Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera RPG (Non-premium)(Klasy)(Rasy)(NPC)(LVL)

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 707
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jaki jest adres strony serwa?

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Lol, ale zajebist** serwer napewno zagram !

Dlaczego jak wchodzę na serwer to mi pisze takie coś

Internal excepition: java.net.SocketExcepetion: connect reset 

" Nikomu nie ufam, kocham tylko tych co na to zasłyżyli "

Opublikowano

omg dzieci hejtezy sie obudzili? :D zrozumcie. ADMINI SZUKAJĄ BUGOW I NIE ZAJMÓJA SIE CHATEM ZAPEWNE JAK SERVER BEDZIE BARDZIEJ DOPRACOWANY TO OGARNĄ WYZYWANIE GRACZY, NP NA 1H BAN, I WTEDY NIKT CIE JUZ NIE WYZWIE.. A CO DO SLOTOW: ADMIN NIE DECYDUJE O SLOTAH, TYLKO HOST, USPOKÓJCIE SIĘ ZA NIE DŁUGO BEDZIE 40.......

I O G A R ..

A propozycja nazwy serwera: Clash For Power / Battle Of Earth / Empire of power \ z Polski :P : Starcie Królestw / Imperium Władzy ( <-- to najlepsze :D )

Opublikowano

Server głupi. Mroczni strasznie słabi i są cały czas oblegani przez świetlistych. Nie możemy expić. Więc nie polecam mrocznych. Chyba że sie lubi caly dzień stać w zamku albo na surowcowej. Adm nic nie robią, a o sloty nie płaczcie. Może to lepiej że nie wejdziecie ? Troche szkoda czasu tu marnować. Ale to tylko moja opinia. :)

Cześć.

Opublikowano

up up tu się z tobą nie zgodzę p; oblega nas tylko 1 osoba (bo admini nie pomyśleli i zamiast beta testerów równo rozdzielonych/ lub mogli ich po prostu zresetować) za jakiś czas, jak nasze kochane no -live (only minecraft) dobiją zacne lvl to będzie wyrównane (sam jestem no - live ale a) nie tylko minecraft (tf2, anime, filmy, Let's play) B) literatura) niedługo, jak dobije zacny lvl to będą ataki na nich! - już mam diamentowy armor, teraz tylko musze wbic 50 lvl i zrobic na niego enchanta xD

popieram down, co do spraw mrocznych (ps, prosiłbym żeby nasi wrogowie nie komentowali, tak jak często komentują nas na czacie, przynajmniej na forum) jak będę miał leczenie grupowe to będzie zabawa hue hue hue

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

No dokladnie. To ze jakis koles ma duzy lvl to nie znaczy, ze juz jest po nas (mrocznych). Ktos z naszych wbije tez lvl, to walka przeniesie sie na ich kraine. Poza tym dzieki party mozna poznac fajnych ludzi. Jak najbardziej polecam. Proponuje takze zrobic nowy temat dla servera, bo jest jako zapowiedz. Nie wszyscy patrza na zapowiedzi ^^

Opublikowano

To ze serwer jest pelny nie znaczy ze serwer jest do dupy . Bedzie wiecej slotow jak serwerownia nam je doda. Mroczni nie sa slabi tylko jak sie rzucacie na kogos bez zbroji to tak wychodzi. I dla wszystkich co pisza Duzymi CZERWONYMI LITERAMI jestescie glupi

Opublikowano

Możesz nie wyzywać ? Dzięki. Jeden gościu z diaxowym setem 4 nas jechał z żelaznymi. Ja też mam diaxy na ten set ale jestem mrocznym elfem. Ten który nas jechał ma 15 lvl i encanthing na ten lvl. Miecz podpalenie ostrość 3.... Ty wogóle nie obserwujesz co się tam dzieje.

Cześć.

Opublikowano

i popatrzcie co pisze cinek. Jedna osoba go zabila wyzywa go od nolife a admin nic chociaż to widzi. I nie usprawiedliwiajcie adminów ze nie maja czasu na chat bo sprawdzaja bugi bo czasami jest 3 adminów na serwie jedna osoba powie np noob odrazu leci kick lub ban na pare minut a jedna osoba siedzi wyzywa cała frakcje od nolife (Cinek) i bana mu nie dadza no i co to ma byc, wlasnie tacy jak on psuja atmosfere serwera.

Opublikowano

mój pomysł - zróbcie jakąś trudną przeprawę między zamkami, żeby wbić było ciężko

up up@ za bardzo cie nie rozumiem, ja nikogo nie obrażam, ja po prostu nie uważam za obrazę nazwaniem no live (choć zdeczka wkurzają mnie no live only minecraft)

Soloman ty grasz na serwie jako nomalna osoba? jak tak to po czyjej stronie p;

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

A wiec serwer off.. to moze oznaczac tylko jedno ! Dodaja sloty! Albo sie cos spsulo :(

Grajcie Mrocznymi! cala ekipą rozwalimy wszystkich wrogów, na swojej drodze, aż pod zamek Świetlistych! Jestem dobrym łucznikiem, jak wbije lvl

i dostane skilla z firearrow (czy jakoś tam.. :D) to nikt się nie zbliży! jeszcze wystarczy nieumarły.. żeby wszystkich leczył :D

Opublikowano

Lol, ale zajebist** serwer napewno zagram !

Dlaczego jak wchodzę na serwer to mi pisze takie coś

Internal excepition: java.net.SocketExcepetion: connect reset 

tak masz dlatego ze masz wersje 1.3.1 a serwer jest pod 1.2.5

1360181684-U593821.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...