Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej 1 vs 1 Start.

Dami3345

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra Ćwierćfinały gramy od godziny 14 . Pólfinał od godziny 16;30 a finał godzina 18;30

Adamosek czekam...

Opublikowano

Mam taka oficjalna prosbe co do jutra. Daloby sie ustawic jutrzejsze mecze na wieczor lub poludnie? Jutro o 16:00 otwieraja nowy server w Silkroad a jak wiadomo, tu na forum nie gramy tylko w lola. Mam wiec sporo spraw organizacyjnych jak gildia itp, a podjalem sie tego wczesniej. Pisze dlatego z wyprzedzeniem :)

Ogólnie Ci co chcą mogą grać teraz ćwierćfinały , a tak to jutro od 19;00

Dobra Ćwierćfinały gramy od godziny 14 . Pólfinał od godziny 16;30 a finał godzina 18;30

Adamosek czekam...

No to swietnie...

Opublikowano

Adamosek czekam...

Bardzo mi się to podoba. Jeszcze czekam na odpowiedź, jak gramy finał, nadal jest losowany typ champów?

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Mam taka oficjalna prosbe co do jutra. Daloby sie ustawic jutrzejsze mecze na wieczor lub poludnie? Jutro o 16:00 otwieraja nowy server w Silkroad a jak wiadomo, tu na forum nie gramy tylko w lola. Mam wiec sporo spraw organizacyjnych jak gildia itp, a podjalem sie tego wczesniej. Pisze dlatego z wyprzedzeniem :)

Ogólnie Ci co chcą mogą grać teraz ćwierćfinały , a tak to jutro od 19;00

Adamosek czekam...

No to swietnie...

Ponawiam, juz nawet nie chodzi tylko o mnie, napisales wczoraj ze kolejka rusza od 19:00, zalozmy ze ludzie sobie ustalili do 19 beda sprzatac, wyjda na dwor. O 19:00 wbija na forum i zobacza ze juz po finale.

Opublikowano

A no tak przepraszam sam obiecałem także zmieniam . Ćwierć dziś o 19 ;00 a jak zdązymy to jeszcze pólfinały . Finał na jutro

Opublikowano

No naprawę musiałem zmienic . Byłem dziś zamroczony a wczoraj obiecałem kilku osobą że będzie o 19;00 także przepraszam ale słowa dotrzymuje .

Opublikowano

dude wygrałem z tobą i teraz sie mscisz to jest gówno a nie turniej -.-

Płacz dalej ja podjąłem decyzję a twój kolejny post będzie mnie zmuszać abym cię zreportował.

Opublikowano

Montris & xP4nzer0s

Zwycięzca: Montris

SS z kolejki:

trututut.png

SS końcowe:

jesteproxd.png

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...