Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej 1 vs 1 Start.

Dami3345

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przypomnijmy sobie regulamin:

1. Nie ma wyzywania się (jeżeli wyzwiska będą udowodnione ss : dyskwalifikacja )

2. Zakaz używania wszelkich fixów glitchów map hacków itp.

3. Gra ma się rozpocząć w przeciągu 10 min inaczej dyskwalifikacja

4. Trzeba zrobić ss podczas wyboru postaci oraz kiedy zakończy się rozgrywka

5. Jeżeli wybierzesz postać np . AD a wylosowało ci AP zostajesz zdyskwalifikowany

Punkt 4 pan szanowny organizator sam nie przestrzega swojego regulaminy.

Opublikowano

adamosek prosiłem cie abyś ty zrobił SS bo ja musiałem zająć się tabelą ale ty to kurwa olałeś ,także mam w dupie twój rewanż i wrypuje cie na czarną listę do nastepnych turnieji pzdro

Opublikowano

adamosek prosiłem cie abyś ty zrobił SS bo ja musiałem zająć się tabelą ale ty to kurwa olałeś ,także mam w dupie twój rewanż i wrypuje cie na czarną listę do nastepnych turnieji pzdro

Też bym to uczynił na Twoim miejscu, arogancja ludzka nie zna granic, cóż.

@Damian, jak stoimy z pozostałymi meczami? Kiedy będą? Ja jestem niedostępny w niedziele od godzin porannych do popołudniowych ( 14-15 ).

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

um ładny flame .... poprostu żal . Powiem tak nie masz ss do widzenia ! . Rewanż sam nie przestrzegasz regulaminu . a co do lolking.net to nie można zobaczyć czy to był spar czy grałem z nim dla jaj . REWANŻ

nie ma ss rewanż

:)

Opublikowano

um ładny flame .... poprostu żal . Powiem tak nie masz ss do widzenia ! . Rewanż sam nie przestrzegasz regulaminu . a co do lolking.net to nie można zobaczyć czy to był spar czy grałem z nim dla jaj . REWANŻ

nie ma ss rewanż

A wiesz co ja na to : FUCK YOU i temu panu podziękujemy . Jak bedziesz dalej się rzucał poproszę farexa aby coś z tobą zrobił

Opublikowano

nie ma ss rewanż

Sam się pogrążasz, innych meczy z Tobą on nie ma od czasu rozpoczęcia turnieju. Chłopie, pogrążasz się i kompromitujesz,

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

1. Nie ma wyzywania się (jeżeli wyzwiska będą udowodnione ss : dyskwalifikacja ) kolejny punkt regulaminu został przez ciebie złamany regulamin .

Opublikowano

Dami a czy on cos robi zlego ? jak narazie to ty używasz wulgaryzmów itp... on ma racje sam nie przestrzegasz swojego regulaminu. Jestem ciekaw co będzie dalej.

Opublikowano

Przepraszam ale ja cię ani razu nie wyzwałem , jak nie pasuje udowonij mi to że złamałem 1 punkt własnego regulaminu

Widzę że izzy i adamosek tzw.kids . Trudno przegraliście pogódźcie się z tym

Opublikowano

A wiesz co ja na to : FUCK YOU i temu panu podziękujemy . Jak bedziesz dalej się rzucał poproszę farexa aby coś z tobą zrobił

co ma oznaczać słowo fu.. you ?

Opublikowano

angielski Tobie się bardzo przyda . Dodam że rezygnuję z turnieju ale również i adamosek zostaje z niego wyjebany i sprawy nie było .

@Up

to po chuj się tu udzielasz .

Nie startujesz w turnieju to wyjdz

Opublikowano

angielski Tobie się bardzo przyda . Dodam że rezygnuję z turnieju ale również i adamosek zostaje z niego wyjebany i sprawy nie było .

@Up

to po chuj się tu udzielasz .

Nie startujesz w turnieju to wyjdz

Widac ze prawie 16 lat chciałem tu startować ale nie zostałem wpisany więc stwierdziłem ze nie będę wstawał o 12. A pisać akurat mi nie zabronisz.

Opublikowano

Co do meczu DDarren vs Shinoks, caly dzien czekalem, co byl na lolu to proponowalem ale odmawial ze nie teraz. Osobiscie moge poczekac, ale nie chcialbym nagle sytuacji ze wejde jutro na forum i przez jakis walek bedzie walkower bo sie nie zjawilem.

Nie chce przejsc dalej walkowerem, chetnie z nim zagram bo teraz niby ma uszkodzony komp. Chce tez by ten post byl moim zapleczem na wypadek jutra.

Opublikowano

Z angielskiego: Spierdalaj... Używane do pozybywania się natrętych ludzi.

- Daj przepisać prace domową z polaka!

- Fuck you!

Pozbyłem się natręta także to nie obraza tylko pomoc dla innych ludzi biorących udział w turnieju , aby taka osoba jak ty skończyła płakać i dała mi dalej kontynuować turniej

Opublikowano

DUDE PRZESTAN KURNA OBRAZIŁEŚ MNIE I TYLE . REWANŻ ALBO POPROSTU DAJ MNIE DO KOLEJNEJ RUNDY . CZEMU JEŚLI REZYGNUJESZ NIE WYKREŚLIŁEŚ SIE Z TABELI ?

Opublikowano

Po 1 Caps Off.

Po 2 Ja sądzę inaczej i ty sądzisz inaczej . Ja pomagałem innym użytkownikom pisząc to

Po 3 Wykreślić się wykreślę

Po 4 Zapomnij o tym turnieju tu dla ciebie nie ma miejsca

Po 5 WYJDZ

Opublikowano

omg czyli mam rozumieć , że ten kamko przejdzie do next rundy bez walki dude fajnie . po 2 ja nic nie zrobiłem i domagam sie abym przeszedł do następnej rundy . Oki koniec już więcej nie będe pisał to tyle .

Opublikowano

Dziękuję że skończysz pisać bo straciłeś 10 min mojego cennego życia . Teraz idę spać bo nie jestem no-lifem i potrzebuje snu.

Także dobranoc .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...