Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galvanize [Dedyk]

jezior_metinrzadzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gamus nie wiem o co Ci chodzi lecz strona działa mi osobiśćie ciągle:)

Gamus nie wiem o co Ci chodzi lecz strona działa mi osobiśćie ciągle:)

o to mu chodzi , że client jest podpięty do strony i byle gówno zrobią z nią i zrywa wszystkim pobieranie

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha , rozpierdalają mnie zjeby na tym serverze.

Moja postać 'KewinPolak' była używana tylko w pvp , i nawet razu na niej nie byłem w red lesie , a Sierrod [ czy chuj wie jak mu ten top 1 z hackami ] mi gada

że mnie widział w redlesie na hackach ,i jego kumple też mnie widzieli <btw ,jebłem ze śmiechu>

Ja mu mówie że perma powinien na IP dostać za takie teksty , i za to że na waithacku cisnął ,a ten z takim tekstem "Bana na IP nie dostane bo admin to mój dobry kolega"

No boże czemu taka dzieciarnia sie zleciała...

Server polecam. Czekamy do 18:00 , ps. tylko mi strona nie działa?

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Będzie reset kont? Mogli by zrobić i dać max bony 15 na magię..Pvp na tym serwie nie ma sensu.Ninją 75 lepiej sobie radziłem niż szamanem 128 z dużo lepszym eq.

Opublikowano

za godzinę otworzymy stronę i forum albo i wcześniej.

Stworzyliśmy współpracę z niemieckimi specjalistami , rówieśnikami, wykupiliśmy program zabezpieczający na licencji przed atakami DDOS .

Teraz śmierdzące lenie które nas atakują i używają zjechanych net botów będą mogli pocałować nas w tyłek .

Konta nie zostaną usunięte, będzie można kontynuować grę dalej .

Drop wszystkiego jest poprawiony, wystarczy ściagnąć nakładkę ze strony głównej .

Z pełnym uderzeniem wracamy o godzinie 18-19 dzisiejszego dnia bez bugów i problemów z możliwymi małymi poprawkami które będą mało zauważalne dla Was i przeszkadzające wam w grze .

Będzie też możliwy restart bez tzw. "cofki" serwer ale o nim poinformujemy 10-20 minut przed nim .

Ogłosiliśmy wielki konkurs Galvanize . Na nagrody przeznacziliśmy 4500 zł ze sponsoringu który otrzymaliśmy .

Więcej na forum w dziale "Ogłoszenia" .

Zapraszamy na serwer !!

92678407594501552148.png

Zapraszamy do wklejania loga na swoje sygnatury i reklamę serwera

www.gorgony.pl

Opublikowano

za godzinę otworzymy stronę i forum albo i wcześniej.

Stworzyliśmy współpracę z niemieckimi specjalistami , rówieśnikami, wykupiliśmy program zabezpieczający na licencji przed atakami DDOS .

Teraz śmierdzące lenie które nas atakują i używają zjechanych net botów będą mogli pocałować nas w tyłek .

Konta nie zostaną usunięte, będzie można kontynuować grę dalej .

Drop wszystkiego jest poprawiony, wystarczy ściagnąć nakładkę ze strony głównej .

Z pełnym uderzeniem wracamy o godzinie 18-19 dzisiejszego dnia bez bugów i problemów z możliwymi małymi poprawkami które będą mało zauważalne dla Was i przeszkadzające wam w grze .

Będzie też możliwy restart bez tzw. "cofki" serwer ale o nim poinformujemy 10-20 minut przed nim .

Ogłosiliśmy wielki konkurs Galvanize . Na nagrody przeznacziliśmy 4500 zł ze sponsoringu który otrzymaliśmy .

Więcej na forum w dziale "Ogłoszenia" .

Zapraszamy na serwer !!

Mamy nadzieje, jeśli to będzie kolejna wpadka i dalej będzie to co było to pozdro ;* serwer za tydzień upadnie bo nie będzie zysków na utrzymanie i spłacanie tych " PRO ZABEZPIECZEŃ "

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

jesli zmniejszacie exp res postów powinien być gdyż graczom ktorzy dopiero zaczynają zabawe na serwie będzie duzo ciężej . tak jak mowie Bez resu postaci nie zagram i myśle ze jest jeszcze troche ludzi co tak uważa,

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Jesttem za resem, skoro jak tu piszecie że przed konserwacją było łatwiej, a teraz ma być trudniej- to dlaczego nowicjusze mają się męczyć?

RES.

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Jestem za resem bo nowym graczom bedzie ciezej i zrezygnuja wiec zrobcie resa.Bez resa postaci niestety nie wbije.

Opublikowano

kur.. czytać nie umiecie co wy przedszkole czytanie ze zrozumieniem nie boli

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

Jestem za resem, moje słowa święte NIECH TAK SIĘ STANIE !!

pozdrawiam

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Jak widzicie serwer jest offline ale spokojnie, nad wszystkim mamy kontrolę .

Przedstawię wam plan :

• Serwer jest offline od godziny 15.30 do godziny 18-stej 25 lipca gdzie ruszymy jako oficjalny start

• Wprowadzamy specjalne zabezpieczenia przeciwko atakom DDOS , jak zwykle net boty .

• Znaleźliśmy odpowiednie pliki , oryginalne firmy zabezpieczeniowej która udostępniła nam licencję i wyłączność na program . Tak wiec serwer będzie stabilny jeszcze bardziej niż był

• Wprowadzimy wszelkie poprawki błędów które wam przeszkadzały w grze

• Postacie zostaną skasowane ale konta nie .

• Teraz z dużego medium zrobi się po prostu medium , dostaniecie możliwość łatwiejszego dropu tarczy na 61 lvl , stalek, broni na 75 lvl , broni na 65 lvl tych z których można ulepszać coś dalej .

• Lekko zredukujemy expa na mniejszy ze względu na to, że za szybko wam to idzie, macie dropić klucze i ulepszacze a nie wbijać maksymalny lvl

• Nie wprowadzaliśmy ITem Shop'a ponieważ wiedzieliśmy, że bedziemy zmuszeni do zrobienia Testów / Wersji Beta

Wszelkie podpunkty wyżej wymienione są ustalone , postanowione i nieodwracalne .

Wramach rewanżu

• 25 lipca podwyższymy wam expa .

• 26 lipca game masterzy zorganizują dla Was konkurs OX

• 27 lipca game masterzy pobawią się z Wami w chowanego

• 28 licpa game masterzy zorganizują dla Was atak bossów

Proszę nie wyzywać, nie mieć zalżaleń ani pretensji, tak będzie Dla Was lepiej , dla ogółu i dla nas .

W drodze rewanżu odbudujecie eq w szybkim tempie .

25 lipca będzie to nieodwracalny i oficjalny start gdzie będziemy szli już tylko do przodu .

Mamy mozliwości i wykrozystamy je .

I nie obawiajcie się o kolejne komplikacje .

Podczas nieobecności Helmuta i Mojej macie słuchać się :

• Esther

• Takasss

• Sessue

• Kusz

Jeśli kogoś zbanują to na pewno słusznie, robią to co do nich należy a Wy macie ich słuchać

Wracam do pracy bo jest jej dużo, widzimy się na forum jeszcze wieczorem .

Pozdrawiamy !

Poczytajcie czasem, zanim zadacie głupie pytanie, chyba że teraz coś zmienili i nie będzie resetu.

Z tego co napisał admin na forum serwera wynika, że nie będzie resetu.

Opublikowano

Hahaha, czytanie ze zrozumieniem ! - POSTACIE ZOSTANĄ SKASOWANE- CZYLI TO CO WBILISCIE NP 120 LVL, JUZ NIE MACIE, TYLKO PUSTE KONTA GŁĄBY ;D

Czekamy

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...