Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galvanize [Dedyk]

jezior_metinrzadzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahhaha.. mowili ze usuna konta i polowa graczy wyjebala eq na ziemie itd bo mial byc reset a teraz pierdolicie ze nie bedzie zadnego resetu kont.. pocalujcie wy sie w dupe pedaly pierdolone.. serwer porazka nie wbijac bo to gowno jest... NIE POLECAM !!!

Opublikowano

To wszystko przez tą jebaną Topkę! jak niby teraz ma ktoś ich dogonić? Administracja też zero Ogaru, najpierw piszą "Cofka jest zatwierdzona i nieodwracalna" a tu nagle jednak nie...

Serwera nie polecam ze względu na administracje. Tak w chuja ludzi robić to przegięcie!

2nbcax2.jpg

Opublikowano

haaha za 3,69 kupimy sobie trytonka +0

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Serw jest dobry ... tylko prowadzą go idioci ...

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

haha wy chyba nie wiecie co piszecie ? 200 osob online i śa postepy ( zrobione zabezpieczenia na PERFECT) teraz nie loga często ..Lagi związane sa z atakami ddos..

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

haha wy chyba nie wiecie co piszecie ? 200 osob online i śa postepy ( zrobione zabezpieczenia na PERFECT) teraz nie loga często ..Lagi związane sa z atakami ddos..

200 osób? było 400+ widać że ''śa'' postępy. pozdro

Nick: Zawsze PeS
Gildia: Zawsze OnlySkill (Lider)

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie !

Na początku gdy ujrzałem zapowiedz tego serwera oraz opinię użytkowników powiedziałem sobie " Jezus, jaka to będzie konkurencja ". Przeszło mi przez myśl że stworzą oni olbrzymią rywalizację z cudownymi serwerami takimi jak Draenor a nawet tymi starszymi Yitian i tak dalej. W dniu startu udaje się na strone główną i widze 300 osób online. Powiem wam że szczęka mi opadła. Sam nie grałem ale myśle sobie że serwer wspaniały. Mija pare godziń i administracji zaczyna bić. Co to znaczy? Serwer wystartował z masą bugów. Brak odpowiedniego dropu, zbugowane itemki oraz mapy. Co z tego wynika? Administracja daje ogłoszenie na forum że niby jest to " beta ". Beta po oficialnym starcie? Nie wiem czy do tego doszło, nie chciałbym was tutaj okłamać lecz wiem że serwer przez kilkanaście długich godzin był wył. Aktualnie gra około 30 osób na dzień. Można powiedzieć że team zrobił to na własne życzenie. Pospieszył się ze startem? Tłumaczono się " To gracze wywarli na nas tą presję abyśmy już wczesniej startowali ". Zadaje pytanie, czy warto tak patrzeć na tą sprawe? Gdyby gracze kazali HA rozwalić serwer zrobiłby to? Oczywiście że nie ! To nie można tutaj brać pod uwagę presje użytkowników! Wywierają ją zawsze gdy oczekują na serwer ale to nie upoważnia adminów by wypuszczali dostęp do serwera zrobionego w 1/3 ! Ludzie moim zdaniem to jeden wielki fake. Chciałbym jedynie wymienić 2 osoby z teamu które na to zasłóżyły GM Ssesue oraz HA Helmut. Oni naprawdę się angażowali i kulturą zawsze się wykazywali. Tyle chciałbym wam powiedzieć. Reasumując serwer prawdopodobnie upadnie bardzo szybko bo daje max 2miesiące przy 30graczach na dzien, ale moze stanie się cud i rozwiną go tak jak wystartował. To nie nasza wina, to administracja zwaliła sprawę w dużym stopniu ale nie zasłużyli na piętno bo robili bardzo bardzo dużo za co powinniśmy im pogratulować. Może kiedyś wam się ułoży, na pewno nie teraz. Przepraszam.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników i graczy owego serwera, mam nadzieje że rozumiecie mnie że nie miałem na celu obrazenie czyjejś godnosci lecz przezkazanie wam uściślonych informacji. Jeżeli ktoś mnie popiera wybierzcie opcję LIKE i pokażcie innym że to co mówie doznaliście również Wy.

Dziękuje i przepraszam.

BoskiHenio

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Pan Hejter wyżej jak zwykle swoje ...

BoskiHenio startował na DJa / rezydenta Team Speak'a oraz na Moderatora forum .

nie chciałem go do teamu, to teraz się odgrywa .

Dajcie spokój ...

Serwer online, zapraszam do gry

92678407594501552148.png

Zapraszamy do wklejania loga na swoje sygnatury i reklamę serwera

www.gorgony.pl

Opublikowano

Napisałem o to taką propozycje na fourm Galvanize :

[i]Witam wszystkich graczy Galvanize.[/i]

Wspólnie z użytkownikami przebywającymi na TS3 zastanowiliśmy się n/t ulepszaczy do broni epickich na +7/+8/+9 .
Po dłuższym zapoznaniu z tym tematem stwierdziliśmy, że szmaragdowy i szafirowy klucz + brak pewności na ulepszenie na +7 to jest lekka przesada.
Załóżmy [i](Szafirowy 600KK+Szmaragdowy 600KK=1,2KKK + ulepszenie + cena itemu = min. 2KKK)[/i]
Już przy ulepszeniu na +7 cena itemy przewyższa możliwość sprzedawania itemu przez tobół ([i]bug kasy)[/i], nie wspominając o itemie na +9, którym by trzeba było płacić chyba za 100-150 sztabek (metoda szokowa). Czyli pełno kombinacji aby kupić item od kogoś. Przy ulepszeniu na kolejnego epika za Szkaty Rippera, które dosłownie NIE DROPIĄ, to jest kosmos.
Proponuję aby na +7/+8 dać konkretną ilość pereł, ale to tylko taka propozycja. Na +9 lub na kolejnego epika szmaragdowy+szafirowy to dobry krok.
[i]Proszę zastanowić się nad tym co wspólnie z graczami udało nam się zauważyć.[/i]

Była to propozycja ustanowiona przez graczy serwera, z którymi przesiadywałem na serwerowym TeamSpeaku.

Grzecznie wystąpiłem z propozycją, z którą nie musi się nikt zgadzać... Chyba wiadomo, że ulepszacz szkata rippera , która kompletnie nie dropi to jest żenada, ponieważ jak mamy ulepszyć skoro jej nie ma (Dobra jak się domyślam będzie w IS aby kroić kasę).

OD HeadAdmina otrzymałem taką odpowiedź, która dosłownie mnie obraziła.

"co Ci da ankieta skoro i tak tego nie zmienimy, po co się starasz wybić, zaimponować ?
Chcesz pokazać umiejętności przywódcze to w okresie godowym spróbuj jakąś kobietkę wyrwać ...

Serwer jest tak skonstruowany i koniec, tak samo jak nie będzie działu "Sugestie i Propozycje" ."

Dosłownie śmiech na sali, cóż za bezczelność. Nie starałem się wybić tylko napisałem temat w imieniu innych graczy, tak jak każdy normalny człowiek NAPISAŁEM TEMAT.

"Umiejętności przywódcze" haha, czy założenie tematu to umiejętności przywódcze? Co do kobitki to pochwalił byś się swoimi osiągnięciami, mi ich nie brak.

Owszem, serwer jest skonstruowany, ale po to ludzie grają aby wykrywać bugi, ja wykryłem i powiadomiłem graczy i Ciebie Toruniak. Ty innym dziękujesz za to, że wykryli, a do mnie z twarzą wyskoczyłeś.

I nie postępuj ze mną jak z innymi graczami których banujesz za to, że Ciebie krytykują. Bo tylko sobie opinie psujesz, przemyśl najpierw coś co piszesz a potem się dziw, że ludzie wystawiają opinie na MPCForum.

Serwer ma potencjał, tylko trzeba go umiejętnie prowadzić, a nie obrażać się za każdą zwróconą uwagę przez graczy, a przecież serwer jest DLA GRACZY.

Pozdrawiam : )

Napisałem o to taką propozycje na fourm Galvanize :

[i]Witam wszystkich graczy Galvanize.[/i]

Wspólnie z użytkownikami przebywającymi na TS3 zastanowiliśmy się n/t ulepszaczy do broni epickich na +7/+8/+9 .
Po dłuższym zapoznaniu z tym tematem stwierdziliśmy, że szmaragdowy i szafirowy klucz + brak pewności na ulepszenie na +7 to jest lekka przesada.
Załóżmy [i](Szafirowy 600KK+Szmaragdowy 600KK=1,2KKK + ulepszenie + cena itemu = min. 2KKK)[/i]
Już przy ulepszeniu na +7 cena itemy przewyższa możliwość sprzedawania itemu przez tobół ([i]bug kasy)[/i], nie wspominając o itemie na +9, którym by trzeba było płacić chyba za 100-150 sztabek (metoda szokowa). Czyli pełno kombinacji aby kupić item od kogoś. Przy ulepszeniu na kolejnego epika za Szkaty Rippera, które dosłownie NIE DROPIĄ, to jest kosmos.
Proponuję aby na +7/+8 dać konkretną ilość pereł, ale to tylko taka propozycja. Na +9 lub na kolejnego epika szmaragdowy+szafirowy to dobry krok.
[i]Proszę zastanowić się nad tym co wspólnie z graczami udało nam się zauważyć.[/i]

Była to propozycja ustanowiona przez graczy serwera, z którymi przesiadywałem na serwerowym TeamSpeaku.

Grzecznie wystąpiłem z propozycją, z którą nie musi się nikt zgadzać... Chyba wiadomo, że ulepszacz szkata rippera , która kompletnie nie dropi to jest żenada, ponieważ jak mamy ulepszyć skoro jej nie ma (Dobra jak się domyślam będzie w IS aby kroić kasę).

OD HeadAdmina otrzymałem taką odpowiedź, która dosłownie mnie obraziła.

"co Ci da ankieta skoro i tak tego nie zmienimy, po co się starasz wybić, zaimponować ?
Chcesz pokazać umiejętności przywódcze to w okresie godowym spróbuj jakąś kobietkę wyrwać ...

Serwer jest tak skonstruowany i koniec, tak samo jak nie będzie działu "Sugestie i Propozycje" ."

Dosłownie śmiech na sali, cóż za bezczelność. Nie starałem się wybić tylko napisałem temat w imieniu innych graczy, tak jak każdy normalny człowiek NAPISAŁEM TEMAT.

"Umiejętności przywódcze" haha, czy założenie tematu to umiejętności przywódcze? Co do kobitki to pochwalił byś się swoimi osiągnięciami, mi ich nie brak.

Owszem, serwer jest skonstruowany, ale po to ludzie grają aby wykrywać bugi, ja wykryłem i powiadomiłem graczy i Ciebie Toruniak. Ty innym dziękujesz za to, że wykryli, a do mnie z twarzą wyskoczyłeś.

I nie postępuj ze mną jak z innymi graczami których banujesz za to, że Ciebie krytykują. Bo tylko sobie opinie psujesz, przemyśl najpierw coś co piszesz a potem się dziw, że ludzie wystawiają opinie na MPCForum.

Serwer ma potencjał, tylko trzeba go umiejętnie prowadzić, a nie obrażać się za każdą zwróconą uwagę przez graczy, a przecież serwer jest DLA GRACZY.

Pozdrawiam : )

36599.png
Opublikowano

Ja kupiłem ponad 250SM których po resecie nie odzyskałem a niby miały być oddawane.

A dziś GM powiedział, że nie będą zwracane..

I 100SM które miały być w rekonpensacie po restarcie również do mnie nie dotartły, a do niektórych graczy tak.

36599.png
Opublikowano

96666762888333905616.png

Tym postem chciałbym nawiązać do szczeniackiego zachowania administratora forum oraz HA serwera- Toruniaka.

" 100 SM dostały osoby które założyły konta 10 minut po restarcie serwera w celu uniknięcia doładowywania multikont "

Czy nie wydaje wam się to dziwne? Jakim cudem rekompensatę otrzymuje tylko część ludzi ? Chyba każdy ma do niej prawo prawda !?

To że ktoś przed restartem wydał dużo kasy na IS o którym opowiem zaraz nie ma prawa na jakieś zadośćuczynienie?

Pytam się was drodzy użytkownicy ! Czy jest to mądre? Dlaczego obdarowani zostają tylko użytkownicy którzy zarejestrują się w czasie 10minut?! Moze ktoś ma jakąs sprawe i wróci w 11 minucie od restartu? Co wtedy? Ma cierpieć za blędne rozumowanie administracji? Sami odpowiedzcie sobie na te pytania. Moim zdaniem jest to zachowanie na poziomie rozpieszczonych dzieci do których przemawia duma z posiadanego stanowiska i robią tak aby mieć graczy i sławę. Myślę że nic im z tego nie wyjdzie, graczy nie mają a sławe mogą mieć w dziale KOSZ.

To oni powinni dbać o graczy, o to aby oni zagościli u nich a nie na odwrót ! To administrator powinien dbać o nich bo dla użytkownika zmienienie serwera jest na wyciągnięcie ręki przy naszych czasach. Chodzi mi tylko o to że robią wielki błąd.

Następnie chciałbym omówić dalszy ciąg zrobionego ss który umieszczony jest wyżej, a oto cytat:

"Multikonto to więcej niż jedno konto ale można już je mieć. W chwili doładowywania prosiliśmy o nie robienie tego. "

Uważam że jest to szczyt chamstwa. Na stronie głównej dają informację o banie po IP a pozniej nagle zmieniają decyzje? Czy to nie manipulacja? Przecież gdy ustala się jakieś swoje zdanie powinniśmy się go trzymać nawet gdy nie mamy racji. Czy admini nagle zmienili zdanie bo zaczeli tracic graczy? A moze zabolały ich moje wczesniejsze posty wyrażające prawde o tym stowarzyszeniu ?

Moim zdaniem zrobili sobie jakieś chore reformy, czekali aż " kumple " się zarejestrują i doładują te magiczne 100SM aby nie stracić na dużej ilości użytkowników i oni ładowali by w is. W skrócie admini chcieli zrobić tak by nie stracić dużo na rekompensacie.

Kolejny cytat z wypowiedzi:

" Item Shop będzie dostępny jutro "

Tutaj padłem, czy startując z serwerem na nowo, mając tyle czasu nie można było fatygować się dodać wszystko na tip top? Ile będą jeszcze to robić i wprowadzać zamęt na serwerze? Kompletna żenada.

Dziękuje i Pozdrawiam- post ten napisałem na prośbę użytkownika który skontaktował się do mnie abym coś z tym zrobił.

Kto się ze mną zgadza LUBIE TO. Ale doskonale o tym wiecie.

Pozdrawiam

BoskiHenio.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Lagi na serverze [ tak juz tak mi sie nudzi ze tutaj nawet wbilem ] , bierzemy spota w v2 to loga.. dropic i expic dla mnie sie nie da [ prawie jak na chinolu ] gratuluje idiocie który ddosuje :*

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...