Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Na jakim serwerze grać?

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam serwera, który:

- jest w języku polskim/angielskim

- ma wysokie raty, chcę się trochę pobawić

- stoi 24/7

Brak server'ów w j. Polskim

HardChaos

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam serwera nie zbyt prostego coś typu naszego starego dobrego LC 777 . Najlepiej dużo graczy przede wszystkim polaków . Powinien mieć fajne raty i długą grywalność ( nie nudzić się zbyt szybko :D )

Opublikowano

Warto zaczynać na Fantasy ? Dużo ludzi ? I czy jest miła atmosfera tzn. nie chodzi mi o ludzi bo ekipa sie znajdzie ( o ile jest dużo polaków ;o ) ale czy miło się gra ? Chodzi mi o trudniejsze serwy ale nie męczące :)

Opublikowano

Ja polecam Last Chaos Hard jest server z duzymi ratami ale takze jest server z malymi ratami typu stare lc 777 jest takze duzo polakow

Opublikowano

Hej szukam Serwera

- Na którym można lekko poexpic i sie wbije duzy level ( mam na mysli tak z 1 dzien expa i mozliwy 80-130)

- Na Którym jest miła atmosfera

-Na Którym są polacy (nie musi byc polski moze byc też angielski)

- Na Którym są dobre raty do expa potworka :D

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Hej szukam Serwera

- Na którym można lekko poexpic i sie wbije duzy level ( mam na mysli tak z 1 dzien expa i mozliwy 80-130)

- Na Którym jest miła atmosfera

-Na Którym są polacy (nie musi byc polski moze byc też angielski)

- Na Którym są dobre raty do expa potworka :D

Destiny/Fantasy/Eternia :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Destiny/Fantasy/Eternia :)

Który Najbardziej Polecasz? (w sensie który jest taki najlepszy co do tego co prosilem)

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Który Najbardziej Polecasz? (w sensie który jest taki najlepszy co do tego co prosilem)

Destiny:szybki exp,duzo polakow,mila atmosfera,tani cash.

Par7494047.512.jpg

Opublikowano

Destiny jest najlepszy, lecz ceny wysokie. Ale expi i farmi się fajnie :) A kasę da radę zdobywać :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ja polecam Last Chaos Hard jest server z duzymi ratami ale takze jest server z malymi ratami typu stare lc 777 jest takze duzo polakow

Powinno byc cos takiego jak nie lubie tego :O . Szczerze Pojebalo ci sie w zyciu chyba ...

Polecam lcgn02 i RedLight lc

sygnamoja1.png

Opublikowano

Niee, ani lcgn ani fantasy mi nie pasują ; /

Chodzi mi o nie takie, 10 min i wychodzi się z tomb'a . Czy nie ma żadnego serwera podobnego bardzo do 777?

no to... na Hard Chaos server Hard masz raty podobne do 777 chyba i free cash ;)

Opublikowano

Szukam servera LC ... dużo Polaków ale nie piszcie o Destiny bo tam byłem.

Może MegaLC? Jakiś nowy serwer, full EP3. Na razie mało ludzi, ale dopiero się rozkręca.

Opublikowano

Ja poszukuje serwera z darmowym i rozmaitym isie nieliczac harda bo to najgorszy serwer swiata

czemu chce grac na privie?

Poniewaz juz mi sie pl znudzil ;/

Jesli ktos ma jakies konto na lc odiseum chetnie je przyjme kupie lub wymienie na te z pla ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Szukam serwera z ratami jak stare dobre Elite lub jak 777 :)

Tj. Exp max 30-40x

SP może być do 50x

Drop koniecznie wysoki żeby wydropienie klaty b5e na 107lvl zajmowało max 15-20 minut,

a nie jak na LC Hard cały Boży dzień i to tylko jak ma się szczęście :D

Także drop im wyższy tym lepszy :) z resztą sobie poradzę :D

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...