli ich po prostu zresetować) za jakiś czas, jak nasze kochane no -live (only minecraft) dobiją zacne lvl to będzie wyrównane (sam jestem no - live ale a) nie tylko minecraft (tf2, anime, filmy, Let's play) B) literatura) niedługo, jak dobije zacny lvl to będą ataki na nich!
nie nazwałem drivera no live, a nie możesz zaprzeczyć że wśród mrocznych i świetlistych są no live

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Ja już nie wytrzymam.... Tylko się przezywacie chcecie, żeby serwer był fajny??

To bądźcie dla siebie mili. Serwer ma łączyć graczy nie niszczyć znajomości.

Opublikowano

up up lol? świetlisty ork? trolujesz czy to fail twój?

down raczej to 1 (i zaliczam to pod fail)

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

więcej was na czacie wyzywa nas od nobów etc. ehh to zaczyna mi przypominać odwieczną walkę body-mental p;

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

tych slotow nie ma bo nie ma funduszy czy co? ja nie wiem jak to dziala, ale kurde, szkoda ze jest tylko 20 :/

przeciesz tyle osob próbuje sie dostac na serwa :(

Opublikowano

tych slotow nie ma bo nie ma funduszy czy co? ja nie wiem jak to dziala, ale kurde, szkoda ze jest tylko 20 :/

przeciesz tyle osob próbuje sie dostac na serwa :(

To nie wina funduszy tylko hostingu gdyz wczoraj nie pracowali i ciagle sie opuzniaja.

P.S. Nick w grze na tym serwie :KillbyMarcinek

1360181684-U593821.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...