Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać jest najbardziej op?

Manz3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha ale żartowniś. Lee bije się kiedy chce więc co ci po tym że masz dobrą postać jak nawet go nie walniesz ? Talon kontruje morganę? hah chuja zrobi bo morgana ma tarczę i wbrew pozorom to widać kiedy on chce zaatakować. Darius ma za duży dmg z ulta oraz z pasywki. Więc przestań pierdolić jak nie wiesz o czym mówisz.

Zauważyłeś że tarcza Morgany pochłania tylko magic demejdż? Grałeś kiedykolwiek nią?

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zauważyłeś że tarcza Morgany pochłania tylko magic demejdż? Grałeś kiedykolwiek nią?

Wiesz czemu talon to counter pick na mida ? bo ma uciszenie ... a tarcza morgany je blokuje

graphic.png

Opublikowano

Na rankedy z kolegami mamy taki oto

Op skład:

Yorick - solotop

Talon - mid

Lee Sin - jungle

Ezreal - ad carry/ bot

Soraka - support/ bot

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Wiesz czemu talon to counter pick na mida ? bo ma uciszenie ... a tarcza morgany je blokuje

Please, teach me more, bro. Jak tak to soraka od tera hard counter for ap... Talon kontruję ze względu na to, że papiery zrównuje z ziemią w 1sekundę. Ten silence to taki "dodatek" do dasha. Lee sin bije kiedy chce? Grałeś kiedyś lee sin vs skarner? Lee sin wtedy albo spieprzy na low hp albo zginie( oczywiście jak skarner ogarnięty)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak w tytule:

proszę nie podawać

Odbytodariusa

Jego brata

Odbtodravena

xD.

Według mnie -

soraka. Ostatnio grałem z nią rankeda. Penta kill :D. Niezła beka była.

A tak na serio to Sivir. Jej dmg i pr0 ulti powala na kolana. Nie raz płaczę gdy widzę sivir w przeciwnym teamie. Sieje wpierdol i zniszczenie w całej Demacii i Nexusie

Jak w tytule:

proszę nie podawać

Odbytodariusa

Jego brata

Odbtodravena

xD.

Według mnie -

soraka. Ostatnio grałem z nią rankeda. Penta kill :D. Niezła beka była.

A tak na serio to Sivir. Jej dmg i pr0 ulti powala na kolana. Nie raz płaczę gdy widzę sivir w przeciwnym teamie. Sieje wpierdol i zniszczenie w całej Demacii i Nexusie

ja Mysle Ze nie ma postaci op jezeli zeby podsumowac slowo op moge powiedziec tak :kazda postac jest bardzo dobra jak sie ja ogarnia [wroce do tematu moim zdaniem Bardzo dobrymi postaciami sa Nasus Stackowanie sobie Damage Jax chyba kazdy wie jaka on ma moc mysle ze Pomoglem :D

Opublikowano

Yorick, wiadomo, heal. trudny do kontry

Jax, strasznie mocny po 6lvlu, nieziemski harras (ulti+w+q bije pół hp enemy adc)

Riven, najlepsze early ok 160 dmg z q na 1lvlu + dmg z pasywki. Dodatkowo mobilna, ma stuna i op ulti

Irelia, dobra farma, zjada adc w chwilke, pasywny sustain, podwojony po użyciu- cała jej zajebistość.

H@H@H@HH@H@

Opublikowano

Yorick, wiadomo, heal. trudny do kontry

Jax, strasznie mocny po 6lvlu, nieziemski harras (ulti+w+q bije pół hp enemy adc)

Riven, najlepsze early ok 160 dmg z q na 1lvlu + dmg z pasywki. Dodatkowo mobilna, ma stuna i op ulti

Irelia, dobra farma, zjada adc w chwilke, pasywny sustain, podwojony po użyciu- cała jej zajebistość.

H@H@H@HH@H@

Nie Zgadzam Sie co do Yoricka Yorick to postac z posiadajacym duze hp i tyle nie ma zadnego heala mocnego a po 2 kontre ma wiekszosc championow darius,akali a najlepsza na yoricka postacia jest Jayce :)

Opublikowano

moim zdaniem jax, katarina łatwo zrobić 3 trupy na tf i voli:)

co do tf tf jest dobry ap i ad ale nie jest niewiadomo jaki dobry ja zlozylem tf z full itemami sionem :)

Opublikowano

Jak Cie nafedują to potem piszą OP Darius Akali Varus , nie ma postaci Op wszystko się opiera na Countr Pickach i dużym szcześciu w grze , myśleniu .

bez kitu akali którą zoutfarmiłem na midzie vladem robiła rozpierdol i wbiła quadre, nie nazwiesz tego op? nawet skontrowana akali sieje rozkurw, jak nie na swojej linii to w teamfightach i na gankach. a varus nie jest op.

a fiora tez jest op, bo w early rozpierdala WSZYSTKO, jak pojdziesz jungle i zgankujesz taka anivie na 2 levelu to sie przekonasz. i nie da sie nią nie nafeedować, dlatego w late też rozpierdala.

darius - bez komentarza, jak ktoś ogarnia to niszczy wszystko, bez itemów ofensywnych robi 2k dmg w 5 sekund.

Opublikowano

To będzie poke od katy bez killa na mundo. No chyba, że jakimś cudem przed 6 w co za bardzo nie wierzę :D

A co do talona to musi być feednięty, żeby tak zrobić.

nie musi do 6 lvla farmisz , kupujesz itemy i na 6 powinienes zgarnac 1 killa

I gówno zrobicie bo my weźmiemy

Solotop-kata

Mid- talon

Jungle-skarner/trundle

Bot- urgot+soraka

I co? Masz ten swój op skład, który nie ma szans vs 5x counter

Ps na chwilę obecną najwięcej champów kontruje Talon (wszystkich ap jacy istnieją)

nie wszyscy ap ale głównie papiery czyli zadziwiającą większość midderów

najśmieszniej jest z heimerem zabijasz na zwykłą kombinacje bez ulta...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma w lolu czegoś takiego jak OP , każdy champ może być OP ^^

każdy ma swoje zalety i wady , dzięki czemu my przywoływacze wykorzystujemy jednego bohatera do skontrowania drugiego ;]

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Czy jakiś moderator mogłby umieścić ten temat w koszu? Dyskusja jest zbędna, bo temat jest bez sensu i tylko obniża poziom działu Lola na tym forum.

Opublikowano

kurwa mowie ze ma najmniejsze z ad carry... nie ucz ojca dzieci robic sivir jest dobra o tyle bo contruje duza ilosc swoich przeciwnikow na lini a z aa ma naprawde male porownaj sobie do innych

Chuja się znasz, piszesz up ze jebnie dużo z Q. adc to tylko aa skille to dodatek do adc np. U Varus'a dobić z Q, U Dravena Ulti Dobic.

Proste.

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

Opublikowano

Każdy champ jest OP, jak umiesz nim grać, jednak są championi z większymi predyspozycjami do ownienia i z mniejszymi, np. taki Jax jest trochę przesadzony wg. mnie, ale np. Heimerdinger powinien dostać buffa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...