Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej 1 vs 1 Start.

Dami3345

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekałem do 16:10, niestety, przeciwnik nie stawił się na pojedynek. Screen:

proofaf.jpg

a widziałeś co napisałem? Oddałem walkowera bo mam życie prywatne i niestety na taki turniej czasu nie mam, a szkoda bo myslałem, ze będziemy grali wieczorami.

w83od2.jpg

Opublikowano

a widziałeś co napisałem? Oddałem walkowera bo mam życie prywatne i niestety na taki turniej czasu nie mam, a szkoda bo myslałem, ze będziemy grali wieczorami.

Kiki, szczerze mnie to nie obchodzi, nie dostałem żadnej wiadomości od tej osoby, nic, zero kompletne, z tym, że wieczorami to i ja nie mogę, bo tak samo wychodzę na miasto, czy mam inne rzeczy do roboty, dlatego proponowałem Ci godzinę 14. Więc co, mam czekać na kogoś do godziny 19, o której mnie nie będzie, a on będzie, bo nie mógł być o godzinie wymaganej przez organizatora?

P.S o której godzinie i kiedy ćwierćfinały?

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Czekam na odpowiedź od SzymonsHardCore oraz CzakiPL : Dajcie jakieś info

Oraz Teradess i Dw0rnis

Opublikowano

Mam taka oficjalna prosbe co do jutra. Daloby sie ustawic jutrzejsze mecze na wieczor lub poludnie? Jutro o 16:00 otwieraja nowy server w Silkroad a jak wiadomo, tu na forum nie gramy tylko w lola. Mam wiec sporo spraw organizacyjnych jak gildia itp, a podjalem sie tego wczesniej. Pisze dlatego z wyprzedzeniem :)

Opublikowano

Żądam powtórki meczy gdyż ten osobnik będąc poinformowanym o tym jakim typem postaci mamy grać stworzył nową grę (tą która jest na ssach) i przesunął mnie na prawą stronę aby mu grało się latwiej na lewej(lepsza kamerka) a to właśnie ja powinienem grać na lewej... mialem numerek "1"

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Opublikowano

Wybaczcie mi ale własnie idę na siłownię . Nie będzie mnie do godziny 20 . Wszystkim zajmę się po 20

Opublikowano

Kiedy kolejny mecz?

Airxpe Vs. DamCiWygracBilbo

Zwycięzca gry : Airxpe

SS z wybierania:

gramJPG_ranrprh.JPG

SS z wyniku gry

graJPG_ranrphq.JPG

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Żądam powtórki meczy gdyż ten osobnik będąc poinformowanym o tym jakim typem postaci mamy grać stworzył nową grę (tą która jest na ssach) i przesunął mnie na prawą stronę aby mu grało się latwiej na lewej(lepsza kamerka) a to właśnie ja powinienem grać na lewej... mialem numerek "1"

Ty chyba jestes smieszny , myslisz ze jakbys gral na innej stronie to bys wygral przegrywales znacznie wiec to by ci nie pomoglo strona ci ad albo ap nie da , frezqq czy jakos tak (nwm jak sie jego nick pisze) gral nawet na summoner srift (czy jakos tak ;d) i mu uznali a ty o strone placzesz? Z tego co widac nie umiesz przegrywac i tyle , a wogole pokoj zrobilem od nowa bo na tamtym nie dalo sie rozpoczac gry bo 40min minelo a pokoj nie moze miec wiecej niz 40min.... Pomysl troche zanim cos napiszesz.
Opublikowano

Ty chyba jestes smieszny , myslisz ze jakbys gral na innej stronie to bys wygral przegrywales znacznie wiec to by ci nie pomoglo strona ci ad albo ap nie da , frezqq czy jakos tak (nwm jak sie jego nick pisze) gral nawet na summoner srift (czy jakos tak ;d) i mu uznali a ty o strone placzesz? Z tego co widac nie umiesz przegrywac i tyle , a wogole pokoj zrobilem od nowa bo na tamtym nie dalo sie rozpoczac gry bo 40min minelo a pokoj nie moze miec wiecej niz 40min.... Pomysl troche zanim cos napiszesz.

koleś , grałem na summoners rift bo założyciel się pomylił , więć wypier** od mojej osoby .

01126666380217922511.gif

Opublikowano

koleś , grałem na summoners rift bo założyciel się pomylił , więć wypier** od mojej osoby .

co ty się chłopie spinasz, mowa była od początku, jeszcze w zapisach, że będziemy grać na proving grounds, dziwne, że tylko ty zagrałeś na summoners rift. ochłoń. wypij cole.

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...