Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galvanize [Dedyk]

jezior_metinrzadzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer Wgl nie dopracowany , Nie polecam w 100% , Po 1 . Gra max 200 graczy , Postacie są zbugowane jak tylko sie gdzieś prze teleportujemy , exp do 105 lvl spoko potem trzeba expic cały czas i mieć bardzo konkretne eq i z buffem by dobić coś więcej , mapy 100lvl są wgl nie dopracowane co do expa na mapie 100lvl są potwory 170 lvl . Nie polecam tego serwera teraz czekajmy na coś konkretnego , Chciałbym żeby coś jak Glador wystartowało ale to se na pewno poczekam ;].

Opublikowano

Dziala wam serwer czy nie?

Bo pytam admina na ts a on kicka/zbanowal a 1h... Pzdr

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

nie polecam serwa niby miał być taki fajny a wyszło jak zwykle .Nawet jak zrobią reset to i tak nie pomoże

Opublikowano

Nie polecam:

- brak dropu tarczy 61,

- brak dropu broni na 65,

- tylko 2 mapki ... na 100 i 120,

- teraz jeszcze zbugowało postacie na wszystkich mapkach prócz m1,

- nie ma bryłek złota,

- konary miały być 100% a nie ma,

- dh, wh tego wszystkiego jest od cholery.

No i do tego piękne bany na TS za nic.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale ludzie wy głupoty pieszecie ;/, teraz jest przerwa techniczna do jutra, admin nic nie usuwa, zobacz na forum zanim coś napiszesz ;/

Nchf.png

lol

Opublikowano

Kuurde ludzie, ogarnijcie serwer... broni na 65 nie ma, tarczy nie ma, to co tutaj jest?

Naszyjnik na +0 ( 80 lvl ) jak dawal na +0 takie bony tak daje takie bony na +9 ... bezsens, zamiast wzrastac to stoi w miejscu...

NIE POLECAM

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

Śmiać mi się chce gdy widzę "znawców" serwa którzy nawet na forum/Ts nie zaglądną a od razu piszą na forum i wprowadzają ludzi w błąd. Serwer jest dobry lecz po prostu niedopracowany - ale chyba nie ma takiego w 100% bez bugów.

Jeśli chodzi o ludzi to gra na serwerze dużo, wczoraj gdy można było tylko w m1 siedzieć to było 150 osób online a gdy po 23 (chyba gdyż ja o tej godz. wszedłem) włączyli serwa to 350+ osób.

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Tak czy siak nie wiem dlaczego nie moge sciagnac klienta sciaga mi sie jedynie laucher ten maly. Server przeznaczony chyba bedzie dla tych co lubia sie nie nameczyc a sie pobawic. Expi sie bardzo szybko (bynajmniej do 100 lvl) potem nie wiem bo przestalem grac , pytanie dlaczego ? bo ilosc bledow mnie zniechecila. Nie mowie mu nie ale na chwile obecna go nie polece. Zycze powodzenia

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

Błędy przynajmniej po części będą usunięte do 15 kiedy będzie serwer działał poprawnie. Ludzie weźcie ogarnijcie na każdym serwerze na początku potrzebne są przerwy choćby spowodowane atakami ddos czy usunięciem bugów. Serwer oceniam jako dobry w godzinach szczytu 400+ graczy. Polecam i zapraszam na serwer!!!

16322917.jpg
Opublikowano

Serwer dobry.80lvl wbijasz 15minut.Dużo ludzi gra w jinno są parę sklepików.Serwera bardzo polecam.

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...