Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec serwerów prywatnych?

Bradas

trolololo.  

154 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zamkn? serwery prywatne?

• true story
      62
    • false story
      92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chcecie się pośmiać ? zapraszam xD

2l8xfee.jpg

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

@Tenma mam nadzieje ze nie masz mi tego za zle

spodziewaj się listu od adwokata Tenmy. ;)

umieszczasz jego informacje prywatne na internecie bez jego zgody..

Opublikowano

Jezu BeQuiet złapałeś taka spine do prywatnych serwerów że brakuje mi słów :) Jak się nie podoba nikt przecież nie zmusza do gry ;s a nie każdy ma takiego farta jak GA sg że ktoś mu zaoferuje współprace i da możliwość pracy przy serwerze z licencją. Bo o ile wiem wcześniej był GM na us.

Opublikowano

Quori startuje na Moda na sg, wypada sie jakos prezentowac xD@sprite sam je umiescil, ja tylko podalem link:D

a swoja droga kradziez intelektualna to kradziez, i 'nikt cie nei zmusza...' to nie jest tlumaczenie:P

to ze nikt cie nie zmusza do brania kokainy, to nie znaczy ze kokaina jest dobra

Opublikowano

To się zachowuj się obiektywnie bo tak to ta konwersacja nie ma żadnego sensu. Przecież nikt osób grających nie zmusza przychodzą dobrowolnie i skoro na sg gra mało osób bo tak jest to Tec powinno się wysilić i wymyślić coś ciekawego co przyciągnie graczy, a nie zamykać prywatne serwery i myśleć że wszyscy pobiegną do nich ;s

@up

Widzę że nie dojdę z Tobą do porozumienia. ;/

Opublikowano

@up

właśnie Konkrety a nie 5 przez 10 ;p

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Jest pewnie możliwość jakiejś współpracy czyli %zysków z is albo reklama czy coś.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Hmmm , nie byłbym taki pewny tego . Po zamknięciu kilku-kilkuset serwerów poszedł by spam o wydaniu niezłej sumy na dedyka . Nie zdziwił bym się jakby jakaś osoba poszła do sądu , na policje ... oczywiście wiadomo że gówno by to dało , gdyż założyciele serwerów nie mają pozwolenie na ich prowadzenie . Nie wiem czy chcieliby utrudnić sobie tak życia ...

Wiadomo że znajdzie się osoba która będzie chodziła po sądach żeby zwróciła mu kasę wydaną na dedyka.

Pozdr Sender.

Opublikowano

A neich zamykaja!:D. A najchetniej to BALMORE!. I wielki fubu stracilby swoje pieniazki;). Jak i rowniez pelno fanow fubu by sie powiesilo w akcie desperacji bo serw fubu padl:<

Opublikowano

Powiem tak

Coś w tym jest. Do polski to dojdzie prędzej czy później ale dobra rade nie panikować grać. Jest to korzystać.

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Powiem tak

Coś w tym jest. Do polski to dojdzie prędzej czy później ale dobra rade nie panikować grać. Jest to korzystać.

właśnie lepiej sprzedac postac na privie i zaopatrzyć się w eq na pl ;)

Opublikowano

Tenma rozjebał system xD

topic:

Jeśli kolejne serwery będą blokowane, to coraz więcej osób zacznie atakować globalne serwery, a przy sporej ilości osób nawet one mogą mieć problemy. Myślę, że przemyślą sobie takie zamykanie privów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...