Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej 1 vs 1 Start.

Dami3345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co ty się chłopie spinasz, mowa była od początku, jeszcze w zapisach, że będziemy grać na proving grounds, dziwne, że tylko ty zagrałeś na summoners rift. ochłoń. wypij cole.

spinasz? Czy Ty wiesz co mówisz ? Nie obchodzą mnie zapisy , przeczytałem regulamin i mi to wystarcza , więc po co wchodzisz w nie swoje sprawy ?

Btw. cole ? właśnie piję.

01126666380217922511.gif

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

koleś , grałem na summoners rift bo założyciel się pomylił , więć wypier** od mojej osoby .

Widze ze kulture to ty masz duza , nic cie nie obrazilem w poscie a ty juz swoje "wypier" kozaczku od 7bolesci przez kabelek.
Opublikowano

Nie kłócić mi się tu bo inaczej przejebane będziecie mieli . Tu mają być podawane ssy z gry oraz posty na temat turnieju

Opublikowano

Widze ze kulture to ty masz duza , nic cie nie obrazilem w poscie a ty juz swoje "wypier" kozaczku od 7bolesci przez kabelek.

Przez kabelek ? Dziwne ... Nie , nie obraziłeś mnie , ale NIE mam zamiaru patrzeć jak ktoś podaje mnie jako przykład , co najlepsze NIE z mojej winy .

Nie kłócić mi się tu bo inaczej przejebane będziecie mieli . Tu mają być podawane ssy z gry oraz posty na temat turnieju

przecież my tylko dyskutujemy .. typ podaje mnie jako przykład , do tego nie z mojej winy ;O

01126666380217922511.gif

Opublikowano

Oj oj , ktoś tu się popłakał ? PS pawcio czy jak Ci tam , płci nie odróżniasz ? o Gosh ...

@down

oHH Gosh , ten jeszcze piszczy . PS , zdjęcie? to avatar z internetu 0.0

01126666380217922511.gif

Opublikowano

Lipa troche ze z gory ustalone godziny i to moment przed gra - nie bylo mnie dzisiaj przez jakis czas, przyszedlem, to sie dowiedzialem, ze rozgrywki o 16 sie zaczely. Sorry, nie moge caly dzien przed kompem siedziec i czekac tylko az napiszecie o ktorej nastepne walki.

Opublikowano

Właśnie, o której jutro są mecze? musze sobie czas zarezerwować ..

odpowiedz masz tutaj :

Ogólnie Ci co chcą mogą grać teraz ćwierćfinały , a tak to jutro od 19;00

01126666380217922511.gif

Opublikowano

Mój przeciwniku, z tej strony Hala madridd. Padł czat na weście, napisz do mnie na PRV proszę jak czytasz. Mieliśmy grać mecz o 20:30.

Pozdrawiam

@Edit

Jak będzie rozgrywany finał? Będziemy grać i carry ad, carry ap i normalnym ad?

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Mój przeciwniku, z tej strony Hala madridd. Padł czat na weście, napisz do mnie na PRV proszę jak czytasz. Mieliśmy grać mecz o 20:30.

Pozdrawiam

@Edit

Jak będzie rozgrywany finał? Będziemy grać i carry ad, carry ap i normalnym ad?

Osobiscie wolalbym final bez ingerencji w picki

Opublikowano

Osobiscie wolalbym final bez ingerencji w picki

według mnie byłoby tak najlepiej, by grać 3ma rodzajami, jeżeli by nie było ingerencji, osoba X wzięła by CARRY AP, osoba Y CARRY AD i wiadomo kto wygra.

League of Legends

Opublikowano

Montris & Airxpe

Zwycięzca: Montris

SS z kolejki:

ss1qh.png

SS pod koniec:

okurwajj.png

.

Opublikowano

Przepraszam bardzo ale MCdario założyciel tego naprawde chu...owego turnieju . Lecz nie zrobił ss gdy wygrałem/przegrałem nie powiem :) . I on nie ma dowodu że wygrał :) . REWANŻ

Opublikowano

Przepraszam bardzo ale MCdario założyciel tego naprawde chu...owego turnieju . Lecz nie zrobił ss gdy wygrałem/przegrałem nie powiem :) . I on nie ma dowodu że wygrał :) . REWANŻ

Wszystko można sprawdzić na lolking.net, z kim grałeś, o której grałeś, niestety.

Btw. Jutro gramy półfinały i finał?

Jak tak to o której godzinie? Mi niestety niedziela odpada, bo jade wszerz Polski i będe przy komputerze na godzinę 18

League of Legends

Opublikowano

Wygral, sprawdzalem match history was obu ^^

hmmmm tylko że ja grałem dużo aramow w tym dniu . . NIE ZROBIŁ SS MA PROBLEM . POWIEM TAK . REWANŻ

Opublikowano

Teoretycznie powinien miec dowod jesli druga strona nie potwierdza wyniku, a match history sie pokrywalo, win, lose, ad champy/buildy, kille i fragi + po 0 assyst na glowe ;]

Przynajmniej nie probowalbys klamac tylko odwolywac sie do regulaminu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...