Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Z tego co wiem trzeba te pliki wrzucic to chińskiego clienta zedytowac mc.txt i dac tam swoje ip ;]

Ok dzięki spróbuje tak zrobić tylko ściągnę jakiegoś chińskiego klienta, ale narazie masz 5 ;p

Opublikowano

a mój problem jest taki:

jak wejdę w sysinstall i tam dojdę tam do takiej tabelki, będą IP popodawane i coś tam jeszcze naciskam enter to się uzupełniają oprócz IPv4 Address ... jakie ip tam wpisać albo co zrobić żeby ono tam było?

pozdrawiam :)

1336210110-U81772.png

Opublikowano

Mam już wszystko dobrze, jest Server unreachable i pisze 7 razy czyli jest dobrze. Mam błąd z połączeniem a wszystko jest już OK. Co mam zrobić??

Onyks - 101lvl [ON]

Serwandes - 90lvl [banned] | 70lvl [OFF]

Gram na privach pod nazwą Donath !

Opublikowano
a mój problem jest taki:

jak wejdę w sysinstall i tam dojdę tam do takiej tabelki, będą IP popodawane i coś tam jeszcze naciskam enter to się uzupełniają oprócz IPv4 Address ... jakie ip tam wpisać albo co zrobić żeby ono tam było?

pozdrawiam :)

Też tak miałem na osiedlówce, ale zrobiłem priva pod hamachi (tj.wpsialem tam ip hamachi i hula).

819.png

27176.gif

31353.png

28119.png

Opublikowano

:-( czemu ja mam takie cos

http://img158.imageshack.us/img158/7128/63524746.png

:( chodzi oto ze ja mam ich wiecej niz wy -.- i serw tez mi nie dziala ;P 3x5 za pomoc

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano
Mam problem Server Normalnie działa u mnie da sie zalogować jest SPX ale gdy ktos chce sie zalogowac to nie idze mam serva przez hamachi kumpel JEST w sieci Hamachi i mam zew. IP jak to naprawic i czego to wina ???

ODPOWIE KTOŚ ???

Opublikowano

Witam

Mam taki problem. Po wpisaniu w FreeBSD ,,sysinstall" i po wybraniu ,,Standard "( tzn. Begin a standard instalation) wyskakuje mi taki błąd( ss niżej).

Za każdą pomoc z góry dzięki. Pozdrawiam

mpc2.jpg

Opublikowano

Mam problem z tym launcherem. Wrzucilem te 4 pliki do chinskiego clienta dx.sfyt2. Odpalilem ikonke sury i kliklem na ten przycisk po prawej stronie.. ale wyskoczylo mi cos takiego:

aaaavr.th.jpg

Do mc.txt wpisalem swoje IP (192.168.1.11 - mam takie IP bo internet leci do mnie z drugiego komputera przez siec) i nie dziala. To samo w przypadku wpisania adresu IPv4. Probowalem tez zalogowac sie przez mc.exe, ale cos nie wchodzi :/. Ogolnie serwer dziala, ale nie moge sie po prostu do niego dostac.

Moglby mi ktos pomoc? Aa.. i jeszcze jedno. Czy konieczne jest uzycie PortMap'a zeby zagrac?

asdvj.png

Opublikowano

Mam plik instant serwer i gdy go uruchamiam to wyskakuje mi takie coś

http://w664.wrzuta.pl/obraz/9OSGlo0FBv6/1

Klikam to po lewei i wyskakuje takie coś

http://w664.wrzuta.pl/obraz/3V6XBAHEfpq/2

Co mam zrobić ??

Opublikowano

Witam czy moge prosic kogos z dobrymi plikami serwerowymi o spakowanie ich i wstawienie na odsiebie lub cos innego.

Prosze o to poniewaz ja posiadam uszkodzone pliki ktore nie nadadza sie do zrobienia priwa.

Bede wdzieczny.

Dam 5*.

sygnabodeus2.jpg
Opublikowano

Che zmienić cene kd+5, pereł małży , magicznego metalu i bonów(6 i 7 ) gdzie to zmienić ????

@i jak dodać nowego npc i dodać do niego itemki????

Opublikowano

witam mam taki problem:

http://img63.imageshack.us/img63/9343/beztytuut.png

chciałem zrobić nowe konto wszedłem w tabele account i mi to wyskoczyło ;(

może ktoś pomoże? xD

1336210110-U81772.png

Opublikowano
Witam.

Zrobiłem wszystko wq. tuta Kodexiora z tego tematu http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=64917, i mam taki błąd. Wie ktoś może jaka jest tego przyczyna? Za każdą odpowiedź serdecznie dziękuje.

mpc.jpg

trż to mialem ( time out)

tego nie odpalisz bo do chinskiego trzeba wrzucic

mój problem

wkolotosamoeee.png

w kolo to samo o co common

(po wpisaniu ./start)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Kto pomoże postawić serwa ?? Przez team viever najlepiej. :P

i mogę dać jeszcze GM na serwie !!

Pisać na GG 8997451 :P

Dam parę 5* !! ;)

Proszę o pomoc

Opublikowano

:E No i stalo sie .... MPC Forum opanowala banda przebrzydłych dzieciaków neo śliniacych sie na mysl o wlasnym serwerze . Na mysl ,ze beda GA! Muhahah ! Zabije ripera 1 hitem! . Nikt mnie nie zbanuje za SH ! hahaha istny RAj!

To byla ironia jakby cos....

Panowie UP wypierd... do spisu tutoriali i uczyc sie stawiania serwera . No ja bym mogl postawic za 30zlotych .xD nic za darmo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...