Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać jest najbardziej op?

Manz3r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Syndra, najbardziej op AP carry. Wystarczy lekki ogar, i penta leży. Spam kulkami, dodatkowo aoe slow i stun.

Elise, po nerfach dalej OP. Praktycznie nie do skontrowania. Wystarczy harrasować wroga do 70% hp, potem combo i frag.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

APC : akali,lux

ADC : vayne, twitch

TOP : nasus, jax, cho

JUNGLE : nautilus , evelyn ,j4

SUPP : sona, thresh,lulu,nami

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Urgot, talon, op scierwa z big dmg

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

support tresh

adc vayne/ez

mid ahri/orianna/liss/ryze

top artarox/sin/yoric

jungle: jarvan/zac/xin/elise

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Podzielam zdanie ze postaci sa rowne, ale moge polecic taki unikat jak AD Thresh. Odpowiednio zbudowany (nie dam wam mojego builda ale statikk core) zadaje chore 1500dmg na first hita, a pozostale tez nie sa liche.

Opublikowano

Składasz na nim Botrk'a i nakurwia jak Vayne, dodatkowo ma zajebiste CC, dobry DMG z ulta, w chuj armora, szczególnie po buffach na pasywke.

Opublikowano

Podzielam zdanie ze postaci sa rowne, ale moge polecic taki unikat jak AD Thresh. Odpowiednio zbudowany (nie dam wam mojego builda ale statikk core) zadaje chore 1500dmg na first hita, a pozostale tez nie sa liche.

potwierdzam. chory dmg z BOHATERÓW i CREEPY, niestety wieże inhi i nexusa bije słabo.

bb68.png

Opublikowano

Każdy ma inny gust, każdy gra na innej linii i każdy woli inną postać a Sivir to useless postać na tą mete. Ja tam myśle że Ezreal jest teraz najlepszy, zaraz przy nim Kennen

Opublikowano

Master - cc i po nim.

Thresh ad tylko i wyłącznie z dobrym supportem.

na moją mete "op" są Fizz, Zed, Diana, Kassadin, Malphite, Talon, Nasos.

Opublikowano

Top-Jax

Mid-Ziggs

Adc-Caitlyn

Support-Thresh/blitz

Jungle-Lee Sin / J4

Najlepsze postacie:)

Opublikowano

W LOL'u nie ma op postaci. Są po prostu niezbalansowane. I to prawie każdy champ. Według mnie RIOT powinien usunąć możliwość wzięcia flasha na postacie typu fizz, zed, kassadin itp. Wszystko co ma blinka, skok czy jakikolwiek zajebisty escape mechanizm (powiedzmy, że Vayne by mogła mieć ponieważ ten jej odskok jest strasznie mały :)). Ale żeby nie było warna to op według mnie jest Voli :P.

Opublikowano

atm jax jest op (nawet po tym nerfie)

Jax, oj tak zgadzam się, sam carruje gry jak jest feednięty, lub nawet jak mu nie szło w early, to i tak przy dobrej farmie i mid-late gamie roznosi wszystko na strzępy :D

Pytanie:

1) co to znaczy "ATM" -> (at this moment)?

2) Jakie on nerfy dostał i kiedy, bo nie przypominam sbie, aby w ciągu ostatniego roku dostawał jakiekolwiek

Opublikowano

Prawda jest taka, że Ryze na bolu i tak rozpierdoli wszystkie op postacie na jedną spację.

uwierz vayne zrobi qss i ryze nawet jak jest tankowaty (3k hp + 150 armora)

to go ściąga dosyć szybko .

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Karma na bolu rozwala wszystko. Dacie rade wyjść nią z bronzów.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...