Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera RPG (Non-premium)(Klasy)(Rasy)(NPC)(LVL)

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 707
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Crash bo sie bilem z Giantem na serwie ;/ I dziekuje ;p

Jestem Hardocrem ;) Wbilem xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Czemu dopiero jutro :< Mogliby teraz zrobic z 50 slotow, jak nie wiecej... Bo cos mi sie wydaje, ze 40 slotow nie wystarczy dla polowy chetnych...

Opublikowano

Dlaczego jest White-Lista?Bylo 19/20 i pisalo mi ze nie jestem na White Liscie ;/

Dodajcie mnie nick : xRangerSX

Jeżeli pomogłem kliknij Lubię to lub daj DIAXA !

Opublikowano

LUDZIE OGAR!

Sloty powiększa, ale mają problem z hostingiem, serwer off --> zle, serwer on z 20 slotami --> katafstrofa!\

wiec troche dystansu do tego ludzie!

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

40 to za mało :3 dajcie nam 50 !!

Polecam serwer można prosić o forum serwera? albo jakiś kontakt z adminem bo chciałbym się dowiedzieć czy jest vip i jakie ma możliwości :3

Opublikowano

Liczba samych odpowiadających na ankietę wynosi 184. Ludzi którzy nie odpowiadali na ankietę ale chętnych pewnie było więcej. A server ma 20 slotów !!!!!!!

Opublikowano

Po 1 wiekszosc osob placze ze serwer wystartował 7 min wczesniej, ludzie ogarnijcie sie 7min !!!??? najpierw beczycie ze za dlugo czekac a teraz ze za wczesnie wystartował. Po 2 nie dziwcie sie ze jest 20 slotów jak bedzie caly czas full to kupią, co by było jakby dali 100slotów jak wiekszosc osob kase by stracili a 10 osob by weszlo wiadomo ze na start 20 slotow a za 1 dzien 2 dni bedzie z 50

Edit: Jestem hardcorem wbilem na 5 sek i wyszlem bo mapa mi sie nie zaladowała

Kogo brac elf czy mroczny elf?

Opublikowano

yah jutro może da rade wbić, jak 40 będzie p; Kto dziś w nocy nolive ze mną? (ale an serwie byłe, mrocznych stronie)

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...