Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej 1 vs 1 Start.

Dami3345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co zauważyłem Dami dałeś się ponieść emocją, dlaczego nie chcesz zagrać z nim rewanżu, skoro z nim wygrałeś to teraz też sobie powinieneś z nim dać radę. Na eslu czy innych ligach, zawsze ss'y robi osoba wygrana, choćby wygrany prosił przeciwnika i tak nie zrobi (jak tak przynajmniej robię na eslu, jeżeli jest typ chamski, jeżeli nie to spoko).

Chyba Dami chce ten turniej wygrać dlatego się tak chłapie, dla mnie to powinien być rewanż, a skoro Dami rezygnujesz to Twój przeciwnik powinien przejść do następnej rundy.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

admosek powinien brać dalej udział w turnieju

MPC ELITE RANk III ma racje ;)

Ma nick diablo2301 a nie ;o

Jak dla mnie tez powinniscie zagrac tego rewa. Na tych samych pickach.

Opublikowano

Użytkownika ''FajnyTylek'' nie ma juz od 3 dni . Niestety chyba trzeba go zdyskfalifikować.

~Damikk

Opublikowano

@MrDamik

ToreZ

Adrixen

MORPHEUS09

BizOn02

GajowyMarócha

TheReVeS

P4GI

Bastian103

Elitarny123

Podzywaczek

cichyiti

Matisek321

Zostają wyjebani z Nordica . Zapisujecie się a potem gówno robicie ...

SirAdiPOL

rotationq

jackraymund

Tanique

FajnyTylek

Damikk

klan189

SrelumPolelum

Tym osobą też podziękujemy :EUW

Musiałem pozmieniać trochę tabelę . Proszę o aby Teradess się ze mną skontaktował

Problem rozwiązany :)

Opublikowano

Nie wiem czemu zostałem usunięty z turnieju skoro mojego przeciwnika nie ma na lolu już od 3 dni... Ch*jowo czuje.

Opublikowano

Nie wiem czemu zostałem usunięty z turnieju skoro mojego przeciwnika nie ma na lolu już od 3 dni... Ch*jowo czuje.

Też tego nie kapuje, dlaczego Cię zdyskwalifikował.

Dla mnie ten turniej to przeradza się w jakąś komedie.

Dami pisał, że idzie spać, a tym czasem sobie siedzi w temacie - to po primo.

Po duo, dla mnie przed rozpoczęciem turnieju powinno być rozpisane jaki termin i godzinę ma para na rozegranie swojego meczu w danej rundzie, a nie taki Dami sobie przyjedzie z miasta o 16, a jebniemy rundkę sobie o 16.30, bo co tam. Nie łaska było zrobić 5 dni przed rozpoczęciem turnieju jakieś tabelki, w której rundzie, o której i w jakim dniu mają być rozegrane mecze?

Spoko, argumentem broniącym Ciebie może być fakt iż robisz to pierwszy raz, ale po raz kolejny mnie wkurwiłeś swoim zachowaniem.

Wybaczcie mi ale własnie idę na siłownię . Nie będzie mnie do godziny 20 . Wszystkim zajmę się po 20

Czekam na odpowiedź od godziny 17.00, 6 godzin i nic, zero. ( chodzi o PW)

Na przyszłość pamiętaj, że trzeba wszystko przed rozpoczęciem turnieju robić, a nie w trakcie.

P.S

W ogóle to spoko regulamin, 5 punktowy, no no.

Zostają wyjebani z Nordica . Zapisujecie się a potem gówno robicie ...

Tak się zachowuje organizator turnieju na tak poważanym forum jakim jest MPC.

Człowieku się ogarnij, powinieneś to jakoś inaczej napisać, typu: "Skoro podane osoby nie przystąpiły do tego turnieju, w następnym nie będą mieć możliwości zapisania się" - albo coś w ten deseń. MPCForum to nie są koledzy z podwórka, tutaj są normalni ludzie.

Pozdrawiam,

myślę, że przeczytasz to sobie i weźmiesz to do serca.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

@up masz 100% racje jedynie co chcialem dodać to tyle ze Adamosek powinien dalej uczestniczyć w turnieju przejść dalej lub tak jak pisali inni rewanż.

Opublikowano

http://imageshack.us/f/859/turniejmpc.jpg

Dogadalem sie z przeciwnikiem i dzisiaj zagralismy solo i ja wygraleem prosze o zmiane w tabeli. (Porazka1)

Opublikowano

Troszkę się spóźniłem widzę. Problemy z kompem + robota, nie było czasu po prostu :(

Gold Member

nvm

Opublikowano

http://imageshack.us/f/859/turniejmpc.jpg

Dogadalem sie z przeciwnikiem i dzisiaj zagralismy solo i ja wygraleem prosze o zmiane w tabeli. (Porazka1)

Mieliśmy zagrać tak o a nie turniejową nie liczy się to więc nie wkręcaj. Spóźniłeś się twój problem.

//

Opublikowano

Też tego nie kapuje, dlaczego Cię zdyskwalifikował.

Dla mnie ten turniej to przeradza się w jakąś komedie.

Dami pisał, że idzie spać, a tym czasem sobie siedzi w temacie - to po primo.

Po duo, dla mnie przed rozpoczęciem turnieju powinno być rozpisane jaki termin i godzinę ma para na rozegranie swojego meczu w danej rundzie, a nie taki Dami sobie przyjedzie z miasta o 16, a jebniemy rundkę sobie o 16.30, bo co tam. Nie łaska było zrobić 5 dni przed rozpoczęciem turnieju jakieś tabelki, w której rundzie, o której i w jakim dniu mają być rozegrane mecze?

Spoko, argumentem broniącym Ciebie może być fakt iż robisz to pierwszy raz, ale po raz kolejny mnie wkurwiłeś swoim zachowaniem.

Czekam na odpowiedź od godziny 17.00, 6 godzin i nic, zero. ( chodzi o PW)

Na przyszłość pamiętaj, że trzeba wszystko przed rozpoczęciem turnieju robić, a nie w trakcie.

P.S

W ogóle to spoko regulamin, 5 punktowy, no no.

[/background][/size][/font][/color][/left]

Tak się zachowuje organizator turnieju na tak poważanym forum jakim jest MPC.

Człowieku się ogarnij, powinieneś to jakoś inaczej napisać, typu: "Skoro podane osoby nie przystąpiły do tego turnieju, w następnym nie będą mieć możliwości zapisania się" - albo coś w ten deseń. MPCForum to nie są koledzy z podwórka, tutaj są normalni ludzie.

Pozdrawiam,

myślę, że przeczytasz to sobie i weźmiesz to do serca.

Damikk został zdyskwalifikowany ponieważ miał się do mnie zgłosić o to aby rozegrał mecz ze swoim przeciwnikem . On jak i przeciwnik się do nie mnie zgłosili także został wywalony.

Co do moich wulgaryzmów , jestem jaki jestem tego nie zmienisz , a zresztą sam byś się wkurzał gdy nagle odpada około 26 osób a zapisali się.

Co do Regulaminu , powiedz mi jak mogę zrobić regulamin jak chciałem wyrobić się w czasie kiedy mówiłem kiedy turniej wystartuje , lecz i tak się to nie udało z powodu awarii

komputera.

Tak się zachowuje organizator turnieju na tak poważanym forum jakim jest MPC

HAHA BEKA . Jak to forum jest poważne to ja jestem Adminem

Dodam że nawet jakbym był w finale to oddałbym nagrode przeciwnikowi z którym wlaczyłem

@Adamosek

czekam na rewanż te same postacie

+ tu macie dowód że prosiłem adamoska aby zrobił ss:

001384.928| 141052.0000kb| 0.0000kb added| ALWAYS| MCDario applied amount 0 with abilities [MonsterBuffs|amount:0|priority:0][game_item_displayname_3075|amount:0|priority:0][game_item_displayname_3156|amount:0|priority:0][game_item_displayname_3111|amount:0|priority:0][RivenPassiveAABoost|amount:0|priority:0][RivenMartyr|amount:0|priority:0][RivenFeint|amount:0|priority:0][RivenTriCleave|amount:0|priority:0][game_item_displayname_3024|amount:0|priority:0]

001384.928| 141052.0000kb| 0.0000kb added| ALWAYS| DAMAGE

001384.928| 141052.0000kb| 0.0000kb added| ALWAYS| adamosek12309 applied amount 952.63 with abilities [OlafRecklessStrike|amount:393.624|priority:393][_BasicAttack|amount:521.374|priority:305][game_item_displayname_3075|amount:37.6321|priority:39]

001384.928| 141052.0000kb| 0.0000kb added| ALWAYS| Minion applied amount 2.95888 with abilities [_BasicAttack|amount:2.95888|priority:2]

001388.618| 141080.0000kb| 28.0000kb added| ALWAYS| chat_debug: Console SendChat /all ten true dmg ..

001405.560| 144836.0000kb| 3756.0000kb added| ALWAYS| chat_debug: Console SendChat /all wiem

001417.901| 145396.0000kb| 560.0000kb added| ALWAYS| chat_debug: Console SendChat /all ale nie wiesz co aj robilem przed meczem xD

001649.313| 159968.0000kb| 14572.0000kb added| WARN| [adamosek12309] warning: PKT_CastSpell received for dead Unit. Spell: OlafBasicAttack

001687.762| 161704.0000kb| 1736.0000kb added| ALWAYS| chat_debug: Console SendChat /all gg

001690.417| 166968.0000kb| 5264.0000kb added| ALWAYS| chat_debug: Console SendChat /all zrobisz ss?

001693.567| 168648.0000kb| 1680.0000kb added| ALWAYS| chat_debug: Console SendChat /all bo ja musze sie tabela zajac

Opublikowano

Ponawiam pytanie czy jak dostalem bana na 3dni na konto na forum to moge dalej grac w turnieju?

TA

Opublikowano

A tak wgl. ja napisałem Dami do ciebie PW o to że nie grałem, a ty mnie wyjebałeś całkiem nawet nie odpisując mi także pzdr. ;*

@Edit

Wczoraj tam do 15 trzeba było, wysłałem PW koło 12 tak na oko, nie wiem także nie ogarniam tego :x

Opublikowano

A tak wgl. ja napisałem Dami do ciebie PW o to że nie grałem, a ty mnie wyjebałeś całkiem nawet nie odpisując mi także pzdr. ;*

@Edit

Wczoraj tam do 15 trzeba było, wysłałem PW koło 12 tak na oko, nie wiem także nie ogarniam tego :x

I odpisałem Ci . Skontaktuj się z przeciwnikiem jeżeli się nie zjawi o 16;10 walkower , co musiałeś udowodnic ss . Nie zrobiłeś tego także ty też odpadłeś

Opublikowano

I odpisałem Ci . Skontaktuj się z przeciwnikiem jeżeli się nie zjawi o 16;10 walkower , co musiałeś udowodnic ss . Nie zrobiłeś tego także ty też odpadłeś

Nic mi nie pokazało i dopiero teraz wbiłem na PW i to zauważyłem ehh

@Edit

Dobra nie ważne ;x

Opublikowano

To bez sensu .. Udowodnić walkowera. Jeżeli przeciwnika nie ma od kilku dni a ja to napisałem w poście a ty i tak mnie po tym usuwasz to gratuluje ;3

Opublikowano

DDarren vs Shinoks

Zwyciestwo DDarrena

Potwierdzam zwycięstwo DDarena, ale dałem mu fory i przegrałem minimalnie, ponieważ ściągałem go na combo :D

Opublikowano

Dami to kiedy rewanż ? zniszcze cie .

Skończ to dogryzanie się.

Dami, o której godzinie mają być rozegrane te ćwierćfinały?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...