Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Na jakim serwerze grać?

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam serwera z ratami ciut nizszymi niz OdiseumLC. Nie chce Destiny, Eternii czy innych takich. Otrzywiscie nie chce takze Fantasty oraz Kumbejj.

Chcialbym aby to nie bylo ep 1.

Pozdrawiam :D

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam serwera z ratami ciut nizszymi niz OdiseumLC. Nie chce Destiny, Eternii czy innych takich. Otrzywiscie nie chce takze Fantasty oraz Kumbejj.

Chcialbym aby to nie bylo ep 1.

Pozdrawiam :D

Nie lubie cie.

@topic

Zagraj na tym GenericName02 jak będzie już w pełni sprawny.

Opublikowano

Witam, po dłuższej przerwie wracam do LC; ).

Poszukuje servera, Z naprawde dużą liczbą graczy.

Kiedyś grałem na eterni. Jeszcze za jej początków.. Stare miasta itd. Grało się tam świetnie.

Czy znacie jakis server z niskimi ratami? np. Exp x20. Gdzie trzeba farmić Pu, i ogólnie nie jest tak łatwo?.

Z góry dzięki, pozdrawiam.

Opublikowano

Chyba zostal ( z takich dobrych ) generic 01 jezeli jeszcze jest - bo dawno nie zagladalem

Z niskimi ratami raczej nie znajdziesz, wszyscy robią teraz kopie Generic, czyli raty wysokie.

racja, nie doczytalem - z niskimi ratami ciezko

Opublikowano

Z niskimi ratami raczej nie znajdziesz, wszyscy robią teraz kopie Generic, czyli raty wysokie.

Vendetta..... ale mało os gra =)

więc nie mów, że ciężko znaleść :D

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Szukam serwera z duzym exp, gram 3 raz w LH i jesli ktos jest chetny zagrać ze mną pw ( oczywiscie mam ts/skype :)

Opublikowano

Szukam serwera z duzym exp, gram 3 raz w LH i jesli ktos jest chetny zagrać ze mną pw ( oczywiscie mam ts/skype :)

Ewentualnie Generic 01 jeżeli preferujesz klimaty EP1. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mug bym stronge bo niemoge znalesc? :D

Mam problem z rejestracją do lastchaos pl wyskakuje mi Niestety nie możesz grać w żadną wersję tej gry.

To jest temat od pytań, na którym serwerze warto zagrać. O wszelkie problemy odnośnie gry proszę pytać w głównym dziale.

Opublikowano

czy jest taki server gdzie latwo zdobyc cap? latwo zrobic eq ? i jest npc ? jak jest prosze o stronke

z góry thx

LCGenericName02. Ulepszenie wynosi tam 90% z tego, co pamiętam. 175/177 wbija się w około dwie godziny na questach. Później expi się w więzieniu i całkiem przyzwoicie leci + robi się questy.

Opublikowano

LCGenericName02. Ulepszenie wynosi tam 90% z tego, co pamiętam. 175/177 wbija się w około dwie godziny na questach. Później expi się w więzieniu i całkiem przyzwoicie leci + robi się questy.

jak bys mial skypa by bylo fajnie jak maz dodaj mnie dabrh002/ wielkie dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...