Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera RPG (Non-premium)(Klasy)(Rasy)(NPC)(LVL)

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 707
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram na tym serwerze i jest fajnie zorganizowany, nie podoba mi się jednakże zmiana spawnerów gdyż wcześniej na wajchę były efektywniejsze a teraz spawn moobow został znacznie ograniczony, kolejnym minusem jest chamskie zachowanie graczy wchodząc na czyjąś działkę i zabijając właściciela który ledwo co kupił teren. Dałoby się przeżyć wszystkie te minusy serwera gdyby nie jeden największy, a jest nim mianowicie admin: danQ który na swojej normalnej postaci nosi nick Polkos. Jest on wulgarny, przeklina czego graczom się oczywiście zabrania... Szybko się denerwuje (wieczny awanturnik) i tworzy niemiłą atmosferę. Gdy na chacie znajduje się zbyt wiele wiadomości które go przytłaczają a nie mają nic wspólnego ze spamem broni się kilkukrotnym wysłaniem wiadomości w stylu "STOP SPAM".

Pomimo wad serwer posiada ładną mapę, fajny system handlu, mapę surowcową (którą wypadało by niedługo zrestartować) i kilku naprawdę sympatycznych graczy. Wypadało by co prawda zwiększyć ilość slotów ale to już inna sprawa. Moja ocena serwera to 4/5.

Opublikowano

Czemu Mi nie idzie wyskakuje mi

Internal exception java.net.socketException:Connection reset wtf

Ps Mam wersje minecrafta 1.3.1

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Serwer z Jednej strony bardzo fajny ale z drugiej bardzo ale to BARDZO do dupy...Kto to widział 30 slotów...Admin ogarnij prosze :)

Opublikowano

@up

30 slotów to sporo ... jak są serwery 5/10/20slot i ludzie nie narzekają co może ma być 100 i grać 35osób

@topic

Zapraszam na serwer jest fajnie już są dwie Pod Frakcje ! Pogromcy i Legion :D

Wróciłem.
664501451058467508490.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ehhh ... Tyle czasu mineło od otwarcia ... A teraz mi ciągle pokazuje "Can't reach server" a poza tym na filmie już IP nie sprawdze bo "Film jest Prywatny" :( A tak chcę się grać !!! :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

siema serwer padł czy są jakieś godziny otwarcia bo jest 10 a pisze mi can't reach server wersje mam 1.4.5 ale moge zmienic i jakby chodził to znaczy był on to w nowej wersji pisało by mi że jest na daną wersję proszę o odpowiedź ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...