Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galvanize [Dedyk]

jezior_metinrzadzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh trzeba poczekać kilka dni jeśli w ogóle go ogarnie admin bo te ciągłe offy i cofka to przesada do tego z serwera odeszło sporo ludzi przez to że nic nie jest dopracowane....a czasu mieli sporo bo przekładany był start

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Powiem że team zwalił serwer gdyż robi poprawki po 2 dniach, zamiast zrobić beta testy i wtedy wszytko poprawić. Po za tym serw off w dzień a w nocy on. Następnie co do tych poprawek to serw może i naprawicie i ludzie chcieli by zagrać tak jak i ja, ale zniechęcają mnie levele w topce.

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Opublikowano

4 razy pobieralem clienta:

-za pierwszym razem 200mb

-za 2 600

-za 3 540

-za 4 1gb...

A co by bylo jak bym mial internet na limity!?!?

pobralem tego waszego launcherka i mi sie nawet nie uruchamia : )

juz wole poczekaj na tego zasranego avement czy jak mu tam ;D

Opublikowano

Od 15:30 do 22:00 serwer wyłączony - hahaha

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

Server on o 22 .... Dziękuje dowidzenia . Tyle razy offaliscie , naprawialiscie , i w chuja lecieliscie .. . Nieszlo raz a porzadnie zrobic ? a nie oficjal nagle zmienia sie w bete ... . NQ .

Fuck Off

Opublikowano

Info od Administracji :

Przedstawię wam plan :

• Serwer jest offline od godziny 15.30 do godziny 18-stej 25 lipca gdzie ruszymy jako oficjalny start
  • Wprowadzamy specjalne zabezpieczenia przeciwko atakom DDOS , jak zwykle net boty .
  • Znaleźliśmy odpowiednie pliki , oryginalne firmy zabezpieczeniowej która udostępniła nam licencję i wyłączność na program . Tak wiec serwer będzie stabilny jeszcze bardziej niż był
  • Wprowadzimy wszelkie poprawki błędów które wam przeszkadzały w grze
  • Postacie zostaną skasowane ale konta nie .
  • Teraz z dużego medium zrobi się po prostu medium , dostaniecie możliwość łatwiejszego dropu tarczy na 61 lvl , stalek, broni na 75 lvl , broni na 65 lvl tych z których można ulepszać coś dalej .
  • Lekko zredukujemy expa na mniejszy ze względu na to, że za szybko wam to idzie, macie dropić klucze i ulepszacze a nie wbijać maksymalny lvl
  • Nie wprowadzaliśmy ITem Shop'a ponieważ wiedzieliśmy, że bedziemy zmuszeni do zrobienia Testów / Wersji Beta

Wszelkie podpunkty wyżej wymienione są ustalone , postanowione i nieodwracalne .

Wramach rewanżu

• 25 lipca podwyższymy wam expa .
  • 26 lipca game masterzy zorganizują dla Was konkurs OX
  • 27 lipca game masterzy pobawią się z Wami w chowanego
  • 28 licpa game masterzy zorganizują dla Was atak bossów

Proszę nie wyzywać, nie mieć zalżaleń ani pretensji, tak będzie Dla Was lepiej , dla ogółu i dla nas .

W drodze rewanżu odbudujecie eq w szybkim tempie .

25 lipca będzie to nieodwracalny i oficjalny start gdzie będziemy szli już tylko do przodu .

Mamy mozliwości i wykrozystamy je .

I nie obawiajcie się o kolejne komplikacje .

Podczas nieobecności Helmuta i Mojej macie słuchać się :

• Esther
  • Takasss
  • Sessue
  • Kusz

Jeśli kogoś zbanują to na pewno słusznie, robią to co do nich należy a Wy macie ich słuchać

Wracam do pracy bo jest jej dużo, widzimy się na forum jeszcze wieczorem .

Pozdrawiamy !

Fuck Off

Opublikowano

wbije ;D widze ze szykuje sie cos ciekawego

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

omg... mowia ze specjalnie nie wprowadzali itemshopa bo wiedzieli ze beda musieli zrobic bete... to po chuj oficjalny start zajebali... porazka i max 150osob online bedzie.

Opublikowano

@2up , wiesz może coś nt. expa i yang? [ Czy np. drop yang zwiększyli , i o ile expa zmniejszyli ] za te info dam lajki.

PS. Czy możliwy jest start przed godz. 18 i czemu strona nie działa :f

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Boże hejterzy są wszędzie oO Nie chcecie tu grać to nie oO Proste / admini robią co mogą żebyście mogli spokojnie grać a wam coś jeszcze nie pasuje ? Chcecie grać z bugami ,padającymi CH ? Raczej nie wiec zamknąc bużki iść na dwór przeczekać do jutro i już a tym którzy nie chcą tu grać ; Dowidzenia :*

Opublikowano

wyczyn ja wbiłem 100 w 10 minut. Naprawde jest czym się chwalić że się wbija 100 lvl w 100 min, na takim pirv jak ten.

Opublikowano
  • Teraz z dużego medium zrobi się po prostu medium , dostaniecie możliwość łatwiejszego dropu tarczy na 61 lvl , stalek, broni na 75 lvl , broni na 65 lvl tych z których można ulepszać coś dalej .

Gdzie to jest napisane? W tym temacie?

Opublikowano

Kewinpolak- to nie jest możliwe wbić w 20 min na ratach x10 55 lvl w 20 min. Gdzie eq sam musisz dropić i ulepszacze nawet na itemki z 1 lvla :] to jest nie możliwe ;]

Opublikowano

Na tym serwerze? Było możliwe. W m1 wbijałeś w 5min 35lv +, bez problemu.

@Kewinpolak

Już znalazłem gdzie to pisało.

Opublikowano

Witam informacja dla tych co nie maja konta na forum servera :

Napisany Dzisiaj, 04:30 PM

Witam

Jak widzicie serwer jest offline ale spokojnie, nad wszystkim mamy kontrolę .

Przedstawię wam plan :

• Serwer jest offline od godziny 15.30 do godziny 18-stej 25 lipca gdzie ruszymy jako oficjalny start
  • Wprowadzamy specjalne zabezpieczenia przeciwko atakom DDOS , jak zwykle net boty .
  • Znaleźliśmy odpowiednie pliki , oryginalne firmy zabezpieczeniowej która udostępniła nam licencję i wyłączność na program . Tak wiec serwer będzie stabilny jeszcze bardziej niż był
  • Wprowadzimy wszelkie poprawki błędów które wam przeszkadzały w grze
  • Postacie zostaną skasowane ale konta nie .
  • Lekko zredukujemy expa na mniejszy ze względu na to, że za szybko wam to idzie, macie dropić klucze i ulepszacze a nie wbijać maksymalny lvl
  • Nie wprowadzaliśmy ITem Shop'a ponieważ wiedzieliśmy, że bedziemy zmuszeni do zrobienia Testów / Wersji Beta

Wszelkie podpunkty wyżej wymienione są ustalone , postanowione i nieodwracalne .

Wramach rewanżu

• 25 lipca podwyższymy wam expa .
  • 26 lipca game masterzy zorganizują dla Was konkurs OX
  • 27 lipca game masterzy pobawią się z Wami w chowanego
  • 28 licpa game masterzy zorganizują dla Was atak bossów

Proszę nie wyzywać, nie mieć zalżaleń ani pretensji, tak będzie Dla Was lepiej , dla ogółu i dla nas .

W drodze rewanżu odbudujecie eq w szybkim tempie .

25 lipca będzie to nieodwracalny i oficjalny start gdzie będziemy szli już tylko do przodu .

Mamy mozliwości i wykrozystamy je .

I nie obawiajcie się o kolejne komplikacje .

Podczas nieobecności Helmuta i Mojej macie słuchać się :

• Esther
  • Takasss
  • Sessue
  • Kusz

Jeśli kogoś zbanują to na pewno słusznie, robią to co do nich należy a Wy macie ich słuchać

Wracam do pracy bo jest jej dużo, widzimy się na forum jeszcze wieczorem .

Pozdrawiamy !

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

ale lipę zrobili z tym resem postaci ,niby odbudujemy szybko eq .. chciał bym to zobaczyć :/ tak się męczyłem moim szamanem przy wbijaniu lvl

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

ale lipę zrobili z tym resem postaci ,niby odbudujemy szybko eq .. chciał bym to zobaczyć :/ tak się męczyłem moim szamanem przy wbijaniu lvl

Katorga.. Expienie na takim serwerze to powinna być przyjemność-100lv wbiłem po praktycznie chwili. Jednak boli to, że do 100lv trzeba było w eq na 48lv biegać.

Opublikowano

ciasteczko chyba tylko ty :* ja na 80lvl miałem już całe eq [ oczywiscie oprocz rzeczy ktore nie dropily] pod pvp.. [ naszyjniki itd na 80 , ribek pod pvp , i boga smokow na stalke zbierałem]

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Ja tam miałem zbroje na 105 +9 full epiki 6/7 bon skończyłem 5k hp i 10 moby, a tu j3b ! W jednej chwili moje trudy poszły ..

Nchf.png

lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...