Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać jest najbardziej op?

Manz3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla kazdego co innego ^^. wedlug twoich upodoban czym lubisz grać :)

u mnie jest to Jax, Kassadin

0df23ce63e75cfff.jpg

POMOGŁEM ? . - Like :)

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma postaci OP bo każda ma swoją kontrę. Z tym chodzi tylko o to, że niektóre trudno skontrować. Np. taki lee sin. Są na niego 3 kontry: Skarner(najlepsza), Trundle(2), Dr mundo (3) i tak 2 pierwszych champów prawie nikt na low elo nie ma, a 3 jest mało popularny

Opublikowano

Jak ktos pisze, ze nie ma postaci op to ma wyryty mozg... Riot nerfuje postacie w prawie kazdym patchu wiec?

on top: kassadin, cass, ahri, ulti dariusa, shen

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

Nie ma lepszych postaci po prostu każda jest od czego innego wiele zależy od gracza który gra daną postacią .

Dla jednych lepszy będzie jax dla drugich brand ale te postacie to 2 różnie typy , nie znam postaci która ze statami 0/10 rozwali postać ze statami 10/0

Opublikowano

Wedlug mnie jedna z mocniejszych postaci jest Darius Ma naprawde wyrabiste przebicie pancerza i nawet po nerfie na ulti nadal jest OP

Opublikowano

Nie ma lepszych postaci po prostu każda jest od czego innego wiele zależy od gracza który gra daną postacią .

Dla jednych lepszy będzie jax dla drugich brand ale te postacie to 2 różnie typy , nie znam postaci która ze statami 0/10 rozwali postać ze statami 10/0

Jax jest taka postacia co majac 0/10 moze wygrac z kazdym 1v1

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Nie ma postaci OP bo każda ma swoją kontrę. Z tym chodzi tylko o to, że niektóre trudno skontrować. Np. taki lee sin. Są na niego 3 kontry: Skarner(najlepsza), Trundle(2), Dr mundo (3) i tak 2 pierwszych champów prawie nikt na low elo nie ma, a 3 jest mało popularny

lol? chyba przeceniasz tego lee sina O_o ja go spokojnie skontruje jeszcze dariusem, renektonem, riven i pewnie kilka innych by sie znalazlo. wgl te wasze kontry też są chuja warte, gadacie ze np. X kontruje Y a nie raz widziałem jak Y kontrował X wiec wtf. wszystko zalezy od runek, masterek i jak składacie combo. pozatym nawet jak ktos was kontruje to nic nie znaczy, przeciez po to jest jungler.

a co do tematu to kazda postac jest op jak umiecie ją wykorzystać tak, ze wymienianie teraz swoich ulubionych i wymienianie ich plusów nie ma sensu.

Opublikowano

AP Yi na mid lane. Banalne pentakille.

@UP On nie dostał nerfa na ulty :X

ja jestem op.

Dostał bugfix, że ult się odnawia tylko po killu z niego, więc w pewnym sensie nerf.

Opublikowano

lol? chyba przeceniasz tego lee sina O_o ja go spokojnie skontruje jeszcze dariusem, renektonem, riven i pewnie kilka innych by sie znalazlo. wgl te wasze kontry też są chuja warte, gadacie ze np. X kontruje Y a nie raz widziałem jak Y kontrował X wiec wtf. wszystko zalezy od runek, masterek i jak składacie combo. pozatym nawet jak ktos was kontruje to nic nie znaczy, przeciez po to jest jungler.

a co do tematu to kazda postac jest op jak umiecie ją wykorzystać tak, ze wymienianie teraz swoich ulubionych i wymienianie ich plusów nie ma sensu.

E?

Widze twoje elo , dobry lee sin nawet przed kontrami ucieknie.

Po 2-gie , to sa kontry na "poczciwe" buildy czyli takie najczęściej spotykane. A nie jakies wybryki low elo.

Nie zgadzam sie z twoja wypowiedzią ze każda postać jest OP. Lol to gra w której jeżeli ,

są dodawane nowe champy to "wyrównanie" zawsze będzie trochę bardziej korzystne dla jakiejś postaci.

Ps. Zauważ że na średnim/wysokim ello są banowany champy uznawane za OP wiec coś w tym musi być.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Każdy nowy Champ których wchodzi nawet po nerfie jest OP, ponieważ nie jest dostosowany do tych które już w LoL'u są od dawna.

Moim zdaniem Darius i Fiora.

Opublikowano

@lokuero

Eve nie jest OP?Moze nie, ale i tak jest PRO jak jest robiona buildem AP/tank w teamfighcie heala sie za niemozliwa liosc hp, dodatkowo wymiata jungle i ganki ze swoim slowem.

@topic

Najwiecej przeciwników narazie sa w stanie kontrowac Jax, Lee Sin, Kassadin, Mundo, Vayne, Yorick i Morgana.

Nie mówie ze sa to najlepsze postacie, ale na nie trudno o cały team contrujący .

Wezmy np taki team:

Mundo-solotop

Kassadin-MID

Lee Sin-jungle

Vayne-AD carry

Lulu-support

I jaki przeciwny team da rade jak beda dobrze grac? Żaden!

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

@up Na rankedach mimo tego że banuje się często kontry to i tak frist ban to lee sin / kassadin ew Mundo.

Wiec taki team tylko na normalach albo low ello.

Ps. Na midzie teraz "OP" postacią jest Ahri.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Tak, ale ja podałem tylko przykład, te postacie kontruja wiekszosc przeciwników, dzieki czemu sa "OP", ale jak znajdziesz kontre lub zbanujesz...

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Jak dla mnie najbardziej OP jest volibear dobry tank heal z passywy i to dość duży przerzut z Q w erly może dużo namieszać mega dmg z W oraz przelicznik wytrzepane ulti które miażdży przeciwników

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

@lokuero

Eve nie jest OP?Moze nie, ale i tak jest PRO jak jest robiona buildem AP/tank w teamfighcie heala sie za niemozliwa liosc hp, dodatkowo wymiata jungle i ganki ze swoim slowem.

@topic

Najwiecej przeciwników narazie sa w stanie kontrowac Jax, Lee Sin, Kassadin, Mundo, Vayne, Yorick i Morgana.

Nie mówie ze sa to najlepsze postacie, ale na nie trudno o cały team contrujący .

Wezmy np taki team:

Mundo-solotop

Kassadin-MID

Lee Sin-jungle

Vayne-AD carry

Lulu-support

I jaki przeciwny team da rade jak beda dobrze grac? Żaden!

Ja z kumplami premade rozwalił bym ich

Mundo-GangPlank

Kassadin-Talon

LeeSin-Udyr

Vayne-Caitlyn

Lulu-Soraka lub Sona

:)

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Ja z kumplami premade rozwalił bym ich

Mundo-GangPlank

Kassadin-Talon

LeeSin-Udyr

Vayne-Caitlyn

Lulu-Soraka lub Sona

:)

GG full ad team ^_^ Lee i Mundo składają armora i zaczynacie zasysać ^_^

Opublikowano

Garen jeszcze jest do ubicia, gorzej z Volibearem wg. mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...