Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowe npc ~VentoriaPL~

XYarts

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale c*****e no coz czego sie spodziewac po Shagym i Damianku ;3 

Shagy ile bedzie serwerkow ? Stawiasz serwer na miesiac po zyski i kolejny znowu (czuje ze bedziesz tlumaczyl sie tym serwery nie staly dlugo ale czy sie nimi zajmowales ? Wstawili pliki na mpc powiedziales ze to pierdolisz bo robisz juz kolejny czyli lastivia znow olewka no coz.. )

J3bac shagiego kazdy to powie ze shagy i damian maja najebane w glowie. Piss yol.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Wyglądają dość ciekawe, są to jakieś z forum czy zamówione modele?

56678109855556665757.png

FanPage serwera Neudia.pl:

Opublikowano

Shagy ile bedzie serwerkow ? Stawiasz serwer na miesiac po zyski i kolejny znowu (czuje ze bedziesz tlumaczyl sie tym serwery nie staly dlugo ale czy sie nimi zajmowales ? Wstawili pliki na mpc powiedziales ze to pierdolisz bo robisz juz kolejny czyli lastivia znow olewka no coz.. )

J3bac shagiego kazdy to powie ze shagy i damian maja najebane w glowie. Piss yol.

wez wogóle taki pajac jakis jestes żalosny placzesz ze oni robią serwer ktory dziala a twoje gowna padaja po miesiacu schowaj sie ;x wez zazdroscisz im bo ty gowno zrobisz bo nim jestes ;x

asd

Opublikowano

Kolego teraz to przesadziłeś..

Ja wiem,że mnie nie lubisz i wgl.

NPC nie są moje,więc nie hejtujesz tym mnie tylko Marka który je wykonał (widziałem,że pisałeś u  niego w tematach,że ładne modele robi)

Mój serwer najkrócej stał 4,5 miesiąca,a wasz 2(haha beka).

Wiesz ile AlioS2 już stoi? 3x więcej od Srentisa2.

Nie mam nic do tego Luzera,ale ty przechodzisz sam siebie...

Nie wiedziałem,że kogoś może tak dupa boleć,serio nigdy nie widziałem,a już chwilę w tym siedzę.

PS// Shaggy,a nie Shagy :)

Róbcie swój serwer,ja się do waszego nie mieszam... troszkę kultury się przyda na forum.

Powodzenia też w szukaniu grafika.

PS// Dzięki wszystkim za opinie.

Wiele ona dla nas znaczy.

3270214087239131233118.jpg

Opublikowano

Nie wiem, po co to bo liczy się wnętrze serwera, no ale macie ode mnie plusa za rybaka bo jest mega klimatyczny i nie kwadratowej głowy :P

Opublikowano

Haha Shaggy aka lastivia nie polecam :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Bo jesteś przyzywczajony.

Co do metina ma pasować tylko kwadratowa handlarka i inni npc wyglądający tak samo przez 10lat?

Rozumiem twoją opinię,ale troszkę odmiany się przyda:)

serio nie widzisz jak to beznadziejnie wygląda? Wyciąganie npc z innych gier nie jest najlepszym pomysłem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...