Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galvanize [Dedyk]

jezior_metinrzadzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja nie ogarnięta nie pomagają prościej mają nas w dupie. Pełno bogów wiem bo grałem przez chwile. Ponad 75% serwa zapyla na hackach na mapie 100+ nie da się expić jeżeli nie wydasz tysięcy na is. Może i prezka ładna ale co z tego jeżeli serwer to dupa i dno które baardzo szybko padnie pozdr

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

co wy piszecie misja u biologa na stalkę jest przy 80 lvl więc jak ktos wyżej napisał nie latają w mnichach ,i ogólnie polecam serwer miła atmosfera i fajnie się gra , długo nie grałem a mam już szamana 109 lvl z hawangiem więc nie jest tak zle jak te nuupy piszą

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

Serwer beznadziejny. Dziękuję, dobranoc. Jest dużo serwerów o wiele lepszych, tym jestem rozczarowany, myślalem, że będzie fajnie sie grało, ale mylilem sie

anonymous-sg-sruba.png

Opublikowano

Serwer beznadziejny. Dziękuję, dobranoc. Jest dużo serwerów o wiele lepszych, tym jestem rozczarowany, myślalem, że będzie fajnie sie grało, ale mylilem sie

Bo ty pewnie kur** grasz na serwerach gdzie są hw, stalki, truciaki... itd u handlarzach, to POZDRO dla Ciebie...

Opublikowano

serwer do dupy wbijasz 100lvl w godzinke a po 100 lvl 0 dropu z metków 95 100 105 110 , drop tarczy 61 1% drop stalek nie wiadomo skąd 1 item z metków.. po prostu załosny serwer

Opublikowano

2x up co ty gadasz... dopiero po 100 lvlu fajnie się gra zaczyna !..., teraz wszystki ch padły porażka, ale serwer zaj3bisty ;P, polecam

pozdro, ILoveReggae

Nchf.png

lol

Opublikowano

Server Fajny , Duzo nowosci w zbrojach i broniach , ulepszaczach i mapach , exp szybki do czasu , yang nawet tez , jedyny - to troszke lagi i loga . nwm moze to tylko mnie dotyczy , takie moje zdanie , Polecam Server

Fuck Off

Opublikowano

Serwer słaby..Wbiłem 128 szamanem i 75 ninją i mi się znudził .Drop z metków bardzo rzadko nie ma mapki 140+,za duże abs + 60k hp przez co pvp wogóle nie ma sensu.Abs na magie 20 w bonie + zielona + miksturka 10 magi przez co byłem zmuszony zagrać ninją..Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...