Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje konto jest zablokowane na Glador

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up, masz problemy, wulgaryzmy są karalne niestety ;x Morda za dużo gada morda powinna dostać. x;

Spokoju z serwerem sobie nie dam, gram już tam 3,5 lat. :)

Jee, 500 Post, oprócz topiców. ;3

image.png

Opublikowano

Up.. Brak mi słów na takich ludzi jak ty.. Piszę już po raz kur*wa 20, że nie przychodzi link do rejestracji, problemy z serwerem są a nie z e-mailem, posta zgłaszam jako spam, nauczcie się ku*wa czytać..

image.png

Opublikowano

Kolego :) Gram... Grałem tam 2 lata ;) Około roku wstecz Admini czyścili konta nieaktywne dłużej niż 6 miesięcy.

Na chwilę obecną nie dzieje się tam nic. Administracja olała serwer.

Zaś ostatnim problemem jaki naprawili był niedziałający IS miesiąc temu :) NIE POLECAM

Mam nadzieję, że @DarkSince wreszcie dostanie kopa w dupę :)

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Niestety, również gram okoo 3 lat, od startu serwera na GladoR, kiedyś się lepiej grało.. Teraz Administracja liczy wyłącznie na hajsy, nie przejmuje się graczami, nawet swojej prezentacji serwera nie odświeża już.. 

image.png

Opublikowano

otóż niestety ale to prawda jakiś rok temu zmienili to że trzeba aktywować emailem a że niestety nie przychodzi to już ich wina nie potrafią niestety ruszyć dupy teraz to nawet clijenta się sciągnąć nie da szkoda tracić na to czas kiedyś się grało fajnie jak było tylko afu.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Oj tam, cienia też jest ok, trochę trzeba się pomęczyć ;p Ale efekty są, jedynie wku*wia mnie już ta administracja i robienie bransy przez 2 tyg. ;<

Rok temu grało się jeszcze dobrze, teraz już nie napisze nawet jak się gra, ta pięknie olewająca administracja.. :F

image.png

Opublikowano

Glador zostal kupiony przez xxx jakies 2lata temu, za (.. tys zl), ta osoba nie ogarnia, Serwer ma pasc, lecz sprobuj sie skontaktowac na forum z obecnym wlascicielem serwera, jesli nie odp, wejdz u kogos na strone ( u kogos kto ma konto na forum )/ u kogos kto rowniez ma GladoR'a na pc. Sprobuj sie zalogowac z innego ip, nie wiem ile tam jest osob w teamie, ale byc moze ktos przez przypadek/ specjalnie dal Ci bana, lecz wiad powinna byc :>

PS. o zmianie wl, sprzedazy przypadkowo sie dowiedzialem, wiec to byc tylko plotki ;)

Opublikowano

@Refresh Konto nadal zablokowane, odpowiedzi z teamu nie ma, 0 kontaktu, rejestracja, zmiana e-mailu, hasła, rejestracja na forum, nic nie działa. ;c Niestety logowanie z innego ip nie pomaga, każdy z moich znajomych ma to samo, jedyne co może pomóc to Właściciel serwera. Niestety.. Refreshować, będę nadal ten temat, może jakiś admin lub ktoś kto ma z nim ten kontakt wejdzie w ten temat i zobaczy.. Już prawie miesiąc zleciało.. A nadal jest zepsute.. Ahh.. ;<

image.png

Opublikowano

@Refresh , Chyba nie mam co liczyć na cud że to naprawią, ale już ładny czas minął, czy wreszcie by tych dup nie umieli ruszyć i naprawić tak debilnego problemu? Czyżby na prawdę było to takie trudne? ;X 5 minut roboty, rejka działa. ;X GladoR...

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...