Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej 1 vs 1 Start.

Dami3345

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro finał 12-13? Bo właśnie jest problem i nie wiem czy będę dostępny o tych godzinach. Także prosiłbym o oficjalną godzinę finału :)

.

Opublikowano

Jutro finał 12-13? Bo właśnie jest problem i nie wiem czy będę dostępny o tych godzinach. Także prosiłbym o oficjalną godzinę finału :)

Watpie ze final zacznie sie bez finalistow :D absurd jakby final zakonczyl sie walkowerem. Jak na moje poprostu dac date, finalisci napisza godziny w ktorych sa dostepni i sie wybierze :]

Opublikowano

Watpie ze final zacznie sie bez finalistow :D absurd jakby final zakonczyl sie walkowerem. Jak na moje poprostu dac date, finalisci napisza godziny w ktorych sa dostepni i sie wybierze :]

W sumie jest w tym troche racji . Zobaczymy kto będzie w finale i się ustali godzine

Opublikowano

W sumie jest w tym troche racji . Zobaczymy kto będzie w finale i się ustali godzine

Ja naprawdę nie mogę, nie wiem czy będe o tej godzinie nawet gdyby co. O godzinie 4:00 wyjeżdżam i przejeżdżam w szerz Polskę. Nie można zamiast tej feralnej 12:30 ustalić w godzinach wieczornych? Myślę, że o godzinie 12:30, to ludzie też mają rodzinny obiad etc. Nastawiony na finał byłem w dniu dzisiejszym, tak jak podałeś godziny - koło 18.30

_________________________________________________________________________________________

Master of realit wygrał pojedynek w ćwierćfinale, proszę o zaaktualizowanie tabelki

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Do godziny 16;00 mają się odbyć mecze :

SzymonsHardCore vs XenthiS oraz diablo2301 vs ZzButa Wjeżdzam

Opublikowano

No naprawę musiałem zmienic . Byłem dziś zamroczony a wczoraj obiecałem kilku osobą że będzie o 19;00 także przepraszam ale słowa dotrzymuje .

A no tak przepraszam sam obiecałem także zmieniam . Ćwierć dziś o 19 ;00 a jak zdązymy to jeszcze pólfinały . Finał na jutro

WALKOWER : ZzButa Wjeżdzam vs diablo2301 - nie stawił się.

ss

32460351.png

By mintaek at 2012-07-14

Halo, halo nie ma żadnego w/o, 1/4 finału jak napisał Dami jest o 19, a nie o 16. ;)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Halo, halo nie ma żadnego w/o, 1/4 finału jak napisał Dami jest o 19, a nie o 16. ;)

To grajcie szybko ten mecz, bo mi pasowałoby skończyć dzisiaj o 7, bo mogę iść gdzieś z kolegami.

wobqx.jpg
Opublikowano

Dami, mogę spytać na jakiej zasadzie losowałeś kto ma kim grać? Bo ja grałem 2 razy ad, z czego ad grać nie umiem. Powinieneś urozmaicić to na drugi raz. Żeby każdy zagrał każdym.

efbiaj2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...