Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galvanize [Dedyk]

jezior_metinrzadzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha, czytanie ze zrozumieniem ! - POSTACIE ZOSTANĄ SKASOWANE- CZYLI TO CO WBILISCIE NP 120 LVL, JUZ NIE MACIE, TYLKO PUSTE KONTA GŁĄBY ;D

Czekamy

No wlasnie nie , napisali ze mozemy kontynuowac resetu nie ma.

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tez nie polecam serwa ze względu na administracje ,ciekawe ile będzie jutro graczy online , pewnie jak zobaczą jak im ilość graczy spadła to po 2 dniach zrobią res BRAWO

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

Buhaha, nie ma resetu? to jak ktoś ma wygrać w konkursie jak np. konkurs napisali po wbiciu np. ktoś wbił 150 i ja mam go ognić, chyba was pojebało ku rwa mać, jebani komuniści. Nauczcie się prowadzić serwer i znając życie to wcale nie dostaną tych nagród, bo kto by im sponsorował serwer cały z bugów.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Dziękuje bardzo za zjebanie tego serwa, i teraz mam gonić tych pacanów w topce ? chyba was bóg opuścił.

Podobno tak serwer chroniony, takie najlepsze zabezpieczenia, tylu sponsorów co nagrody do 4,5k sponsoruje , a wy kur wa nie potraficie włączyć strony głównej i usunąć bugi i ogrnąć wszystko inne ? haha śmiech na sali.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Zajmijcie się lepiej ogranięciem bugów, przywróceniu sensu tej gry, resetu wszystkich postaci, i wtedy róbcie sobie konkurs żeby były szanse równe , a nie kur wa Ci co wbili mają dostać jakieś zjebane tablety...

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Proszę ss :

http://screenshooter...9139656/buegxau

To jest topka serwera która expiła na expie 1,5k% gdzie my mamy expic na ~450% + zmniejszyli yang ze leci po 40k a ulepszanie od +0 do +9 kosztuje 100kk ;*

9x300k=2,7kkk 9x200k =1,8kk 2,7kk+1,8kk = 4,5kk Przyjmijmy ,że ulepsza co drugi to : 4,5 x 2 = 9kk Coś jeszcze?:]

Co do serwa.. bez rewelacji.

Opublikowano

Zakladam, ze w topce sa jacys znajomi GM. Skoro iShit dostali od sponsora, to chcieliby jakos zachowac go dal siebie. Z tym, ze zrobili to w najglupszy sposob, jaki mogli.

4166086824bcdebc547729.png

Jesli pomogłem, daj 'Lubię to!'.

Opublikowano

Haha kurfa smiech na sali ''nie zbugowalo tych co byli w miastach'' haha ale mam z nich ubaw.

Opublikowano

Pierdolcie ten serwer tak jak oni pierdolą graczy, którzy czekali na ten serwer ! obiecywali wielkie zmiany, miłą atmosferę itp. a tu GÓWNO . PIERDOLCIE TEN SERWER !

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Reset powinien być! Ja straciłem całą kasę inni ludzie też i jeszcze eq wyrzucali... Takie pierdolenie bo topka się nie zgodziła to nie ma resetu.. zapewne będę grał na innym serwie bo to ludzi w chuja zrobili.

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Czyli jak przypuszczalem- kolejny server do dna bałtyku!.

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Odkrywca
Opublikowano

Nagrody są nawet spoko.(Ipad)A wchodze na strone 134 lvl w topce.

WTF?

Nie zagram

Opublikowano

Nie grajcie na tym gównianej serwerze:

-Ekipa to dzieci

-Codziennie bugi postaci

Nie grajcie na tej pojebanej serwerze.

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Zauważyłem, że serwer hejtują non stop te same osoby które non stop przesiadują na forum, żulą ode mnie TS admina, moderatora forum i Game Mastera, spamują, udzielają się w grze .

Wyzywacie, hejtujecie jak te gimbo kids a i tak siedzicie i gracie .

Napisałem : "Będzie Reset" w odpowiedzi dostałem :

- spadam z tego serwera

- 90% ludzi odejdzie

- 75% ludzi odejdzie

- żegnam pojebany serwer

- pierdole to, nie gram tutaj, ogarnieta administracja ...

Skoro nie chcecie to nie, w takim razie z 81 głosów za "NIE CHCĘ RESETU" przeciwko 25 głosom "CHCĘ RESET" spowodowało brak restartu i czyszczenia kont i postaci .

Napisałem dzisiaj, że nie będzie restartu i raptem dostałem odpowiedź :

- daj ten reset kurwa !

- no i gdzie rest ? Jak nie ma resetu to ja nie gram

- 75% ludzie odejdzie

- 90% ludzi odejdzie bez resetu

- Ogarnieta Administracja ....

To ja mam nasrane we łbie czy Wy ?

Wiecie kto chciał reset ? Osoby w przedziale 1 - 100 lvl - bo tutaj najłatwiej wbić lvl

osoby z 100+ nie chciały resetu

Pierwsze trzy osoby w rankingu zostały zbanowane i usunięte za wait hack .

Potwierdzić to mogą wszyscy .

Idę robić swoje, pozdrawiam .

92678407594501552148.png

Zapraszamy do wklejania loga na swoje sygnatury i reklamę serwera

www.gorgony.pl

Opublikowano

hmmm... po mojemu ty ja miałem 117 i chcę reset sporo innych graczy też chce , mogliście napisać chociażby w grze ze jest taka ankieta to nie wszyscy przeglądają codziennie całe forum ,

a poza tym było pisane na forum ze res jest i się to nie zmieni a dziś się zmienia

O nawet zacytuje

Postacie zostaną skasowane ale konta nie .

Wszelkie podpunkty wyżej wymienione są ustalone , postanowione i nieodwracalne .

Wramach rewanżu

więc sobie kpisz ?

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

Zauważyłem, że serwer hejtują non stop te same osoby które non stop przesiadują na forum, żulą ode mnie TS admina, moderatora forum i Game Mastera, spamują, udzielają się w grze .

- spadam z tego serwera

- 90% ludzi odejdzie

- 75% ludzi odejdzie

- żegnam pojebany serwer

Skoro nie chcecie to nie, w takim razie z 81 głosów za "NIE CHCĘ RESETU" przeciwko 25 głosom "CHCĘ RESET" spowodowało brak restartu i czyszczenia kont i postaci .

- daj ten reset kurwa !

- 75% ludzie odejdzie

Wiecie kto chciał reset ? Osoby w przedziale 1 - 100 lvl - bo tutaj najłatwiej wbić lvl

- spadam z tego serwera

- 90% ludzi odejdzie

- 75% ludzi odejdzie

- żegnam pojebany serwer

- daj ten reset kurwa !

- 75% ludzie odejdzie

To Wy jesteście pojebani, pytacie się jeszcze graczy czy zrobić reset kont -_- przecież to logiczne że tak bo kur wa jest konkurs ? przecież to kur wa nie fer, Ci gracze expili na strych , lepszych ratach i mają większe szanse niż Ci co będą expić na niższych ratach, więc po H*ja pytacie się o reset ; **

Druga rzecz, wy wreszcie coś ogarniecie ? planujecie wielkie konkursy, wielkie eventy, wiele zabawy itp. a postać buguje co chwila ? wy chyba sobie kpicie z nas !

Po trzecie , zamknijcie ten serwer i kur wa zróbcie go jak bóg nakazał.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Ja zacząłem grać tutaj 2 dni temu, pograłem 20 minut przy mega dropie , expie. Dosłownie na psach zarobiłem 50kk w 10-15 minut przy wbicie 15 lvl'a.

Zdążyłem wbić 35 lvl na niedźwiedziach, gdyż wszystkie mapy były pobugowane, następnego dnia wszedłem i miałem już 1 lvl , potem 1 dzień OFF serwer na naprawę bugów . Wchodzę na konto a mój koń nie trybi , pokazuje, że księga jest nieodpowiednia (coś w tym stylu, nie mogę sprawdzić gdyż znowu logowanie padło). Prosiłem dzisiaj 30 minut GM'a o pomoc a on na to " Innym działa, to jakim cudem Tobie nie, musi Tobie działać " i w rezultacie pomocy żadnej nie otrzymałem.

Jak już wspomniałem 2-3 dni temu czyli dzień po wystartowaniu serwera exp był mega i kasa także, a teraz czyli nowi gracze (w tym ja bo cofnęło mi lvl przez cofkę 1-2 godzinną), męczymy się się przy 4-5 razy niższym expie i dropie, w AV1 w ciągu godziny zarobiłem dosłownie tylko 30KK (przypomnę że w ciągu 10 minut na dzikich psach weszło wcześniej 50KK).

A ja się dziwię skąd ludzie mają na stalki itp, ja o niej mogę sobie póki co tylko pomarzyć, patrząc na ceny.

36599.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...