Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na samym początku mam problem odpalam przez hamachi serwa

dokładnie tak jak na tym filmiku

I mam taki problem zrobiłem folder na pulpicie podpisałem mt2 i poliki tak jak na foto:

screenshot001vl.png

i foto notatnika (tego z ikonki moj komputer):

screenshot002w.png

a oto mój problem gdy wchodze do Virtułal pc i ustawie tak jak w poradniuk i na filmiku i gdy dam start pojawia się coś takiego i czekam kilka min i nic sie nie dzieje gdzie mój błąd???

screenshot003c.png

Potem wyskakuje not runing czy coś takiego klikam obojętnie gdzie i od nowa jedzie dlaczego ???

licze na szybką odpowiedz za pomoc 5*

Opublikowano

Mam 2 gb ramu i mam błąd połączenia z serwerem po 10 minutach zalogowuje i mam laga nic nie mogę zrobic skorzysałem z poradnika by robo12

proszę o pomoc daje 5

oto scren z konsoli serwa

beztytuuurr.png

Opublikowano

U mnie wszystko ok a u kolegów jak tylko wybiorą postać to kick :wacko: (niezależnie na którym królestwie :blink: ) Wszystkie porty przekierowane :angry: , dodam że gramy przez hamachi na spolszczeniu Kamera.

HEELP :P

Piszę programy na zlecenie, "tematyka" dowolna ;)

GG: 386303

Opublikowano

Mam pytanie czemu gdy wchodze na mojego serwa to po 1min wywala gram przez hamachi i gra tylko moj kolega i ja a i to nie przez lagi bo nie mam lagow normalnie sobie gram i wywala pomoze ktos? Bedzie 5

Opublikowano

Mam problem taki iż mój priv u mnie na kompie działa ale u innych nie. Wyskakuje im błąd podczas łączenia z serverem.

Mam router czy to może mieć z tym jakiś związek?

Proszę o pomoc tych co się na tym znają.

Jeżeli istnieje już taki temat to z góry przepraszam, bo szukałem takiego na forum lecz nie znalazłem.

Licze na pomoc z góry thx.

Opublikowano

Prosze O Pomoc .

Wyskoczylo mu 7 razy connection time out (czy jakos tak ) i wchodze na serwa a tu ciagle mam zostaniesz polaczony z serwerem co zrobic czekalem 30 min prosze o pomoc .

Bedzie 5

@down

szybkaszmatka to moze chodzic ze klucz do rejestracjy jest zly Ale Nie wiem Dokladnie Sprubuj odinstalowac i zainstalowac VPC

Metin Jest Bogiem
PvP Nalogiem
Exp Zabawa
Item Podstawa
||
||
\/
Chcesz Pomocy Kliknij !!!
Opublikowano

Mam taki problem poniewaz zmienilem hp na 20000, ale rowniez przez przypadek zmienilem dex ktory jest zaraz pod hp no i na tym polega prolem ..... bo gdy chce wlaczyc serva, robie start i po chwili wysiwetla sie calyczas komunikat CONNECTION REFUSED!!!!! wiem ze juz jest ten temat ale prosze o odpowiedz!! bede bardzo wdziecvzny bedzie duo 5 TUTAJ MAM TABELE I CO WPISLAEM PROSILBYM ROWNIEZ O SCREENA JAK WY MACIE USTAWIONE Z GORY THX

Opublikowano
Ej ja mam problem we freeBSD pisze mi "Enter full pathname of shell or RETURN for /bin/sh: " CO MAM Z TYM ZROBIC.

Najlepszy pomysł to usunąc konto z MPC i więcej tu nie zaglądac :)

Milion odpowiedzi było na to pytanie na forum.

Wcisnij ENTER później wpisz fsck ENTER i później cały czas y ENTER i na koniec restart maszyny.

imetin_logo.png

Opublikowano
Ej ja mam problem we freeBSD pisze mi "Enter full pathname of shell or RETURN for /bin/sh: " CO MAM Z TYM ZROBIC.

:(

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=65855

1336210110-U81772.png

Opublikowano

Hej

Może nie jest to problem techniczny,ale nie chciałem spamić nowym topicem.

Nie jestem noobem mam serwer wszystko ok tylko pytanie jak zrobić autoupdate.

Myślałem o synchronizacji plików lub o sposobie z gunza ale nie.

Ci z chińskiego priva mają.

Opublikowano

Witam mam taki oto problem:

Mam serwer mam GM'a koledzy już tez są ale w tym problem jak oni ze mną graja to wszystkich nas wywala jak chcemy się ruszyć nie zawsze ale bardzo często to jest zbyt denerwujące bo nawet nic nie można zrobić ;/ dodam ze kolegów jest 2 ale nawet jak 1 jest to samo i mam neta orange freedom pro ;/ jeśli wie ktoś jak to naprawić to proszę o pomoc z góry thx

Opublikowano

Witam oto kolejny mój Problem;/

Zrobiłem serva

A więc czas na konto

robiłem tak samo jak na tutku

I server zawsze sie rozwala

(jak zrobie konto)

Opublikowano
Witam oto kolejny mój Problem;/

Zrobiłem serva

A więc czas na konto

robiłem tak samo jak na tutku

I server zawsze sie rozwala

(jak zrobie konto)

Co to znaczy rozwala ?

Może zrób wampserver i skrypt rejestracji jest podklejony na forum.

Opublikowano

rozwala tzn.

Nie da sie na niego zalogować

i trzeba na nowo serva robić

PS. zaraz sprawdze ten temat z Strona do rejstracji

Aaa... Przypomniało mi sie wczoraj udało mi sie nie wiem jakim cudem zrobić konto ale cóz jak chciałęm zrobić GM.

Server zaś sie Zepsuł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...