Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam Taki problem gdyż gdt odpalam serwer, jest wszystko Ok.

Lecz gdy Chcę wejść na Konto pojawia się komunikat "Istnieje konflikt adresów IP z innym systemem w sieci."

Proszę o POMOC!

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem zrobiłem wszystko jak w poradniku wyświetla na końcu się connect rerfused i tak z 10x a na serwer dalej nie mogę sie zalogować. Oco kaman? Bd 5

Opublikowano

Witam , mam taki problem z port mapem

mam wszystko dobrze skonfikgurowane:

http://img381.imageshack.us/img381/9687/portmap.png

włączam serwa , wpisuje passy root i 123456

daje enter i teraz włączam portmap daje wszystko na zielono i daje ./start

mam zbugowane all mapki oprócz m1 i m2 ...

jak już serwer będzie on wchodzę na postać która jest w dolinie zbugowana to nadal wywala sad.gif

co mam zrobić? może ktoś zrobi dokładny video tutorial albo napisze mi bardzo przejrzyście

Pozdrawiam ^^

1336210110-U81772.png

Opublikowano

mam problem stawiam serwa wszystko pieknie hamachi odpalone normalnie sie loguje, ale moi koledzy juz nie ;/ Co mam zrobic zeby tez mogli grac ? w mc.txt probowali wpisywac moje IP z hamachi z koncowka 100 i normalna 110 i maja w jednym przypadku blad a w 2 zostaniesz polaczony ja normalnie na ich konta moge sie zalogowac !! KTO POMOZE BEDZIE 5

Opublikowano

A więc mam virtuala a na xp he sp3 i przy kliknięciu start w mt2.vmc pojawia się niebieski ekran i tak za każdym razem, jak to naprawić?

Opublikowano

Czemu wczoraj wieczorem normalnie moglem sie zalogowac na wlasny serwer a dzis juz nie?? prosze o pomoc

886689315.png

NIEMA TO JAK ZBUGOWANE CHROME :D

Opublikowano

Jak rozpocząć instalację i konfigurację FreeBSD od początku?

18706.png21939.png10610.jpg32282.gif25994.jpg30264.png

1 post ■ | 50 ■ | 100 ■ | 150 ■ | 200 ■ | 250 ■ | 300 ■ | 350 ■ 400 ■ | 450 ■ | 500 ■ | 550 ■ |                          ETAP 1 UKOŃCZONY

600 p. □ | 650 □ | 700 □ | 750 □ | 800 □ | 850 □ | 900 □ | 950 □ 1000 □ | 1050 □ | 1100 □ | 1150 □ |

Opublikowano
chodzi o bluscreen ? cały monitor niebieski ? <tzn. ekran(wiecie o co chodzi ;P)

Tak chodzi o bluescreen, robi się cały niebieski i komputer się restartuje.

Opublikowano

Ja mam inny problem. Wogule nie mogę się połączyć z serwerem ani z bazą danych przez Navicat. Gdy ustawiam opcję o udostępnianiu, to wogule net mi się wyłacza. Co robie źle?

Opublikowano

A co zrobic jak mi wyskakuje to : /bin/sh ? gdzies to wdzialem ale teraz nie moge tego wyszukac :/ licze na szybka odpowiedz

Bless

edit:

juz mam

Opublikowano

czemu jak robie wszystko według instrukcji do robienia serva na hamachi caly czas pisze takie coś: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device ?

powinno sie pojawić coś do podania loginu i hasła, ale cały czas jest to

Proszę o szybką odpowiedz

Opublikowano

Moj kumpel postawił serwer pod hamachi i mam problem z wbiciem na niego

Dodam, że nie wyskuje "błąd...." tylko cały czas mam "zostaniesz połączony z serwerem.."

Proszę o jakiekolwiek wskazówki jak mogę wbić na serwer kumpla

Z góry dzieki i pozdro

kolo00

Opublikowano

Co jest grane grałem sobie normalnie, a następnego dnia włączam serwer i zamiast "operation time out" tak jak zwykle było to mam

"conection refused".

Jak to naprawic ??

Opublikowano

Mam problem ze spolszczeniem swojego serwera ;/

Zrobiłem IP Connect changerem i mogę się normalnie zalogować na niepatchowanym metinie ale kiedy chce wejść do gry to po chwili mnie wyrzuca ......pod chińskim clientem wszystko śmiga ale chce mieć po polsku all...pomoże ktoś? serwer mam pod hamachi

Opublikowano

Mam problem kolega ma błąd na hamachi

problem z tenelem

Proszę o odpowiedź co zrobić! (przedtem mógł normalnie wchodzić na serwer a teraz nie :/ )

Opublikowano

elo,

mam problem taki, robię wszystko jak na tutku i wyskakuje mi z 5 razy Network is unrechable.

2 problem to taki, że jak chce się zalogować do NaviCat to wyskakuje błąd''Host 'moje nazwisko' is not allowed to connect to this MysQl server.

poradźcie coś, proszę

Pasjonat
Opublikowano

Witam. Mam taki problem z Navicat. Nie potrafię się połączyć by dodać konto i gm.

Oto co wyskakuje podczas próby połączenia:

post-97191-1255540343_thumb.jpg

Opublikowano
jak włączam serv mam taki błąd :

http://img70.imageshack.us/img70/9746/blad.png

pomóżcie, proszę

Spróbuj serwa zrobić od nowa mi to pomaga.

819.png

27176.gif

31353.png

28119.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...