Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
witam mam problemik mianowicie mam server działa on na hamachi ale jak moji kumple wbijajo to przechodzi do wyboru postaci i jak na ciskam żeby włączyć postać to wywala to menu logowania ma ktoś jakiś pomysła bardzo mi na tym zależy bedzie 5x5

odpowie ktoś oco biega?

RdLc.jpg

Opublikowano

@up oni wbijaja na spol? jeżeli na spol to nigdy nie wbiją byś musiał sie potrudzic z msql zeby zmienic locale

Gdy chcę się zalogować w FreeBSD wpisuje login i chcę wpisać hasło to nie mogę pisać proszę o odp. 5*

Ja mam taki problem.

hmm co do tego to jest banalne pytanie ze nie widzisz co piszesz nie znaczy ze nic nie piszesz jest to proprostu cos w stylu anty hack

wpisz login : root haslo: mcncc.com < nie naciskaj nic innego tylko m c n c c . c o m

powinno zadziałac liczen a 5*

a oto moj problem;]

skasowałem niechcacy 1 linijke z wiersza wmsql w locale to screen

zalpel.th.jpg

nicew.png

Kliknij na Sygne i Zobacz Więcej moich Prac

Galeria Się Podobała ? Daj addw.png

FantasticWorld

Nick: BaNNaN

Klasa: Tajemnica ;>

Level: 1+

Sun Online

Nick: ItsMyFirstTime

Klasa: Elementalist Ether / Int

Lvl : 56+

Opublikowano

Chcialem postawic serwa na moim zewnetrznym ip, przekierowalem potrzebne porty do mapek typu 11002 w routerze. W free bsd wpisalem moje ip z routera i kiedy wpisuje ./start toladuje sie i pisze connection refused wie ktos moze co robie zle?? a w launcherze pisze caly czas zostaniesz polaczony z serwerem

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

@up reinstall plików ;] chyba że jest sposób connection refused wyskakuje bodajze jak sie cos w msql spierdzielilo ;]

a oto moj problem;]

zalpel.th.jpg

nicew.png

Kliknij na Sygne i Zobacz Więcej moich Prac

Galeria Się Podobała ? Daj addw.png

FantasticWorld

Nick: BaNNaN

Klasa: Tajemnica ;>

Level: 1+

Sun Online

Nick: ItsMyFirstTime

Klasa: Elementalist Ether / Int

Lvl : 56+

Opublikowano

Teraz Moje Pytanko ;p

Jakie Dane Uzupełnić w połączeniu w filezilli , próbowałem już chyba wszystkiego i za nic nie chce się połączyć , a chcialbym popracować nad questami. Jeżeli ktoś byłby tak dobry i podał oczywiście ;p serw stawiany na loopbacku z ip 192.168.5.1

Opublikowano
@up oni wbijaja na spol? jeżeli na spol to nigdy nie wbiją byś musiał sie potrudzic z msql zeby zmienic locale

hmm co do tego to jest banalne pytanie ze nie widzisz co piszesz nie znaczy ze nic nie piszesz jest to proprostu cos w stylu anty hack

wpisz login : root haslo: mcncc.com < nie naciskaj nic innego tylko m c n c c . c o m

powinno zadziałac liczen a 5*

a oto moj problem;]

zalpel.th.jpg

Dzięki 5* dla ciebie

RdLc.jpg

Opublikowano

Mam taki problem -.- Gdy loguje sie na freebsd to jest spoko login wpisuje normalnie root a haslo juz nie moge -.- nic tak jak by nie bylo mozliwosci wpisania tam czego kolwiek Help zuzycie karty dalem na 701mb -.- Będzie piąteczka

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

Mam problem z FreeBSB gdy zmieniam Ip w sysinstall program tego nie zachowuje,gdy sprawdzam w ifconfig pisze, że de0 inet 0.0.0.0 a w Io0 inet 127.0.0.1 WIE KTOŚ O CO COmmon ? DAJE 5 !

Opublikowano
Mam taki problem -.- Gdy loguje sie na freebsd to jest spoko login wpisuje normalnie root a haslo juz nie moge -.- nic tak jak by nie bylo mozliwosci wpisania tam czego kolwiek Help zuzycie karty dalem na 701mb -.- Będzie piąteczka

Wpisz hasło i daj enter zadziała, hasło jak wpisujesz jest niewidoczne.

819.png

27176.gif

31353.png

28119.png

Opublikowano

Mam problem Server Normalnie działa u mnie da sie zalogować jest SPX ale gdy ktos chce sie zalogowac to nie idze mam serva przez hamachi kumpel JEST w sieci Hamachi i mam zew. IP jak to naprawic i czego to wina ???

Opublikowano

Elo.Zostałem tutaj naprowadzony ;) jestem nowy i chcialem sie zapytac o kilka rzeczy:

-czy pójdzie serwer na Pentium 4 3.00Ghz 2GB ramu i Sys Vista Ultimate 64-bitowy

-jak wypakowac te pliki:

hxxp://www.megaupload.com/?d=772G4IFU InstantServer_Uploaded_by_Raven[www.metin2u.tk].exe.001 200 MB

hxxp://www.megaupload.com/?d=WUZSPBKI InstantServer_Uploaded_by_Raven[www.metin2u.tk].exe.002 200 MB

hxxp://www.megaupload.com/?d=HC822XSX InstantServer_Uploaded_by_Raven[www.metin2u.tk].exe.003 200 MB

hxxp://www.megaupload.com/?d=CSXTHA3U InstantServer_Uploaded_by_Raven[www.metin2u.tk].exe.004 105.48 MB

Opublikowano
Elo.Zostałem tutaj naprowadzony ;) jestem nowy i chcialem sie zapytac o kilka rzeczy:

-czy pójdzie serwer na Pentium 4 3.00Ghz 2GB ramu i Sys Vista Ultimate 64-bitowy

-jak wypakowac te pliki:

hxxp://www.megaupload.com/?d=772G4IFU InstantServer_Uploaded_by_Raven[www.metin2u.tk].exe.001 200 MB

hxxp://www.megaupload.com/?d=WUZSPBKI InstantServer_Uploaded_by_Raven[www.metin2u.tk].exe.002 200 MB

hxxp://www.megaupload.com/?d=HC822XSX InstantServer_Uploaded_by_Raven[www.metin2u.tk].exe.003 200 MB

hxxp://www.megaupload.com/?d=CSXTHA3U InstantServer_Uploaded_by_Raven[www.metin2u.tk].exe.004 105.48 MB

napisałem ci na pw czym -.-

http://www.dobreprogramy.pl/Zip,Program,Windows,12559.html

1336210110-U81772.png

Opublikowano
Mam problem z FreeBSB gdy zmieniam Ip w sysinstall program tego nie zachowuje,gdy sprawdzam w ifconfig pisze, że de0 inet 0.0.0.0 a w Io0 inet 127.0.0.1 WIE KTOŚ O CO COmmon ? DAJE 5 !

jak już zmienisz to wpisz

/etc/rc.d/netif restart

jak już to zrobisz sprawdż IP w ifconfig

A potem restartnij cała maszynę

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Mam PROBLEM, a mianowicie gdy daje GM'a sobie(pierwszemu), a następnie koledze:P To ja go mam a On nie !!! WTF? Pomocy

Opublikowano

takie pytanie tez na 5 :P jak sie loguje:D to jakie passy mam wpisac:>? ( juz zrobilem priv itp)

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...