Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać jest najbardziej op?

Manz3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Jasne, bierzesz Talona i leżą akali i lb. Co do tryndy to useless, ignite 1-2sek po ulcie i uciekamy patrząc na naszego killa.

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Jasne, bierzesz Talona i leżą akali i lb. Co do tryndy to useless, ignite 1-2sek po ulcie i uciekamy patrząc na naszego killa.

Większość osób wydaje się, że nie wie o jego Healu pod Q, ale ok.

Skontrować wyżej wymienione postacie? BANALNE

Soraka counter hard ( silence + healing ) :)

Opublikowano

ale ogólnie to najtrudniej skontrować skarnera. Na niego właściwie nie ma kontry, a sam kontruje 3/4 junglerów, więc można go uznać za takiego mini op. Tak samo Talon- na solotopie banalny do skontrowania, ale na midzie nie ma na niego sposobu. To są postacie idealne na first picka

Opublikowano

@@up

No nie wiem czy akali łatwo skontrujesz jak ktos ogarnia jej W+R.

A talonem łatwo jej nie skontrujesz jak w 3-4 sec zabiera talonowi 3/4 HP xD

Najtrudniej skontrować fizza. Bije z Q pół hp i zwiewa z E jeszcze z ulti doprawi :)

Opublikowano

Karthus, jak sie nim umie grac to quadra/penta co pare meczy jest. Jak sie kupi klepsydre, berlo, i to cos fioletowe z pz / mana to praktycznie teamfighta druzyna nie przegra dzieki skillowi ktory zjada zycie w tym koleczku ^^. a Ulti ... free kill non stop :)

1364672805-U250359.png

Opublikowano

kaktus jest pro.nawet jezeli umrze to żyje.

ulti może aż takiego dmg nie zadaje ,lecz do dobity pro ( triple <3 )

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

W dobrych rękach każda postać jest op . *

*nie licząc evelyn ^^

Evelyna nie op? o.O

Ostatnio grałem evką i dzięki mnie wygrali :O

quadra+build jak na ad carry= rozpiździej :D w przeciwnym teamie byli: Darius,Ahri,Riven,Twich i Udyr. Każdy schodził na jej małe combo i kolec nienawiści ;p

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Op jest oczywiście morgana która kontruje praktycznie wszystko na mid-lane a zwłaszcza kassadina który daje rade tylko dzięki uciszeniu z Q. Op jest również Darius który ma za duży dmg w porównaniu do innych na solo topie oraz przegięty ult. A i oczywiście lee sin na którego nie ma kontry.

graphic.png

Opublikowano

Najlepsza Akali bez dwóch zdań ;)

Zapisz sobie ten post na kompie, a jak wbijesz max lvl, zagrasz xxx rankedów to sobie go przeczytaj :]

Opublikowano

niech mod da closa bo to spam zwykły. Piszę, że lee sina lontruje się skarnerem/trundlem/mundem a niżej koleś "lee sin nie do skontrowania" piszę, że talon kontruje każdego ap na midzie a koleś "kassa/morgana wykurwia midderów nie do skontrowania" temat bez sensu.

Tak przy okazji dla fanów dariusa- TO JEST USELESS SOLOTOPER

Opublikowano

Darius jest słaby wbrew pozorom ;) Kassa jest lekko op jak dla mnie, to samo Jax, ale KAŻDEGO, podkreślam KAŻDEGO noob lub op champa idzie SKONTROWAĆ :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Po dłuższym zastanowieniu uznałem że najbardziej OP postacią jest Dr. Mundo :P Dobry slow . ładny DMG po użyciu E + W z ulti i 3 złożonymi itemkami ma ponad 1000 regeneracji hp na 5 sek . Ulti robi miazgę w TFach , Albo szybko uciekniesz albo zabijesz typka zanim zdąży uciec :) pozdrawiam

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

Nie wiem czego ludzie nie rozumieją ... Przczytajcie sobie to 40 razy i zrozumiecie "KAZDA JEST POSTAĆ DOBRA KAŻDA MOŻE BYĆ SKONTORWANA " COUNTERPICK" I ZALEŻY JAKI BUILD SKŁADASZ NA JAKĄ POSTAĆ I JAKI MASZ TEAM " rozwalają mnie takie posty "Kassadin jest rozkuwia mida " zwykła soraka go na midzie pojdzie . więć powiem wam ,że ten temat mnie rozwala każdy ma 0 pojęcia o tym a sie wypowiada .Pozatym nie ma jakieś najbardziej op postaci wg mnie każda ma jaki - i jakiś +.

Opublikowano

Po przemyśleniu moja odpowiedź: Zależy gdzie.

Ranked Elo +1400 - Ta która kontruje inną.

Ranked Elo -1399 - Ta którą gracz ogarnie.

Normal -30lvl - Każda easy do ogarnięcia.

Normal +30lvl - Każda ogarnięta postać + szczęście = op.

Opublikowano

niech mod da closa bo to spam zwykły. Piszę, że lee sina lontruje się skarnerem/trundlem/mundem a niżej koleś "lee sin nie do skontrowania" piszę, że talon kontruje każdego ap na midzie a koleś "kassa/morgana wykurwia midderów nie do skontrowania" temat bez sensu.

Tak przy okazji dla fanów dariusa- TO JEST USELESS SOLOTOPER

Haha ale żartowniś. Lee bije się kiedy chce więc co ci po tym że masz dobrą postać jak nawet go nie walniesz ? Talon kontruje morganę? hah chuja zrobi bo morgana ma tarczę i wbrew pozorom to widać kiedy on chce zaatakować. Darius ma za duży dmg z ulta oraz z pasywki. Więc przestań pierdolić jak nie wiesz o czym mówisz.

graphic.png

Opublikowano

Haha ale żartowniś. Lee bije się kiedy chce więc co ci po tym że masz dobrą postać jak nawet go nie walniesz ? Talon kontruje morganę? hah chuja zrobi bo morgana ma tarczę i wbrew pozorom to widać kiedy on chce zaatakować. Darius ma za duży dmg z ulta oraz z pasywki. Więc przestań pierdolić jak nie wiesz o czym mówisz.

No tak, tarcza Morgany to największa kontra na Talona :P.

Naprawdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...