Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej 1 vs 1 Start.

Dami3345

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chłopaki Ziomek*17 z forum, z LoLa: SzymonsHardCore, kazał abym przekazał wiadomość, że on czeka teraz na jego przeciwnika (DDarrena) i, że nie słusznie odpadł bo mu nie działało MPC i nie wiedział o której godzinie ma grać.

Tak, że jak DDarren się zgodzi, to on czeka na lolu.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Niestety ale nie mam jak narazie . W następnym turnieju postaram się o stream.

narazie 1-1 , ostatnia runda :)

Opublikowano

Rozegrajcie mecz . Daj mu szansę się sprawdzić od rana ma błedy z mpc to mógł nie wiedzieć

Opublikowano

Może przedstawię jak wygląda sytuacja, gdy rozpoczęliśmy grę, dostałem zaraz chwile DC, Teradess zachował się wobec mnie fair i wyszedł z gry. Gdy rozpoczęliśmy drugą partię wygrałem ją, ale myślę, że kod powinien być dla Teradessa za to, że zachował się tak wobec mnie, tak więc Dami, prześlij go jemu. Dzięki i pozdrawiam

@Edit

Czekam na turniej v2 ;]

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Może przedstawię jak wygląda sytuacja, gdy rozpoczęliśmy grę, dostałem zaraz chwile DC, Teradess zachował się wobec mnie fair i wyszedł z gry. Gdy rozpoczęliśmy drugą partię wygrałem ją, ale myślę, że kod powinien być dla Teradessa za to, że zachował się tak wobec mnie, tak więc Dami, prześlij go jemu. Dzięki i pozdrawiam

@Edit

Czekam na turniej v2 ;]

I to jest człowiek uczciwy i zajebisty .

Gratuluję Teradess .Skontaktuj się ze mną na PW

Opublikowano

Dzięki za zorganizowanie turnieju, dziękuje moim przeciwnikom, i w pełni zasłużona wygrana Hala Madridu, również czekam na następne turnieje.

Opublikowano

Okey chłopaki naprawiłem sobie mpc forum (miałem włączone hamach i i dlatego nie działało lolx :D)

SzymonsHardCore vs DDarren

Win= SzymonsHardCore

SS:

56873409.jpg

beztytuu3v.jpg

//

Opublikowano

Ta gra nauczyla mnie jednego, nigdy nie idz na reke przeciwnikowi :) kiedy tobie potrzeba zeby ktos poszedl na reke to ci powie NIE

Coz chec zwyciestwa za wszelka cene jest mocniejsza, nie wazne czy uczcwie czy nie ;]

Opublikowano

Ta gra nauczyla mnie jednego, nigdy nie idz na reke przeciwnikowi :) kiedy tobie potrzeba zeby ktos poszedl na reke to ci powie NIE

Coz chec zwyciestwa za wszelka cene jest mocniejsza, nie wazne czy uczcwie czy nie ;]

Że co? Ja nie uczciwy? człowieku kup komputer czekałem z 5min zanim się załadujesz.Nie trzeba było stawiać tego "bota" może by cie nie lagowała sam sobie gówna narobiłeś a co do terminu nie wiedziałem wiec zagraliśmy trochę później

//

Opublikowano

poprosilem o remake w pierwszych sekundach bo kompa mi zmulilo, pokazalaes jaki jestes i tyle, wygrales z typem co gral na 5 fpsach, mam nadzieje ze dumny z siebie jestes ;]

Opublikowano

Dami jeśli mogę Ci zwrócić pewien błąd w organizacji tego wszystkiego. Finał powienien się składać z 3 rund, a półfinał z 2. Finał wszystkie postacie, ad carry, melee i ap. Półfinał to już twój wybór. Mam nadzieje że mnie zrozumiałeś i życzę powodzenia w organizowaniu dalej turniejów bo było miło.

efbiaj2.jpg
Opublikowano

Finał przebiega tak samo jak na EUW .Gracie 2 rundy pierw AP potem AD a jeżeli będzie remis to AD Carry

Opublikowano

Turniej zostaje oficjalnie ZAKOŃCZONY . Mimo kłótni i podobnych rzeczy sądzę że turniej się udał , wezmę do serca to co mi pisaliście i postaram się ulepszyć następny turniej na wasze wymogi xD .

Pozdrawiam Dami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...