Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Na jakim serwerze grać?

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje servera. Dobrego servera ep3 gdzie występuje postać nocny elf. Bylbym wdzieczny za wypisanie owych serverow. Z góry dziękuje

Destiny Last Chaos. ;)

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

FantasyLC latwo sie gra .Exp zdobywa sie na zadaniach .Co 12 godzin mozesz glosowac i dostajesz 225 cashu .Nie ma tylu graczy co na destiny ale mnie sie tu podoba .Jest to pelny ep3 .

Opublikowano

LCGN02 - Najlepsze LC ze wszystkich co są jak dla mnie

Opublikowano

Siemka! Mam pytanie czy mogli byście mi wskazać serwer , na którym gra dużo ludzi ( a w tym dużo polaków)

easy lub medium - łatwy albo średni - żeby nie było 100 lv na start -zaś 1 i a żeby PU nie trzeba było okropnie się martwić (zęby nie stać tygodnia w Świątyni...) no i mógłby być nie najdroższy pod względem itemów :)

DAWNO MNIE TU NIE BYŁO ;]

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Siemka szukam serva na którym gra sporo polaków i nie trudno będzie się porozumieć, znaleźć gildię, mistrza itp., żeby dosyć przyjemnie sie expiło ale żeby nie tak jak @up 100 lev na start i dokładnie tak jak @up żeby szybko pu itp łatwić żeby nie siedziec tydzień w świątyni i i żeby łatwo dosyć itemki się ogarniało, grałem na aierigames w lc ale tam 0 polaków maskara jakaś

Opublikowano

Siemka szukam serva na którym gra sporo polaków i nie trudno będzie się porozumieć, znaleźć gildię, mistrza itp., żeby dosyć przyjemnie sie expiło ale żeby nie tak jak @up 100 lev na start i dokładnie tak jak @up żeby szybko pu itp łatwić żeby nie siedziec tydzień w świątyni i i żeby łatwo dosyć itemki się ogarniało, grałem na aierigames w lc ale tam 0 polaków maskara jakaś

Hard oraz LCGON01,

Mało ludzi, mało polaków (ja, El Padrino, Day [chyba], Volgar), skill'e za darmo, 0% szansy na updnięcie i wiele innych = Vendetta Gaming Network LC ale bardzo mało ludzo =)

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Vendetta Gaming Network, Genialny Server, Bash się postarał widzę, włożył w ten server sporo wysiłku,i oczywiście kasy na pliki xD, niedługo ma przekonwertować moby z Aion'a do lc ( na lckb tak napisał :P ).

Jak najbardziej polecam VGN.

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Jest jakis serwer z dobrymi sklepami gdzie kupi np. hast buff, lub inne bufy i poty?

i gdzie jest fajna bizuterja typu mana consumption, skill cd...????

Opublikowano

Szukam fajnego serwera na którym łatwo się expi i nie trzeba się męczyć na eq różne itemki żeby były z shopie z is
(LCGN02,Hard,) odpada :)

monitor-5-full.png

Opublikowano

Szukam servera ep.3 z ratami podobnymi do pl'a, tyle, że PU musi być większe :3.

konachancom138117animal.jpg
What hurts the most

Was being so close

♥ ♥

Opublikowano

Szukam serwera, który:

- jest w języku polskim/angielskim

- ma wysokie raty, chcę się trochę pobawić

- stoi 24/7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...