Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z stworzeniem rejestracji na stronce zreobilem wszystko tak jak w tutorialu a i tak mam błąd

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '5.100.85.100' (10060) in C:\xampp\htdocs\config.php on line 16

Es konnte keine Verbindung zur Datenbank hergestellt werden.

Fehlermeldung: Can't connect to MySQL server on '5.100.85.100' (10060)

Opublikowano

yo,

uruchomiłem serwer(Operation Timed Out), loguje się i cały czas Zostaniesz połączony z serwerem, jak wpisze złe passy to samo. co jest grane?

dodam że mam moda kamera

Opublikowano
yo,

uruchomiłem serwer(Operation Timed Out), loguje się i cały czas Zostaniesz połączony z serwerem, jak wpisze złe passy to samo. co jest grane?

dodam że mam moda kamera

Może złe spolszczenie. Spróbuj na chińskim cliencie jeśli na nim nie zadziała to spróbuj Print Sreen mi to po Operation Timed Out pomaga.

819.png

27176.gif

31353.png

28119.png

Opublikowano

Mam pytanie robiłem serwa na podstawie tuta robo12 i doszłem już do końca gdzie trzeba było wpisać ./start i zaczęło się coś robić i co jakies 10 sekund pisze Can not get public ip address. i jeszcze coś tam i tak od 10 minut a miało trwać 5.Może mi ktos wytłumaczyć bład co mam zrobic.

Opublikowano

Zrobilem serwer na hamachi wlogowalem sie wszystko ok tylko moj kuzyn nie moze sie wlogowac, skonfigurowalem portmap ale ktos napisal jeszcze ze trzeba odblokowac połaczenie jak to zrobic??

Opublikowano

robiłem wszystko jak na tutorialach wpisałem ./start

SS:

http://img98.imageshack.us/img98/4191/45894869.png

to dobrze czy źle?

co zrobić, żeby sobie zagrać na swoim serwie, mam Newlongju2 i metin2 2008 niepatchowany

Opublikowano

Siema all mam pytanie do was mam swoj server Metin155 cos sie na nim stalo ze co 2 min wywala czasami czesciej mapy sie pobugowaly odbugowauje tak jak jest na tych poradnikach i nic nie daje i nie da sie wybrac skilli postac czyli mocy. Moj komputer to:

Ram 2gb

Procek 2x 3ghz

Net 1m/bs

Prosze o pomoc na pw llub tutaj jezeli ktos pomoze i to bedzie dzialalo daj gm na mojm serverze... ;]

POMOGŁEM DAJ 5* SZUKAM KOGOS DO WSPÓŁZAŁOŻYCIELA DO SERVERA KTORY MA DOBRY KOMPUTEREK ;]
Opublikowano

1.Co do błędu z pathname /bin/sh:

1.Po wyskoczeniu tego napisu naciskamy enter.

2.Wpisujemy fsck.

3.Teraz trzeba będzie używać klawiszy y/n

4.Naciskamy wszędzie y

5.Po czym będzie pisało *****FILE IS CLEAN*******

czy coś takiego to wtedy resetujemy FreeBSD.

Ps.Jak będziecie mieć tą sama cały czas komendę dajcie "n"

Pomogłem? Daj 5

A teraz mój prblem :P

1.Loguję się do FreeBSD

2.Wpisuję ./start (wszystko mam już skonfigurowane)

3.Po chwili załadowania all wyskakuję mi pod koniec napis:

connect: internet is unreachable

I nagle się zatrzymuje i czeka. Po daniu reseta jest tak samo.

Proszę o pomoc.

Pomogłem? Oczekuję na

add.pngadd.png

logo.gif

35363.gif32952.png

14172.pngminecraftsi.png

27867.gif23450.png

29893.png24130.png

obrazfp.png

Opublikowano

Witam. Czytałem czytałem i sie nic nie dowiedzialem.... Mianowicie mam problem przy etapie podczas stawiania serw.... chodzi mi dokladnie o moment gdy wklepuje ./start wszystko tam sie laduje elegancko i po chwili wywala mi komunikat w freebsd "Network is unreachable" nie wiecie moze o co biega? jak to zlikwidowac?... Prosze o szybka i fachowa pomoc:))

Opublikowano

Hej mam proble wpisze w virtual PC login i potem już nie moge wpisać hasła?

cdb9417.png

Kocham to forum!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

@2up

Mam ten sam problem co ty i nie wiem co zrobic

@up

Da się wpisać hasło. Tylko ci się nie pokazuję. Wpisuj hasło normalnie i potem enter. Jeżeli masz z mcncc.com to login:

Login: root

Hasło: mcncc.com

Pomogłem? Oczekuję na

add.pngadd.png

logo.gif

35363.gif32952.png

14172.pngminecraftsi.png

27867.gif23450.png

29893.png24130.png

obrazfp.png

Opublikowano

czytalem w ktoryms temacie o tym ze gosciu mial ten sam problem po czym zobaczylem edit jego posta z bananami i smiechami ze to zrobil napisalem do niego priva ale nie odp,,, wiec jest nadzieja i raczej da sie to jakos zrobic:)

Opublikowano

Jezeli masz te bledy wystarczy kliknac PrintScr i bedziesz mial pole logowania i wtedy nic nie robisz tylko logujesz sie do gry

POMOGŁEM DAJ 5* SZUKAM KOGOS DO WSPÓŁZAŁOŻYCIELA DO SERVERA KTORY MA DOBRY KOMPUTEREK ;]
Opublikowano

A ja mam problem z tym punktem 16.Jak to zrobicie wpiszcie komende /etc/rc.d/netif restart co mam wpisac to wszystko /etc/rc.d/netif restart czy jak bo pisze comennd not fond

cdb9417.png

Kocham to forum!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...